Ο ΑΡΗΣ προχωράει στο πλάνο Β και ετοιμάζει πρόταση στον Έλληνα σέντερ

Ο Δημήτρης Πρίφτης βλέπει ότι το σήριαλ… Καββαδά αναμένεται να κρατήσει για αρκετό καιρό, ο Ολυμπιακός μάλλον θα τον κρατήσει, οπότε ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση του ΑΡΗ πηγαίνει στο πλάνο Β για την θέση του σέντερ που ακούει στο όνομα Γιώργος Μπόγρης.

Ένα πλάνο που αλλάζει αρκετά από τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα μιας και εφόσον προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, μπαίνει σε θέση… αναμονής και ο Τζαμέλ Χάγκινς.
Το πλάνο Β λοιπόν έχει τον Γιώργο Μπόγρη στην κορυφή της λίστας και μάλιστα οι “κίτρινοι” δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση στον Έλληνα σέντερ για διετή συνεργασία με αρκετά καλούς οικονομικούς όρους. Και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο πλάνο ο Έλληνας σέντερ θα είναι ο βασικός της ομάδας ενώ στην περίπτωση του Καββαδά επρόκειτο για τον αναπληρωματικό του Χάγκινς.

Εφόσον προχωρήσει το πλάνο με τον Γιώργο Μπόγρη, τότε θα εξετασθεί εκ νέου η παραμονή του Χάγκινς μιας και ο ΑΡΗΣ θα αναζητήσει έναν σέντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως καλή άμυνα, προκειμένου να ταιριάξει με τον Έλληνα σέντερ, το δυνατό σημείο του οποίου είναι η επίθεση.

Όσον αφορά το πλάνο C, αυτό περιλαμβάνει τον Τζαμέλ Χάγκινς και έναν κοινοτικό σέντερ στην θέση του Έλληνα, οπότε αυτό θα αλλάξει και το υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό κυρίως στην θέση “3” και “4” μιας και ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε τους κοινοτικούς να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις. Όμως αν βρεθεί μία επιλογή από την κοινοτική αγορά στην θέση του σέντερ, τότε θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο πλάνο με τον Μπόγρη ή αν τελικά θα πάει στο τρίτο σχέδιο.

www.allaboutaris.com
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Μπόγρης δεν το σκέφτεται καν, να έρθει σε εμάς.

Kyriakouleas

καλά θα κάνει να μην το σκέφτεται….δεν ψήνομαι καθόλου….πολύ σοφτ…και με χαλάει και αισθητικά….εκτός του παρελθόντος του…

aris6emperor

Ποιος Μπόγρης μωρέ; Είμαστε σοβαροί; Τον είδα στο φιλικό με τη Τουρκία στη Κωνσταντινούπολη και τον λυπήθηκα. Κάθε φορά που έβγαινε ψηλά να μαρκάρει ο αντίπαλος κοντός έκανε ντράιβ (Ντίξον, Οσμάν) και το παλικάρι έμενε πίσω τρία βήματα και «τρώγαμε» καλάθι.

Σε 15 δευτερόλεπτα έκανε 2 φάουλ πάνω στον Ερντέν.

Kostaris

Βεζενκοβ αύριο στην θεσ/νικη για τα τυπικά του ελληνικού διαβατηρίου του……
Λάσκαρη τσιμπα τον….κάνε την υπερβαση!!!!!
Τώρα που φύγε κ αυτό το καρτούν από τον πάγκο της μπάρτσα, ανανέωσε ο ντοελμαν, κ πάνε σε καινούργιο μοντέλο(τι να εννοούν άραγε;) όπως λένε….
Μαζί με βλαντο Γιάνκοβιτς, χτισε για τα επόμενα χρόνια!!!!
2 κινήσεις που απογειώνεις την Αρειαναρα!…..

Night Audit

Καταλαβαίνεις πως δεν είναι ελεύθερος έτσι;

Nikolaos

πόλυ εύκολά τα λες αδερφέ…. ο Βεζενκοφ στον Άρη δεν γυρναει (τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια), ο Γιανκοβιτς ή θα μείνει στον Παο ή θα πάει στο εξωτερικό ήδη έχει 4/5 προτασεις απο καλές ομάδες και τις μελετάει.

stepap

Οταν λες υπέρβαση…εννοείς,δανεική υπέρβαση ενός χρόνου φαντάζομαι. Δεν νομίζω να τρέφεις ελπίδες για κάτι αλλο.

Famoso

Τι ακριβώς εννοεί ο…ποιητής ότι το δυνατό σημείο του Μπόγρη είναι η επίθεση;;;