Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και το απέδειξε, καταθέτοντας πρόταση τριετούς επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναμένεται η απάντηση του παίκτη.

Η πρόταση αφορά την επόμενη σεζόν, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο και αφορά τις σεζόν 2016-17 και 2017-18  ενώ για τον Άρη η πρόταση αυτή είναι οικονομική υπέρβαση ώστε να τον κρατήσει.

Από την «κίτρινη» ΚΑΕ θεωρούν πως δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση, ενώ το… μπαλάκι έχει περάσει στα χέρια του νεαρού φόργουορντ, του οποίου περιμένουν την απάντηση.

Πηγή: Πρόταση επέκτασης από τον Άρη σε Βεζένκοφ | Sportit.gr

 

Του έχουμε δείξει ότι χτίζουμε την ομάδα πάνω του. Του προσφέρουμε 30+ λεπτά ανά παιχνίδι. Θα παίζουμε Ευρώπη όπως επιθυμούσε. Θα είμαστε οικονομικά φερέγγυοι. Γνωρίζει το περιβάλλον και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής (οπουδήποτε αλλού κι αν πάει θα χρειαστεί να προσαρμοστεί και αυτό θα τον φέρει πίσω). Έχει ήδη αποδειχθεί ότι παίζοντας στον Άρη μπορεί να βελτιωθεί.

Με βάση όλα τα παραπάνω, γιατί να μην μείνει; Πιστεύει ότι οπουδήποτε αλλού θα είναι καλύτερα; Μόνο βραχυπρόθεσμα (στο οικονομικό) θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλού. Μακροπρόθεσμα σίγουρα είναι καλύτερα για τον ίδιο να μείνει στον Άρη!

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Όπως είπε πριν από λίγο ο Αρβανίτης στο yellowradio το αρχικό (χωρίς τις προσθήκες μέσα στην χρονιά) αγωνιστικό μπάτζετ θα είναι 500.000.
Πόσα να δοθούν στον Βεζένκοφ;
Πιστεύω ότι δύσκολα θα μείνει.