Ο Ολιβιέ Χάνλαν αποχωρεί, ο Τζέιμς Κέλι επιστρέφει. Όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται προ της επιστροφής του στον ΑΡΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχείς και μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο της… τακτοποίησης των διαδικαστικών θεμάτων του ταξιδιού του παίκτη προς την Ελλάδα, ώστε να να ενισχύσει τον ΑΡΗ στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στόχος είναι ο Κέλι να έρθει στη Θεσσαλονίκη το συντομότερο δυνατό, ώστε να προετοιμαστεί και να αγωνιστεί για τον αγώνα της 17ης Απριλίου με το Περιστέρι.

Πηγή: Προχωρά για την επιστροφή Κέλι – AllAboutARIS.gr

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Ε αυτό είναι μια ωραία είδηση. Μακάρι να πραγματοποιηθεί κιόλας.

Να γυρίσει γρήγορα μόνο γιατί στις 17 του μηνός παίζουμε στο Περιστέρι, να τον δούμε από κοντά.

loukmosh

Ε ναι, μην σας αφήσω έτσι..

Babis cool

Όχι ότι θέλουν να επιστρέψει αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα έπεφτε πολύ κράξιμο γεγονός που δεν “συμφέρει” καθώς υπάρχει και η αύξηση του μ.κ.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθει σαν τον Νραγκιτσεβιτς!!! Χαχαχα

ellis 1982

Μη παίρνεις και όρκο για αυτό, υπάρχει η προδιάθεση…να έκανε καμία ατομική στο Αμέρικα ή να το ριξε στα burger 🍔🍔🍔???

timemaster

βρε και σαν τον Ντραγκι να έρθει από τον Κώττα πολύ καλύτερος θα είναι.

nikos3118

Πάντως έχει δείξει ότι είναι επαγγελματίας καθώς όταν ήρθε σ εμάς είχε να παίξει πόσο; Νομίζω πάνω από χρόνο. Σε πολύ καλή κατάσταση είχε έρθει δεδομένου αυτού.

loukmosh

Καλά στην αρχή μέχρι να παίξει, βλέπαμε την κοιλιά του και γελούσαμε.

Απλά έκλεισε στόματα απευθείας.

nikos3118

Το ήξερα ότι κάποιος θα πει για την κοιλιά. Χαχαχα. Εννοώ φίλε lookmosh ότι ακόμα και με κοιλιά η φυσική του κατάσταση ήταν πολύ οκ. Παρά πολύ οκ για παίκτη που απείχε τόσον καιρό. Η κοιλιά δείχνει απλώς ότι είναι μερακλής 😂😂😂

loukmosh

Ένα δίκιο το έχεις. Έτσι κι αλλιώς μόνο στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τις αμφιβολίες μας, που αν θυμάμαι καλά δεν είχε παίξει και πολύ

Με Λαύριο,ναι.Δεν ήταν καλός αλλά φυσιολογικό ,δεν είχε πολλές μέρες εδώ και φαινόταν ότι ψαχνοταν στο παρκέ.

Δεδομένου αυτού,φτου ΦΤΟΥ 💦💦 να μην τον βασκανουμε ,να έρθει ,να παίξει τις κάλτσες του,να μπούμε εξάδα ,να γουστάρει ο κόσμος ,να πάρει μετοχές ,να μαζευτεί κάνα μυριο,να πληρωθουν όσοι έχουν ένα φέσι νααααααα…ως εκεί κάτω,που έλεγε κι ο Βουτσας,να ξεχρεωσουμε ,να έρθει επενδυτής ,να πάρουμε τον Ζοτς,να πάρουμε παικταραδες ,να μας κάνει κλειστό δεκαετίας η Ευρωλίγκα ,να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από -αντα χρόνια,να κατέβουμε Λευκό Πύργο,να μη κοιμηθώ το βράδυ,να κοιμηθώ το πρωί,να ξυπνήσω το άλλο βράδυ και τελικά …..ακόμα να ισχύει το Μπαν του Μαρμαρά.

nikos3118

Μέχρι να φτασω στο τέλος μου έδωσες ελπίδες. Είπα κι εγώ, όλα αυτά επειδή θα έρθει ένας Αμερικάνος με κοιλιά; 😂😂😂😂

kp79

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για να έρθει… Απλά όταν η διοίκηση αντιλήφθηκε ότι φεύγει ο Χάνλαν, πέταξε στα σάιτ ένα άρθρο για επιστροφή του Κέλι ώστε να ανέβει πρώτα η ψυχολογία του κόσμου. Και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για την αποχώρηση του Χάνλαν ώστε να μην υπάρχει πολύ κράξιμο