Τώρα, όποιος καταθέτει τα χρήματα του, θα αποτελεί ήδη μέτοχος, θα έχει ένα αντίκρισμα σε ψηφιακή μορφή, θα έχει την κάρτα που θα αντιστοιχεί στα χρήματα που έχει δώσει και από εκεί και πέρα θα γίνει η σχετική κεφαλαιοποίηση στο μετοχικό κεφάλαιο, με την έγκριση κανονικών, νέων μετοχών.

Η άποψη η δική μου είναι ότι επειδή ζούμε σε μία νέα εποχή, η ΚΑΕ Άρης κάνει μία νέα εισαγωγή σε μία νέα εποχή στον ψηφιακό κόσμο. Ο ψηφιακός κόσμος είναι «καλάθι αγοράς» που ήταν μέχρι τόσα χρόνια περιορισμένο. Θα πρέπει να ανοίξουμε λίγο τους ορίζοντες μας. Με αυτή την κίνηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η ΚΑΕ Άρης εισάγεται στον ψηφιακό κόσμο, αλλάζει σελίδα βλέπει λίγο διαφορετικά τα πράγματα, υπάρχει το ψηφιακό μετοχολόγιο. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή, κάποιος για να έχει φωνή, να είναι μέτοχος σε απλές κοινές μετοχές, ανάλογα με το στήσιμο κάθε εταιρείας, με τον τρόπο που λειτουργεί κάθε εταιρεία, στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα, θα δημιουργεί ένα ψηφιακό μετοχολόγιο για να μπορέσει ο μέτοχος να έχει φωνή, όλοι εμείς, να έχουμε φωνή στην ομάδα. Αυτό το ψηφιακό μετοχολόγιο θα γίνει για τις ανάγκες της ενδιάμεσης κατάστασης, μέχρι να γίνουν μετοχές. Μπορεί κάποιος στην πορεία να πει ότι δεν θέλει να συνεχίσει, γιατί ενδεχομένως να μην θέλει να φέρει την έκθεση του στον έξω κόσμο, μία οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Επομένως, το ψηφιακό μετοχολόγιο, μπορεί να δείχνει την ΚΑΕ Άρης, ο ψηφιακός μετοχολόγος, όμως, μπορεί να παραμείνει ψηφιακός μέτοχος, η ζωή του οποίου θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και θα δούμε στην πορεία πως θα χαρτογραφηθεί η διαχείριση αυτού.

Πηγή: Πρωτογερόπουλος: «Με την απόκτηση μετοχών, ο κόσμος έχει φωνή μες στην ομάδα» | Yellow Radio

Μόνο έτσι - Magnesia News

Τι είναι ψηφιακό μετοχολόγιο ρε παιδιά; Εννοούν πως θα μας δίνουν κάτι σαν crypto αντί για μετοχές ας πούμε; ΟΕΟ;;;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Αφού δεν το κατάλαβες εσύ, περίμενε μόνο από κάποιον απόλυτα εξειδικευμένο να μας δώσει τη μετάφραση.Διαβαζοντας το κείμενο αυτό,μου ήρθαν συνειρμοί πρόεδρος Εδεσσαϊκού,Μοεμπιους Παχατουριδης, Μονόπολη,The Sims 2,Football Manager,Truman Show κι εκείνα τα περιοδικά των late 90s των εκδόσεων Αρχέτυπο κτλ που ενόψει του Μιλένιουμ ,μας τα είχαν κάνει πλανήτες με τη νέα εποχή…1 τέταρτο του αιώνα μετά κι η ρητορική αυτή χρησιμοποιείται από την ΚΑΕ για να πείσει …τον απλό αρειανo η τον φραγκατο;Δεν αντεληβην,που έλεγε κι ο Καραβανεας😭

dammys

Εμένα αυτό μου θύμισε:
Κάποτε είχαμε έναν φίλο άφραγκο φοιτητή…όταν του δανείζαμε έλεγε, έχεις να παίρνεις τόσα…
Το ίδιο και τώρα..Θα δώσεις χρήμα (το σίγουρο) , θα σε γράψουν στα ψηφιακά τεφτέρια (sic) ,θα έχεις να παίρνεις μετοχές ,αλλά επειδή συμφέρει η διοίκηση πρωτοδικείου σε σχέση με οικονομικές και νομικές κυρώσεις λόγω χρεών κτλ , αν κάποτε γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , αν θέλεις θα πάρεις τις μετοχές ή αλλιώς θα μείνεις ψηφιακός μέτοχος και θα περιμένεις να καθαρίσει η εταιρία…

Bilias6

Πρωτογερόπουλος ειναι αυτος που ελειπε απτην συνεντευξη τυπου ετσι? Τωρα καταλαβε γιατι ελειπε. Γιατι μαυτα που θα ελεγε πρωτα αυτος θα εσκαγε απτα γελια.Εγω λεω να το κλεισουνε αμα ειναι και να δημιουργησουν μια ψηφιακη ομαδα και οι μετοχοι που θα δωσουν λεφτα να παιζουν ονλαιν ματσακια. Πρωτοτυπο ε?
Α ρε δουλεμα που πεφτει. Ολα για την καρεκλα.

vaggelaris

Και δε παιζω basketball manager που ειναι κ τσαμπα? Μιλαμε αυτη η ομαδα μας ειναι τοσο μπροστα. ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ

spire

Αναρωτιεμαι αν το έτη ειναι στα ελληνικα ή λογοπαιγνιο του etherium.
Αν ειναι το δευτερο well done