Αρχικά ανέφερε:

Για τα παιδιά, τον προπονητή, τον κόσμο που στήριξε και εμάς νιώθουμε ότι μας αδικεί η όγδοη θέση. Φέτος ο αγώνας ήταν πολύ μεγάλος και ο δρόμος δύσκολος. Θα έλεγα ότι υπάρχει απογοήτευση για την όγδοη θέση, αξίζαμε να είμαστε ψηλότερα.

Το πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, σε όλα τα κομμάτια όπως και στη διαιτησία μέσα από τη προσπάθεια και τη δουλειά. Όλοι στον μπασκετικό χώρο έχουν καταλάβει για την προσπάθεια που γίνεται.

Για το οικονομικό κομμάτι:

Για εμάς πρέπει να τελειώσουν πρώτα τα χρέη, ώστε να δώσουμε όραμα στον κόσμο, είτε σε κάποιον επενδυτή ο οποίος θα ασχοληθεί με την ομάδα.

Θεωρώ ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να ασχοληθεί κάποιος με τον Άρη. Πολλοί καταλαβαίνουν πλέον ότι το μπάσκετ είναι υποτιμημένο. Μία ομάδα η οποία θα εξυγιανθεί και έχει κόσμο δίπλα της, για κάποιον επενδυτή είναι πιο δελεαστική.

Για τις επαφές με Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες:

Έχουν γίνει κουβέντες και με τη πλευρά της FIBA και με τη πλευρά της ULEB, η προσέλευση και το γεμάτο γήπεδο είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι στην Ευρώπη, ο Άρης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σωματείο για να εντάξουν στους ομίλους τους.

Φέτος ξεκινήσαμε πολύ νωρίτερα, βήμα-βήμα λύνουμε τα προβλήματα. Η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά που θα σβηστούν τα πάντα.

Για τον Γιάννη Καστρίτη:

Πρέπει πλέον να προγραμματίσουμε την ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα θέλαμε ο Γιάννης ο Καστρίτης να υπογράψει για 2 ή 3 χρόνια στην ομάδα.

Θεωρώ ότι αν δε μείνει δε πρόκειται να πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα. Μέσα στη χρονιά ήρθε και μας ενημέρωσε ότι αρνήθηκε πρόταση Ευρωπαϊκής ομάδας, το είπε ο ίδιος προκειμένου να μη το μάθουμε από αλλού.

Για τον ρόλο που παίζει:

Μετά τον Ρουσιαμάνη θα βρεθεί κάποιος άλλος, δε θα μείνουμε σε ένα όνομα. Όταν φύγει ο Ρουσιαμάνης πάλι θα βρεθεί κάποιος, λίγο καλύτερος ή λίγο χειρότερος.

Για το αν ο Άρης μιλάει για ανανεώσεις παικτών:

Συζητάμε ήδη για παίκτες, να κρατήσουμε κάποιους που θέλουμε. Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Έλληνες παίκτες για να έρθουν στην ομάδα μας, έχει αναγνωριστεί η προσπάθεια που γίνεται.

Για το χορηγικό κομμάτι:

Έχουμε συζητήσει με όλους, λογικά θα υπάρχει μία συνέχεια. Λογικά και με το δέλεαρ της Ευρώπης θα αλλάξουν τα πράγματα και με τους χορηγούς.

Για τον Νετζήπογλου:

Είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης για το συμβόλαιο του. Θα τελειώσει θεωρώ η ιστορία με τον όμιλο, θέλουμε να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε τον Ελληνικό κορμό.

Πηγή: Ρουσιαμάνης: «Θέλουμε να δώσουμε όραμα, ο Άρης γίνεται ελκυστικός για επενδυτή» | Yellow Radio

Γενικά, κάθε φορά που τον ακούω, νιώθω πως ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τους υπόλοιπους που ασχολούνται με τα διοικητικά του Άρη. Πάντα σοβαρός, μετρημένος και to the point. Α, βάζει και λεφτά ε;

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Καλά που υπάρχει και αυτός και μπήκαν στη σειρά κάποια πράγματα και η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της.
Κρατάω ότι του χρόνου θα έχουν σβήσει τα πάντα άρα υπάρχει η προοπτική επενδυτή. Καταλαβαίνω ότι θα παίξουμε σε ομίλους που θεωρώ πολύ σημαντικό για τον κόσμο και την προσέλκυση παιχτών (ποιος Έλληνας παίχτης δεν θα ήθελε να έρθει εφόσον πληρώνεται???).
Και φυσικά ότι πλέον υπάρχει πλάνο 2-3 ετών γι’αυτό και η επιδίωξη διατήρησης προπονητή και παιχτών.
Θα προτιμούσα φυσικά μια συνέντευξη τύπου όπου θα αναφερθούν σε νούμερα και περισσότερες πληροφορίες.
Υγ. Η αδικία από την αντιμετώπιση που είχαμε και την τελική κατάταξη είναι εμφανής, το λέει και ο Σιγάλας σε συνέντευξη του. Ας ελπίσουμε σε αυτό που λέει ο Ρουσιαμανης.

Last edited 1 month ago by Babis cool
Bilias6

Eπισης τι λεει, οτι “Μετά τον Ρουσιαμάνη θα βρεθεί κάποιος άλλος, δε θα μείνουμε σε ένα όνομα. Όταν φύγει ο Ρουσιαμάνης πάλι θα βρεθεί κάποιος, λίγο καλύτερος ή λίγο χειρότερος.”
Οχι σαν κατι αλλους που μας το παιζουν σωτηρες και βαζουν τα τσιρακια τους να λενε δεξια κι αριστερα οτι δεν υπαρχει αλλος να αναλαβει.
Το μονο ερωτημα που θα ηθελα να του κανουν ειναι για ποιο λογο να ειναι μονος και να μην ερθει τωρα καποιος “συμπαικτης” για να παει πιο γρηγορα το πραμα.

kp79

Υποθέτω ότι δεν βρέθηκε κανένας αξιόλογος “συμπαίκτης” για να βάλει και εκείνος τα λεφτά του χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Και λέω αξιόλογος, εννοώντας όχι τύπου Λάσκαρης ή Τούρκος χρυσοχόος που το παίζει εφοπλιστής ενώ είναι βαρκάρης. Θεωρώ ότι ο Ρουσιαμανης θέλει να κάνει μικρά σταθερά βήματα μπροστά (φέτος στόχος ήταν η 6αδα και του χρόνου ίσως κάτι περισσότερο) και σε 2-3 χρόνια να παραδώσει την ομάδα σε ένα επιχειρηματία που θα έχει τα χρήματα για να κοντραρει τους αιώνιους

kaptsik

Πολύ καλή απορία. Τι σόι επενδυτής είναι αυτός που ‘περιμένει’ να καθαρίσει η ομάδα εντελώς από τα χρέη για να βοηθήσει; Ένας δυνατός – αξιόπιστος επενδυτής λογικά δε θα περίμενε να είναι όλα στην εντέλεια για να αναλάβει

nikos3118

Κι εγώ σε αυτό το σημείο στάθηκα. Φαίνεται μετρημένος άνθρωπος, αλλά πρέπει να του γίνονται και δύσκολες ερωτήσεις…

pro

Το ότι λέει δημόσια, κι αφού φυσικά έχει την έξωθεν καλη μαρτυρία, ότι η επόμενη χρονιά είναι η χρονια που θα σβηστούν τα πάντα ,ανακουφίζει φαντάζομαι τους φίλους συναρειανους που σε αυτά τα δυο χρόνια της εξυγίανσης, δεν ήταν σίγουροι αν τα χρέη μειώνονται η οχι. Λέει και κατι αλλο που εμείς δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε. Οτι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να κοιτάνε σοβαρά τον αρη. Ελπιζω να γίνει πράξη και να βελτιώσουμε τον ελληνικό κορμο μας. Τα αλλα είναι λίγο πολύ γνωστά αλλα δεν ειναι κακό να επισημαίνονται…

Jiorgy

Ρε παιδιά αυτό το εξυγιαίνω την ομάδα, καθαρίζω με (τα λεφτά μου) τα χρέη της, για να έρθει ύστερα ο όποιος επενδυτής, εμένα μου φαίνεται λίγο παράλογο… Δηλαδή εσύ χώνεις λεφτά τώρα, για καρπωθεί ο επόμενος, υγιή ομάδα που όσα λεφτά θα βάζει θα πηγαίνουν κατευθείαν στο αγωνιστικό; Πολύ ιπποτικό μου φαίνεται… Μήπως είναι όντως ο Άραμις; Εγώ θα ήθελα αυτοί που βάζουν πλάτη τώρα στα δύσκολα, να απολαύσουν κ λίγο καρπούς των κόπων τους. Μου φαίνεται δίκαιο

vaggelaris

Το θεμα δεν ειναι αν περιμενει καποιος ν μηδενισει τα χρεη για να
να μπει στον Αρη. Το ζητουμενο ειναι αυτος που ΘΑ ερθει ν ελεγχθει απο χιλιες δυο μεριες για την αξιοπιστια του κ να μην εχουμε δευτερη Λασκαριαδα…..

Last edited 1 month ago by vaggelaris
Ian 73

Εξαιρετικά φιλόδοξη η δήλωση περί ολικου σβησιματος των χρεων την επόμενη χρονιά ,από την στιγμή που αυτά ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της διοίκησης, μακάρι να πραγματοποιηθεί.