“Ο Άρης πραγματοποίησε σήμερα (19/08) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» την πρώτη του ανεπίσημη προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν.

Παρόντες ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας, Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο Κώστας Βλάσιος και ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του, Παντελή Μπούτσκου και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Τις επόμενες μέρες, οι «κίτρινοι» θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι παίκτες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της φετινής ομάδας.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο (20/08) με μια απογευματινή προπόνηση”.

 

Πηγή: Πρώτη ανεπίσημη προπόνηση στο Παλέ με Μποχωρίδη | Yellow Radio

Να ανακοινώσουμε κι επίσημα τον Μποχωρίδη , να τελειώνουμε με αυτό;

10 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Μήπως να κατεβάζαμε ομάδα στα 3on3?

chief

Εκείνο το παλικαράκι ο Γουάμπα τι απόγινε; Υποτίθεται ότι με το νέο αθλητικό νόμο θα έβγαζε και δελτίο.

Nikolas

Πραγματικά, ξέρει κανείς τι γίνεται με την περίπτωση του Γουάμπα;

Dr Nimbelugen

εμένα με τρομάζει η πιθανότητα το παιδί να έφυγε και να δοκιμάζεται αλλού….Εμείς από ότι κατάλαβα του είχαμε διαμονή σίτιση και ενδεχόμενα κάποιο μικροποσό σαν χαρτζιλίκι,τώρα πχ αν ισχύει κάτι τέτοιο και ο Γάλλος πχ που είχαμε πέρσι του έκανε κανένα κονε για Γαλλία σε μια ομάδα Α2 που δεν καίγονται και άμεσα για διαβατήριο κτλ και παίρνει το παιδί και 25-30000 λογικό να την κάνει.

Nikolas

Περίεργο αυτό πάντως. Διαδικαστικά με τα χαρτιά του που βρισκόμαστε;

Corto Malteze

Ένα μπράβο και ένα χαμηλοφωνο ευχαριστώ το χρωστάμε στον Λευτεράκη άμα μείνει και φέτος. Οι περισσότεροι από μας στη θέση του θα είχαμε κοψει τα πολλά πάρε δώσε.

Jim Patras

Αλήθεια είναι αυτό..Αρειανός από κούνια που δεν έμεινε όμως εκεί(όπως η πλειονότητα)καθώς το επιβεβαιώνει ακόμη με τις πράξεις του & αυτό είναι το σπουδαιότερο.

dorian gray

Όλα πάνε κατ’ευχήν.
Ήδη βγάζουμε πεντάδα κι έχουμε και μία αλλαγή.-