Πρωτοδικείο… τέλος, το μπαλάκι (πάλι) στους μετόχους:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι δεν απάντησαν ποτέ στο προσχέδιο πρότασης που είχε κατατεθεί, γιατί δεν είχαν αποφασίσει τι θα πρέπει να κάνουν. Στη διάρκεια της σημερινής μέρας υπήρξε συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Τζεβελέκη και Παπαϊωάννου για το τι θα πρέπει να κάνουν οι μέτοχοι. Όλα αυτά πριν παραιτηθούν από το δ.σ. της ΚΑΕ οι κ.κ. Γεωργούλης, Κουρόγλου.
Πλέον θα πρέπει οι μέτοχοι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας. Όπως φαίνεται δεν συμφώνησαν με την πρόταση για το πρωτοδικείο, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν τα πρόσωπα που θα έμπαιναν στη διοίκηση.
Εντός της επόμενης βδομάδας αναμένεται να γίνει συνάντηση των μετόχων, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θέμα επιστροφής του Θανάση Τζεβελέκη στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ δεν υπάρχει.
Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν υπάρχει… πανικός στους μετόχους και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ίσως υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, ένας άλλος δρόμος για να πορευτεί διοικητικά η ΚΑΕ.
Όπως και να έχει, το μπαλάκι είναι πλέον στα χέρια των μετόχων, είτε το θέλουν, είτε όχι και αυτοί είναι που θα κληθούν να πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις.

Όλο κρίσιμες αποφάσεις παίρνουν,όλο στα ίδια είμαστε…

Κι από το Contra.gr

Η πρόταση που κατέθεσε η κίνηση υπό την ηγεσία του Τάκη Γεωργούλη είχε τρεις όρους: Α) Να υπογραφεί από την πλευρά των σημερινών διοικούντων, δηλαδή του Γιάννη Δαμιανίδη, η υποχρέωση να αναλάβει όποια οικονομική απαίτηση προκύψει μελλοντικά και για το διάστημα της δικής του χρήσης, από τη στιγμή που θα αλλάξει σελίδα η ΚΑΕ. Β) Να βρεθεί λύση με τα χρήματα που διεκδικεί ο Γιάννης Δαμιανίδης. Γ) Να βρεθεί λύση με την ταμειακή διευκόλυνση που υποστηρίζει πως έκανε ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Τζεβελέκης.

 Πλέον, γίνεται κατανοητό πως ο μεγάλος σκόπελος υπήρξε η δέσμευση για ανάληψη των όποιων χρεών προέκυπταν στην πορεία από το σημερινό πρόεδρο

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

https://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/aris/sto-keno-h-kinhsh-areianwn-oi-duskoles-wres-synexizontai-sthn-kae.1520528.html

Νομιζω πως εχουμε φτασει στο πιο κρισιμο σημειο.η επιτελους θα ξυπνησει ο απλος κοσμος του Αρη κ θα κανει κατι(ακομα και ακραιο) η ετοιμαστε την κασα.μηπως θα ΕΠΡΕΠΕ να ξεκινησει κατι οργανωμενο ιντερνετικα; σε λιγο θα ειναι αργα παιδια. εγω αθηνα ειμαι και πραγματικα δεν ξερω πως να αντιδρασω! με πνιγει αυτο το πραγμα…