Μία δεύτερη πρωτοβουλία που έχουμε είναι να διοργανώσουμε στο Παλέ ντε Σπορ μία συναυλία για την ενίσχυση και την προβολή της ιστορίας του Άρη, τιμώντας παλιούς αθλητές και προπονητές. Πάντως με καλλιτέχνες που έχουν τραγουδήσει για τον Άρη. Η μία είναι η Μαρινέλα. Θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο. Θέλουμε να έχει και τηλεοπτική κάλυψη ώστε να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα. Τα έσοδα φυσικά θα πάνε στην ΚΑΕ Άρης. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Γουλιέλμο. Έχουμε αρχίσει τις επαφές για να δούμε αν μπορεί να γίνει.

Όλοι δουλεύουν. Ξέρουμε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Αγωνιστικά η ομάδα δεν είναι πολύ ψηλά, είναι δύσκολο να βρεθούν και χορηγοί. Είναι πάντως ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του Δικτύου. Έχουμε κανονίσει συναντήσεις της ΚΑΕ με επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με παρουσία μελών του Δικτύου, με πείρα από το μάρκετινγκ.

Υπάρχουν μεγάλες διεθνείς εταιρίες, που ειδικεύονται σε μεγάλες επενδύσεις σε αθλητικά σωματεία. Ονόματα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε

Πηγή: Ροδόλφος Μασλίας: «Στο Δίκτυο έχουμε 80 άτομα με πολλή όρεξη για δουλειά» | Yellow Radio

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
καπετάν Κανένας

Ροδόλφος- Γουλιέλμος πάντως ακούγεται συναρπαστικο σαν δίδυμο?

Sam Vincent

Με Χρυσοβαλάντιο (Κουρτίδη) Μερκούριο (Καραλιόπουλο) και Φρανγκίσκο (Κίνγκ) Ντέβωνα (ένας και μοναδικός) Εδουάρδο ( Τζόνσον), Ροβέρτο (Ρένφρο) Φραντζέσκο (Γιώργο) και Βινσέντιο (Σαμ) θα τρομοκρατούσαν κάθε άμυνα .

καπετάν Κανένας

+1 για το βέβηλο “Φραγκίσκο Γιώργος”,Σαμ

vaggelaris

Καλό ότι έχουν όρεξη για προσφορά κ δουλειά αλλά αποτέλεσμα με συναυλίες ερανους δε θα δούμε…