Έτσι, η ξένη εταιρία που τον εκπροσωπεί ετοιμάζει ήδη τα χαρτιά για προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ, μία κίνηση που αν ολοκληρωθεί, θα προσθέσει ακόμα ένα «βαρίδιο» στις πλάτες του ΑΡΗ. Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Αμερικανός δικαιωθεί, θα του επιδικαστεί όλο το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, εφόσον δε βρει ομάδα για να αγωνιστεί, ειδάλλως θα πάρει από τον ΑΡΗ τη διαφορά των δύο συμβολαίων. Την ίδια ώρα, θα ακυρωθεί ο περσινός διακανονισμός και θα «επιστρέψει» η συνολική οφειλή της σεζόν 2017-18.

Το ζήτημα είναι ότι το ποσό που έχει λαμβάνειν ο Μπελ (με δεδομένο τον περσινό διακανονισμό) ξεπερνά κατά λίγο τα 20.000 δολάρια και αν ο ΑΡΗΣ δε διευθετήσει την υπόθεση, κινδυνεύει να χρεωθεί με 100.000, συμπεριλαμβανομένου και του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Προσφεύγει στη ΦΙΜΠΑ ο Μπελ | AllAboutARIS.com

Τραγικό , αν συμβεί

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Θυμίζει κάτι από Μαρμπλ η διαχείριση της υπόθεσης του

GeorgeG

Εκεί στην ΚΑΕ έχουν σηκώσει λευκή σημαία.
Θα κατεβάσουμε ομάδα φέτος;

experience

Παιδιά, φοβάμαι ότι η Α2 είναι θέμα χρόνου, δε νομίζω να την αποφύγουμε

Dr Nimbelugen

Για να το θέσουμε απλά..κινδυνεύουμε να φάμε κουτουλιά γιατί δεν μπορούμε να αγοράσουμε αναλογικά ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο….Λάου-λάου το πηγαίνουμε για ολικό reboot και θα λέμε και ευχαριστούμε πολύ….

Νταξει,ξαναζούμε ντεζαβου κανονικό,πριν τρία χρόνια.Προσφυγες ,προπονητής από χρόνια απραξία αλλά με Αρειανό παρελθόν που παρουσιάζεται για στάχτη στα μάτια, όπως το ίδιο και με την παρουσίαση χλιαροτατων χορηγιών που δεν σώζουν τπτ.
Είμαστε εκεί που μας άφησε ο Λάσκος,μάλλον πιο πριν όταν ανακοίνωνε τον Γιαννάκη η το ξενοδοχείο στην Αθήνα ως… χορηγό.
Γιατί δεν βγαίνεις άνθρωπε,να πεις “δεν τα κατάφερα,σταύρωστε με”;Και να δηλώσεις επίσης πως αναγκαστικά θα κηρύξω αδυναμία για την ομάδα ,πως δεν μπορεί να κατέβει του χρονου;Το φοβάσαι;Την υστεροφημία σου;Δεν νομιζω!Εδώ πια και το λέω μετά λύπης, μου μυρίζει αλλού είδους συμφέρον.

MrT

Μας εκοψε και 50%απο περσι καιειχαμε το θρασσος να του ζητησουμε το ιδιο και για φετος. Ποιος να ερθει στην ομαδα οταν ακουει τετοιες ιστοριες. Ντροπη.

xav

η πλακα ειναι οτι πρεπει να ειχε μικρο συμβολαιο ο μπελ, τα νουμερα πρεπει να ειναι της πλακας και ουσιαστικα αυτο ειναι το θεμα. Οταν ξεφτιλιζεσαι για αστεια νουμερα, δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα…