Ο Άρης πρότεινε στον Νίκο Κεραμέα την επιστροφή του στον σύλλογο με την ανάληψη της θέσης του υπευθύνου για τα τμήματα υποδομής.

Ο Νίκος Κεραμέας εργάστηκε στο παρελθόν τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του Άρη. Την τελευταία τριετία ήταν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού έπειτα από 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, ο Άρης κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Νίκο Κεραμέα και περιμένει την απάντησή του.

https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1246647/protasi-epistrofis-ston-keramea

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

το σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα πως τον άφησε ο Ολυμπιακός

John Havlicek

να φέρει και την κολλητή του την Καπουσούζη μαζί του , που την είχε βολέψει επίσης στον Ολυμπιακό, με τι ασχολούμαστε !!

Night Audit

όλα τα κουτσομπολιά τα ξέρεις …

John Havlicek

είναι απλά αστειότητες όχι κουτσομπολιά

Night Audit

όταν μιλάς για κολλητή του Κεραμέα και τι και πως είναι κουτσομπολιό. Από τη στιγμή που το θεωρείς και αστειότητα , τι μας το μεταφέρεις τότε; Λες και μας νοιάζει

John Havlicek

δεν είσαι πολύ ευγενικός , δεν νομίζεις ;

Night Audit

νομίζω πως είμαι…

Μακάρι να γυρίσει! Νούμερο 1 στην Ελλάδα στις μικρές κατηγορίες! Οπου κι αν εργαστηκε (Νέστωρ, Αρης, Μαντουλιδης, Οσφπ) εφερε κούπες. Δεν υπάρχει καλύτερος γνώστης μινι-παιδικού-εφηβικού. Εχουν βγει πολλοί γνωστοί παίκτες από τα χέρια του.

ΥΓ Καθόλου αστειοτητα οι ακαδημίες (αστειοτητα είναι να γραφουμε πως καποιος εχει φιλους, γκόμενες,κλπ)! Ισα-ισα που (και) με την προταση αυτή η διοίκηση μας δείχνει πως είναι σοβαρή.