Πρώτη συνάντηση με φόντο την επόμενη σεζόν

Αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του ΑΡΗ και τον Καμπερίδη να κάνουν κάποια σχέδια επί χάρτου. Χθες συζητήθηκε το πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί η ομάδα. Πρώτος στόχος του ΑΡΗ είναι να ενισχύσει τον ελληνικό “κορμό” του, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός ξένων παικτών θα μειωθεί. Ήδη υπάρχουν στόχοι από την εγχώρια αγορά, ενώ είναι πρόδηλο ότι πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με σημαντικούς παίκτες του ελληνικού κορμού που μένουν ελεύθεροι, όπως ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Δημήτρης Φλιώνης.

Πηγή: Πρώτη συνάντηση με φόντο την επόμενη σεζόν | AllAboutARIS.com

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Συγνώμη που κουράζω. Ειλικρινά. Το ξαναγράφω όμως γιατί θα μας έσωζε από πολλά προβλήματα.
Πρέπει να επιδιώξουμε στην επόμενη χρονιά ρύθμιση ώστε να μην γίνουν υποβιβασμοι.
Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε μπάτζετ ασφαλείας. Διαφορετικά θα ξανοιχτουμε όπως φέτος, έσοδα δε θα έχουμε και το χειρότερο θα εκτιναχθούν τα χρέη. Άλλωστε κάποια στιγμή στο μέλλον η δεξαμενή των μπαν θα ξαναστερέψει. Με τι πρόσωπο θα ξανασυζητήσουμε νέα ρύθμιση;
Και κάτι ακόμα, αν παγώσουν οι υποβιβασμοι, τότε θα έχουν την άνεση και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές μας (στη μάχη επιβίωσης) να ρίξουν το δικό τους μπάτζετ. Άρα θα ρίξουν την ποιότητα και του δικού τους ρόστερ, ενώ παράλληλα θα παρασύρουν τα κασέ των Ελλήνων παικτών προς τα κάτω.

spire

Αν με καποιο μαγικο τροπο γινει αυτο πρεπει να κατεβασεις 4 μικρους που θα παιζουν απο βασικοι εως δευτεροβασικοι. Ασε που φανταζομαι θα γινει πρωταθλημα κ19 με εξαιρεση 5 -6 ομαδες

kaptsik

Με μηδενικά έσοδα φυσικό θα ναι.

kaptsik

Ναι, αλλά σώζει “όλα” τα επόμενα. Ούτε κι εγώ το πιστεύω ότι θα γίνει, αν και πιστεύω ότι μόνο έτσι θα επιβιώσουν όλες οι ομάδες (κι όχι 3-4) από το κύμα που έρχεται. Ήδη με τα ως τώρα δεδομένα υπάρχουν πολλές ομάδες που επιβιώνουν με τα ψέματα.

kaptsik

Σώζει τα επόμενα γιατί δε θα διαλυθούν οι ομάδες. Ως άμυνα. Όχι ότι θα δώσει λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα. Σώζει με το σκεπτικό ότι δε θα συσσωρευτούν νέα προβλήματα. Με την έννοια ότι περιορίζει την επερχόμενη χασούρα. Υπό κανονικές συνθήκες, άλλα είναι τα μέτρα που έχουν προτεραιότητα.
Οκ, στο δικό μου σενάριο τα χρέη δε θα πληρώνονται με μπάτζετ 300.000 και έσοδα 200.000 (στην τύχη τα νούμερα). Θα πληρώνονται όμως αν είναι το μπάτζετ 400.000 και τα έσοδα πάλι 200.000; Θα πληρώνονται δηλαδή αν οι ήδη αποδυναμωμένες ομάδες μπουν στον ανταγωνισμό της επιβίωσης (αυξάνοντας αναγκαστικά τα μπάτζετ τους); Ούτε τότε θα πληρώνονται. Ίσα ίσα θα αυξάνονται κιόλας.
Τα τηλεοπτικά για του χρόνου θα είναι ελάχιστα. Φιλάθλους στο γήπεδο δε θα έχει για μέχρι το Γενάρη. Μπορεί και μέχρι τέλους της σεζόν. Πως θα καλύψεις μπάτζετ των 300.000 και των 400.000; Ίσα ίσα τότε είναι που θα στήσεις παιχνίδια.
Το να έχουμε πρωτάθλημα την ερχόμενη χρονιά με αγωνιστικούς στόχους είναι πολυτέλεια. Η χρονιά αυτή θα είναι χρονιά επιβίωσης.
Στο τελευταίο που λες δε συμφωνώ πλήρως. Θα είναι η δικαιολογία για αυτούς που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ναι. Για μας θα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για την ακρίβεια θα είναι κάτι περισσότερο από σταγόνα.

kaptsik

Το μόνο που διαφωνώ από τα παραπάνω είναι ότι Κολοσσός, Ρέθυμνο, Λαύριο, Λάρισα και Ηρακλής θα κατάφερναν να σωθούν γλυτώνοντας μια χασούρα της τάξης των 200.000. Δεν είναι λίγο.
Οπότε πρόσθεσε σε αυτούς Πανιώνιο, Ιωνικό, Άρη, ΠΑΟΚ και Τρικούπη (?).
Σίγουρα εμείς ευνοούμαστε, οπότε ας το προτείνουμε εμείς πρώτοι και στο τέλος ας μην κάνουν τίποτα. Δεν περιμένω θαύματα. Μπορεί να το δουν κι αλλιώς όμως υπό τον φόβο των εξελίξεων. Ποιος έχει λεφτά για πέταμα;