Αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο το σενάριο παραμονής του Βασίλη Καββαδά στον Άρη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS θα γίνει προσπάθεια από τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Ο Έλληνας σέντερ προ ημερών κατέθεσε προσφυγή στη FIBA ζητώντας τα δεδουλευμένα του και αυτόματα την ελευθερία του από το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι.

Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στον Άρη και την επόμενη χρονιά, αν πληρωνόταν στην ώρα του και τηρούσε η ομάδα τις υποχρεώσεις της.

Ο Γιαννάκης έχει στο μυαλό του να κάνει άλλη μια προσπάθεια για να πείσει τον Καββαδά να παραμείνει, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, διότι την επόμενη χρονιά τα χρήματα που είναι να πάρει ο παίκτης αυτή τη στιγμή μοιάζουν εκτός δυνατοτήτων της ΚΑΕ.

Παρεμπιπτόντως ουδέποτε έφτασε στον Καββαδά πρόταση διακανονισμού της οφειλής, κάτι που επίσης τον ενόχλησε.

Το θέμα είναι πως αν ο Άρης σε όλα τα επίπεδα κινηθεί σοβαρά και με σωστές προτάσεις, είναι πιθανό να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, κάτι που επιθυμεί – σε αγωνιστικό επίπεδο – και ο Γιαννάκης.

https://www.pressaris.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%81/

  • «Όλα καλά, όλα ανθηρά!»
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

“Παρεμπιπτόντως ουδέποτε έφτασε στον Καββαδά πρόταση διακανονισμού της οφειλής, κάτι που επίσης τον ενόχλησε.”
Εδώ είναι το ΚΛΟΥ για μένα. Δεν είναι ότι η διοίκηση δεν έχει λεφτά, είναι ότι δε διοικεί.
Ξέρετε αν ο Ζαχουδάνης στο οινοποιείο του θέλει κανέναν έμπειρο μάνατζερ?

MrT

Καβαδας και Τσαιρελης ειχαν συμβολαιο 150.000 και 90.000 ,συνολο 240.000.Δεν βλεπω πως μπορουμε να τους κρατησουμε φετος με το μπατζετ που θα εχουμε.