Έτσι, αναμένεται να γίνει ακόμα μία κρούση στο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, ώστε να στείλει τα αναλυτικά οικονομικά δεδομένα της εταιρίας.

Εφόσον δε γίνει αυτό και στη νέα κρούση, ο Ερασιτέχνης είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στη δικαστική οδό, ως κάτοχος του 10% των μετοχών της ΚΑΕ. Αυτή, όμως, είναι μία υπόθεση που θα πάρει ολόκληρους μήνες και είναι εύλογο ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει αυτόν το χρόνο στη διάθεσή του.

Η ουσία είναι ότι ο Α.Σ., αν και μέτοχος της ΚΑΕ και θεματοφύλακας του συλλόγου, δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα μπάσκετ. Κάτι που αποτελεί και ευθύνη του ίδιου, αφού άφησε αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να γίνει η συγκέντρωση της περασμένης Τρίτης και κατόπιν να ζητήσει, ως δικαιούνταν, τα στοιχεία της εταιρίας.

Πηγή: Προβληματισμός στον Α.Σ. και νέα κρούση στην ΚΑΕ | AllAboutARIS.com

Live my May , to eat trifili…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Πάντως αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ήσυχοι, αυτό είναι τα αντανακλαστικά του Α.Σ…

ChrisSiak

😂

Sam Vincent

Όπως έγραψα κάπου χτες ο ΑΣ μπορεί να “μην συμφωνήσει” σε τα “δημόσια στοιχεία” τα οποία κάποιος άλλος πολύ σωστά έγραψε πως μπορούν να κρύβουν ,να καμουφλάρουν ,να φουσκώνουν ,να ξεφουσκώνουν κτλ. Για τα ΔΣ οργανισμών ,εταιρειών κτλ που καλούντε να ψηφίσουν και να εγκρίνουν οι ισολογισμοί είναι “πάγια αρμοδιότητα” . Δεν μπορούν να τους καταψηφίσουν αφού είναι υπογεγραμμένοι από ορκωτούς λογιστές οι οποίοι κοιτούν ισολογισμένα νούμερα . Μπορούν μόνο να τους υπερψηφίσουν με παρατηρήσεις .Οι ορκωτοί από πλευράς τους δεν κρίνουν σκοπιμότητες ,ορθότητα επιλογών και το πνεύμα του νόμου .Π.Χ αν η ΑΕ ή ο οργανισμός ξοδέψει 100 χιλ ευρώ σε μανταλάκια και χρωστάει το νερό στην ΕΥΑΘ για τον ορκωτό όλα είναι ΟΚ εφόσον υπάρχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά και τα εσοδα -έξοδα -χρέη είναι υπολογισμένα !!!