Πλέον αρκετούς μήνες μετά ο Αμερικανός φόργουορντ γνωρίζει το τι εστί Άρης και μιλώντας στο Sport24.gr όσον αφορά την επόμενη χρονιά δεν δίστασε να πει: “Θα ήθελα να μείνω. Γιατί όχι; Και αν είχα μία πρόταση τώρα για την επόμενη χρονιά θα την δεχόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και νιώθω άνετα. Ωστόσο έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι την επόμενη χρονιά με αυτό που προέχει να είναι η φετινή χρονιά, το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών και η επίτευξη του στόχου στο πρωτάθλημα“.
Βλεπω Night αφηνεις ασχολιαστο το αρθρο.
Γνωμη μου, ας περιμενουμε και αυτο το μηνα και αν οι ξενοι συνεχισουν ανοδικα, δε θα με χαλουσε η ανανεωση και των 3 Αμερικανων. Προυποθεση ο Τομας να μην επηρρεαστει απο τον τραυματισμο και ο Νευμικ να ειναι το στυλ του ψηλου που θελει ο Πριφτης για του χρονου.
Πολλα θα εξαρτηθουν βεβαια απο την παραμονη ή οχι Βεζενκοφ (το πιθανοτερο).
…και να εχεις και δυνατο ελληνικο παγκο και οχι τα φετινα χαλια.
Δεν είδε δικό μου άρθρο… Του Χάρη είναι . Είπαμε , όλοι μπορείτε να ανεβάζετε ειδήσεις αν θέλετε , αλλά μόνο ο Χάρης το εφαρμόζει.
Δική μου άποψη είναι ότι ο πρώτος που πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι ο Νέιμικ!Τέτοιο ψηλό αμυντικό με αθόρυβη δουλειά,πέρα απ τον Ουίλκινσον δεν είχαμε ποτέ!Ο Ρίντ με προυποθέσεις μπορεί να μείνει,ειδικά άν παίρνει τόσα λίγα όσα ακούγεται,με μια μικρή άυξηση μπορεί να μείνει!Εχει βελτιωθεί πολύ και του χρόνου θα είναι καλύτερος!Αλλά βασική προυπόθεση για να μείνουν και οι δύο.είναι να μείνει ο Πρίφτης
Παίρνει κάτω από 25 χιλιάρικα , αυτό ακούγεται;
ο Πρίφτης δεν έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ; Γιατί να φύγει που θα βρει καλύτερα ;! Μια χαρά είμαστε , κλειδωστε τις πόρτες !!!! :p ο ριντ θα βελτιωθεί και πρέπει να υπογράψει κατ εμε ένα κλειστό συμβόλαιο για 3 χρονάκια με τα σημερινά λεφτά . ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΚΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :p
Μπορούμε να υπογράψουμε τον Ρίντ από τώρα για 2 ακόμα χρόνια , με buyout τα καλοκαίρια , αν βρει ομάδα Ευρωλίγκα ( οπότε να πάρουμε κάποια χρήματα ) ή με buyout από ομάδα ή παίκτη μέχρι μια ημερομηνία ( ώστε ξανά να πάρουμε κάποια χρήματα ή να τον ξεφορτωθούμε αν δεν τον θέλουμε ).
Κλειστό διετές για να μην το ζαλίζουμε 😛
20χιλ νομίζω,κάπου το διάβασα!
ρε παιδιά δεν είναι ότι είναι παιχταράς ο Ριντ αλλά με 18.000 € ΔΕΝ βρίσκεις παίχτη σαν αυτόν .
τοσα παιρνει σιγουρα;
έτσι διάβασα Νίκο
Άσχετο, Ο Λαρεντζάκης είχε χτες:
13 (4/5δίπ., 1/2τρίπ., 2/2β., 3ρ., 5ασ., 1κλ., 4λ. σε 21:39
έχει κάνει 2 καλά παιχνίδι τώρα , αλλά το νόημα είναι να τα κρατηθεί μέχρι το τέλος έτσι , γιατί μέχρι τώρα ήταν χειρότερος κι από όταν ήταν σε εμάς.
Εγώ τον πιστεύω.Είναι χαρισματικός σκόρερ στη μέρα του.Μπορεί να βοηθήσει.Πρέπει να βελτιώσει 3-4 πραγματα.
ως σκόρερ το έχει, το πρόβλημα ειναι στα αργα του πόδια. Προσωπικα θα θελα να τον ξαναδω στα κιτρινα.
δεν κάνει για τον Αρη το παιδί!Απλά έχει εκλάμψεις,τον είχαμε,τον είδαμε,πέρασαν δυό προπονητές και δεν τον εμπιστεύτηκε κανέις!Η μόνη του επιστροφή θα είναι για να λύσει το συμβόλαιο!Εξαλλου στη θέση του υπάρχει ο Φλιώνης,έρχεται η σειρά του!Ο Λαρεντζάκης να πάει στο καλό
παικτης με μονο προσον το σουτ – και αυτο οχι και executive που λενε και οι αγγλοι – δεν μπορει να σταθει στην α1 πιστευω..χωρις ντραιβ, δημιουργια, quarterback ικανότητες..
Ο Λάρυ 2-3, ο Φλιώνης 1, με το ζόρι 2.
όχι και 3 ο λάρε…
Ο Ριντ παίρνει πολύ λιγότερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει.Εγώ δεν θυμάμαι καλύτερο περιφερειακό σκόρερ τα τελευταία χρόνια.Πλην του Ρίτσαρντσον θα πρέπει να γυρίσουμε σε εποχές Σκέιλς και Κόμματου(μιλάω πάντα για σκόρερ).Γιατί να ψάχνουμε αλλού ?Συμφωνώ ότι αυτός που πρέπει να μείνει είναι ο Νέιμικ.Παίρνεις και τον Μαυροειδή και είσαι κομπλέ
Μακάρι να πάρουμε Μαυροειδή , Φαντάζεσαι να έχουμε Μαυραειδή – Βεζένκοφ στο 4 ;;; (κάνε όνειρα Χάρη :p )
Ο Βεζενκοφ, οσο και αν το θελουμε δε πρεπει να μεινιε. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει πιθανοτητα να ανανεωσει για καμμμια πενταετια στον Αρη και να γινει ο ηγετης του μελλοντος, καλυτερα να φυγει το καλοκαιρι με ενα πολυ σεβαστο ποσο, παρα του χρονου ελευθερος. Θα ειναι το καλυτερο για ολους.
Κραταμε Ριντ και Νευμικ για του χρονου (με ενα ικανο 5αρι στον παγκο διαφορετικων χαρακτηριστικων), βλεπουμε για Τομας (ερωτηματικο οι τραυματισμοι) και ο,τι καλυτερο στους υπολοιπους.
Nαι έχεις δίκιο…Εγώ θα έλεγα (και εν τέλη αν μείνει λογικά αυτό θα γίνει) να ανανεώσει μέχρι το 17 αν μείνει και του χρόνου…το καλύτερο σενάριο και για τους 2 ίσως (τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αρειανό οπαδό :P)
Πόσο μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις..
ο Νέιμικ κάνει τρομερή και αθόρυβη δουλειά. Βέβαια είμαστε των άκρων εδώ στην Ελλάδα. Τον θεοποίησαμε πολύ όπως και τον υποτιμήσαμε πολύ στην αρχή. Με τον Πάοκ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ψιλό-ανύπαρκτος αλλά στο 2ο ήταν μετά τον βέζε ο κορυφαίος..πιστεύω αν μείνει ο βέζε, πρέπει να μείνει και ο νέιμικ (αν αντέχουμε οικονομικά) μιας που θα έχουμε σκορ από βέζε από τιςθέσεις των ψηλών και ο νέιμικ θα μπορεί να συγκεντρωθεί στον αμυντικό του ρόλο που τα πάει περίφημα.
Άμα πλαισιώσουμε τον νέιμικ με ένα καλό μπακ-απ στυλ χαρίση τότε θα είμαστε μια χαρά..
Γενικότερα οι Ριντ – Νέιμικ αν και ρολίστες, είναι πολύ συμπαθείες μιας που πρόκειται για πολύ καλούς χαρακτήρες και σοβαρούς επαγγελματίες που ξέρουν που βρίσκονται (πάνω-κάτω αυτά ισχύουν και για τους άλλους ξένους – υπόλοιπους έλληνες παίκτες και νομίζω είναι από τα κλειδιά για την ανοδική πορεία της ομάδος μας τελευταία)..
Μαυροειδής (και όχι μαυραειδής ρε παιδιά..Αληθεια που χαθηκε αυτος (;)…)-Νέιμικ στο “5”¨είναι ταμάμ….Αλλά και ο Ρούμπιο του κορόιβου έχει στοιχεία που ταιριάζουν με αυτά του νέιμικ και για μένα επίσης εξαιρετική επιλογή ενώ και ο μάσει αν και δεν πολυταιριάζει δεν παύει να είναι..μάσει. Μην πάμε σε άγνωστες αγορές…Πιάσαμε από τώρα τις μεταγραφές…
Όταν λέω που ταιριάζουν εννοώ με την έννοια ότι ένας συμπληρώνει τον άλλον..