Είναι σίγουρο πως στην Ελλάδα είναι υποχρεωτικό το ένα για να γίνει το άλλο .

Αν κάνεις καλές μεταγραφές , ηχηρές , τα διαρκείας θα πουληθούν , να κάνεις αδιάφορες , τα διαρκείας θα μείνουν 1.200 , όπως είναι τα τελευταία χρόνια σε εμάς .

Μετά θέλουμε και γήπεδο . Δεν κοιτάμε τα χάλια μας που καταντήσαμε τη δεύτερη χρονιά στην Ευρωλίγκα να έχουμε 1,000 άτομα και αν .

Φέτος βρέθηκαν κάποιοι τρελοί , δώσανε λεφτά (όχι τρελά όμως ) κάναμε δυο ηχηρές μεταγραφές , άντε να κάνουμε και μια τρίτη – Ταπούτο – μετά να φέρουμε τον Μάσει , τον Ουίλκινσον και βάλτε όποιον πλέι μέικερ θέλετε και να η ομαδάρα .

3,000 διαρκείας , Άρη γερά γερά πρωτάθλημα ξανά και τελειώνει η χρονιά και βγαίνουμε 3οι , στους 16 της Ευρωλίγκας και χωρίς το κύπελο πάλι .

Την επόμενη χρονιά ; Πρέπει να πάρουμε άλλους 3 Έλληνες ; Πρέπει να αλλάξουμε την ομάδα για να έρθει κόσμος να αγοράσει τα διαρκείας ; Πρέπει κάποιοι τρελοί να βάλουν κι άλλα λεφτά πάλι ;

Ας είμαστε σοβαροί . Πρέπει να καταλάβουμε πως αν εμείς στηρίξουμε το μπάσκετ , θα είναι δυνατό . Το μισό να γίνει από αυτό που γίνεται στην μπάλα θα είμαστε ισχυροί – τουλάχιστον .
Βέβαια πρέπει και η ΚΑΕ να δώσει κάτι στους κατόχους .

Μια ανοιχτή προπόνηση την εβδομάδα ;
Μια συνάντηση πριν την αρχή της σεζόν με τους παίχτες, το τιμ , τη διοίκηση και τους κατόχους διαρκείας στο Παλε ; ( βασικά 2 και στη μια να μην έρθει ο Δαμιανίδης , να μπορούν να φέρουν και παιδάκια οι κάτοχοι )

”Μπου…. κωλόπαιδα… ”

Κάτι πολύ απλό που θα μας κάνει χαρούμενους …

Αλλά μέσα σε όλα σήμερα διαβάζω ότι θα ξανανοίξει η μπουτίκ !

Θαύμα ! Θαύμα !

Ναι τα καταφέραμε ! Έχουμε μπουτίκ μετά από 2 χρόνια ….

Πέρα από την πλάκα όμως είναι πραγματικά ντροπή αυτό που γινόταν . 2 χρόνια χωρίς μπουτίκ ; Δεν ξέρω ποιος φταίει , ποιος χρωστούσε , που πήγαιναν τα λεφτά , αλλά είναι αδιανόητο !

Όταν είχαμε την μπουτίκ ( την πρώτη χρονιά Ευρωλίγκα ) εγώ θυμάμαι ότι συνέχεια ήταν γεμάτη και κόσμος ήταν στο γήπεδο με σακούλες της μπουτίκ . Μετά που τύπωναν και τα μπλουζάκια ( εγώ έχω το ” θέλω και τους 2 εκεί στην Α2 ” ) έγινε πανικός . Δεν μπορώ να ξέρω με καθαρά οικονομικά δεδομένα πως τα πήγε εκείνη η χρονιά για το κατάστημα , αλλά σαν αίσθηση ήταν πολύ θετική !

Καλό νέο λοιπόν να ανοίξει πάλι και να έχει μπλούζες με τα ονόματα των παικτών !
Έτσι βγαίνουν τα λεφτά …