Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είχε σήμερα στα… άδεια γραφεία της ΚΑΕ Άρης, ο Θανάσης Τζεβελέκης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ενημερώθηκε για τα θέματα που υπάρχουν και δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με το Νίκο Λάσκαρη και να ετοιμάσει ένα πλάνο, ώστε να… τρέξουν εξελίξεις.

Πηγή: Πρωτοβουλία Τζεβελέκη για την ΚΑΕ Άρης | ThesSports

Αυτό είναι περίεργο νέο και δεν το διάβασα και πουθενά αλλού , οπότε το ανεβάζω με κάθε επιφύλαξη…

Το επιβεβαιώνει κι ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Fair Play 96,1 fm

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο κ. Τζεβελέκης αποκάλυψε αρχικά: «Θα ήμουν ασυνεπής και αγενής αν δε σας το επιβεβαίωνα. Ανησυχώ πάρα πολύ για όλα όσα συμβαίνουν. Έχω όλα τα δεδομένα πια και αυτό που θέλω να κάνω ως απλός οπαδός του Άρη είναι να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω όλο το Αρειανό στρατόπεδο, γιατί στον Άρη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες. Πήγα στα γραφεία και δεν υπήρχαν υπάλληλοι, ήμουν μόνο εγώ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Θέλω να ενώσω όλο τον Άρη».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Δεν είμαι κακόβουλος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να ταυτίζει την προσωπική του τύχη με την τύχη της ομάδας».

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πλέον ξέρω τα πάντα για την ομάδα και καταλαβαίνω την κατάσταση, έχοντας και την πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία από την προηγούμενη περίοδο. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον κ. Λάσκαρη και αν είναι στοιχειωδώς ευγενής θα πρέπει να μου μιλήσει, καθώς πρέπει να θυμηθεί ότι του παραχώρησα ένα τεράστιο πακέτο μετοχών. Επίσης, κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και για έναν άλλο λόγο: ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω οι παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία. Εμένα στην εποχή μου τον ΠΑΟΚ τον είχαμε για… προπόνηση».

Και κατέληξε ως εξής: «Θα κάνω αρχικά επαφές με τους παλιούς μου συνεργάτες, που είχαν δώσει την ψυχή τους για την ομάδα. Στην πορεία θα ακολουθήσει η κινητοποίηση όλων. Δεν είμαι μπροστάρης, είμαι ένας απλός στρατιώτης. Ξέρετε ότι δε… μασάω. Το έχω καταλάβει ότι η κατάσταση είναι οριακή. Ο Γιαννάκης μου επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μία συνολική ενεργοποίηση, γιατί ο Άρης έχει ανάγκη μέχρι και το τελευταίο ευρώ από εμάς. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο».

 

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Θα χάσουμε κανένα δίμηνο και με αυτή την πρωτοβουλία μιλώντας με το Λάσκαρη και περιμένοντας να απαντήσει Πέμπτη-Παρασκευή και μετά από εβδομάδα. Το άτομο δεν έχει καμία διάθεση να κάνει οτιδήποτε

simon says

Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά ένας άνθρωπος του οποίου η διοίκηση άφησε χρέη, είναι δυνατόν να είναι η σωτηρία μας????? Δεν αμφισβητώ ότι προσέφερε ή ότι έβαλε χρήματα από την τσέπη του ή ότι η τότε ομάδα ήταν πολύ καλή, αλλά και ο Τζεβελεκης δεν είναι καθαρός ουρανός!!

John Havlicek

ωραία φώτο, όλα τα φαντάσματα μαζί , πρώην νυν διοικούντες, δικηγόροι , νεόκοποι εκδότες

gerorge

Δηλαδη σαν να λεμε οτι σε 5 χρονια κι αφου προσπαθουμε να ξεχρεωσουμε ξαναπεφτουμε σε λαμογιο και ερχεται ο Λασκαρης καβαλα στ’αλογο να βοηθησει.Πως γινεται να εμπιστευτουμε ατομο του οποιου η διοικηση μας εβαλε πολυ μεσα;