Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” είναι αρκετά προβληματισμένος με την στάση της διοίκησης και σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση.

Ο νεαρός κόουτς είναι φανερά απογοητευμένος από την στάση των ανθρώπων της ομάδας και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης προτού παρθεί κάποια απόφαση από την διοίκηση.

Στις 17:00 που είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Άρη, ο Καμπείδης θα είναι στα γήπεδο, και μετά το τέλος της προπόνησης θα ξέρουμε την τελική του απόφαση.

Πηγή: Προβληματισμένος με την στάση της διοίκησης ο Καμπερίδης, σκέφτεται την παραίτηση

Εγώ προσωπικά θα περίμενα να με απολύσουν και μετά θα περίμενα το τηλέφωνο του Πετρατου 😀😀

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Είμαστε πλεον απόλυτα ικανοί να φάμε χυλόπιτα από Λυκογιάννη ,Μανωλόπουλο ,να παραιτηθεί ο Σάββας και ν αναλάβει στο τέλος ο Απόστολος Τερζής.

Είναι να κλαίς γιατί για γέλια ,τα έχει ξεχάσει το χειλάκι μας.Πως φτάσαμε βρε Σαμ,εδώ;;;Πως γίνεται να τη πάθουμε ΠΑΛΙ όταν μια(Γιαννακης-Αγγελου),δύο(Αγγέλου-Καστριτης) καί τρεις (Μαρκοπουλος-Καμπεριδης)την γλυτώσαμε στο τσακ;
Εγώ κάνω την αυτοκριτική μου και λέω πως σε αυτό το διάστημα ανέβαζα αρθρα για τα συνθήματα,οι “ξαναμανα” διοικούντες;;;πως μας δούλεψαν ψιλο γαζί μπροστά στα μούτρα μας για 5μηνες;Τι(δεν) έκαναν τόσο καιρό για να φτάσει ο Άρης στο σημείο 0 να τρέχει κ να μην προλαβαίνει;

Ας το εξετάσουμε ψύχραιμα καπετάνιε μου : μια ομάδα για να υπάρξει θέλει το λιγότερο προπονητή , παίκτες και διοίκηση . Αν δεν είχαμε αυτή την διοίκηση , τι πιθανότητες είχαμε να έχουμε κάποια άλλη καλύτερη ? Αν υπάρχει ,που είναι τόσα χρόνια ? Πόσοι θα ήθελαν να διοικούν τον σημερινό Άρη ? Ξεκίνησαν λοιπόν μια προσπάθεια με τις χειρότερες συνθήκες . Ποιον προπονητή να έπαιρναν ? Ποιος προπονητής θα έρχονταν ? Τι χρήματα μπορούσαμε να δώσουμε ? ‘Έπρεπε ή όχι να νιώθει από Άρη ? Πήραν τον Σάββα : τι επιλογές παικτών είχαν ? πόσα χρήματα διέθεταν ? Ποιοι παίκτες ήθελαν απ όσους μπορούσαμε να πάρουμε να έρθουν σε μας ? Τα αναφέρω αυτά γιατί σε τέτοιες καταστάσεις κατά την γνώμη μου είναι λάθος να βλέπουμε να θυμόμαστε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε το τι συνέβει πρόσφατα . Όταν οι προϋποθέσεις της αστοχίας αυξάνονται τα λάθη πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο . Τα είπε και ο Μέρφυ .. Ο Άρης είναι σαν έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε πολύ .Με τα χρόνια αρρώστησε από κάτι πολύ άσχημο . Η μια ασθένεια έφερε την άλλη και πλεον η ελπίδα είναι μόνο …στον Θεό. Όσοι τον αγάπησαν δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν και κάποιοι του έκαναν πολύ κακό . Κανείς δεν μπορεί να τον βλέπει ανήμπορο στο κρεβάτι . Υποφέρει ο ίδιος και όσοι τον αγαπούν . Πλέον η ασθένεια έχει προκαλέσει πολυοργανική ανεπάρκεια . Δεν δουλεύει τίποτα . Πας να λύσεις το ένα πρόβλημα και γεννιούνται τρία νεα .Δεν πιστεύω πως κάποιος μας δούλεψε ψιλό γαζί αυτούς τους μήνες .Μια κατηφόρα 30 ετών όπου απλά κάποιοι προσπάθησαν να την ανακόψουν κάποιοι να βγάλουν λεφτά κάποιοι άλλοι χρέωναν περισσότερο απ όσο μπορούσαμε να πληρώσουμε και κάποιοι όλα τα παραπάνω μαζί . Κανείς όμως να μπορέσει οικονομικά ν αντεπεξέλθει .

Ο Αρβανίτης και οι γύρω του,επικαλέστηκαν την πρότερη εμπειρία τους ως διοίκηση.Με αυτό , καθησυχάσαν οι αρειανοι.Εφόσον τα κατάφερε τότε, έχει την τεχνογνωσία είπαμε και τον αφήσαμε να κάνει τη δουλειά του.
Όλους αυτούς τους μήνες,δεν άκουσε τ παραμικρό παράπονο.Ουτε από εδώ(νομίζω)ούτε από δημοσιογραφικά σάιτ.Εκαναν ανενοχλητοι τη δουλειά τους,εν αντιθέσει του Γουίλ που δεν του δίνανε ανάσα.
Λέω πως είναι ανέντιμο να τα ρίχνουν όλα στον Σάββα τώρα για να γλυτώσουν τις ευθύνες τους.Μαζι ΚΑΙ με αυτόν μέσα,τους κατηγορώ όλους αν και δεν ξέρω ποιοι ακριβώς είναι ΟΛΟΙ αυτοί που κατηγορώ(ο Σανικιτζε ακόμα διαλέγει παίκτες για μας,πχ;).Λέω “αυτοί που μας είπαν μην ανησυχείτε,θα τα κάνουμε όλα εμείς”.Από τον Μάρτιο πέρασαν 9μηνες,οκ,βγάλε τις κωλυσιεργίες για μεταβιβαση μετοχών με τον Γουίλ (που δεν είναι και δικαιολογία)είναι ένας τεράστιος χρόνος για να εμφανισεις εντέλει τέλη Οκτωβρίου, χειρότερη ομάδα.!Θέλει βραβείο αυτο το κατόρθωμα.Κρινω εκ του αποτελέσματος το οποίο δεν σηκώνει ναι μεν αλλά,στυλ “δεν βάζει ο Μάγκι βολές αλλά είναι βράχος στη ρακέτα” ή “φοβάται ο Ραμόν το δίποντο αλλά κατεβαζει ριμπάουντ”.
Εν κατακλείδι,αναγνωρίζω πως δεν άφησαν ακέφαλη την ομάδα ο Αρβανίτης ,ο Καμπερίδης και ΣΙΑ,αλλά της κόψαν τα πόδια.Κι αυτο έγινε μπροστά μας,όπως γίνεται ολόιδια στην πιο πετυχημένη ληστεία,εξού και το “μας δούλεψαν”.Το ποιους παίκτες μπορούσαμε να πάρουμε ,ποιοι θέλαν , κτλ ξέρω ήθελε παρακαλώντας μας,ο Μπράουν και ο Χαριτόπουλος.Ποιος δεν ήθελε,σίγουρα ο Μποχω,που νωρίς νωρίς ξεκαθάρισε.Αλλα σχετικά πιστεύω ότι παίζουν πολλά επιπλέον που δεν μας πάει το μυαλό,όπως μανατζερικα αλλαξοκωλια(Σλαφτσακης-Καπαζογλου) η ..μας πάει ,όπως ρουσφετια (Σάββας-Καλαιτζιδης).

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως και η διοίκηση Αρβανίτη και ο κόουτς Σάββας έχουν μερίδιο ευθύνης για την σημερινή εικόνα της ομάδας καπετάνιε μου . Πολλές φορές όμως όταν τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημο δρόμο ,οι επιλογές είναι λιγοστές και πολύ δύσκολα αλλάζεις πορεία . Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως όταν το πλοίο είναι φορτωμένο μέχρι τα …μπούνια ,δύσκολα στρίβει το τιμόνι .

“Συνυπαιτιοτητα το ναυτικό ατύχημα”, απεφάνθη ο Σ.Φενεκος,ναύαρχος ε.α. για την …επακουμβηση στην Καλλιστώ,αλλά συνελήφθη μόνο ο καπετάνιος του πορτογαλικου,Σαμ μου.
Το να κρυφτει ο Αρβανίτης πίσω από την ηθική και επαγγελματικη εκμηδένιση του Καμπερίδη,είναι τελείως ανήθικο.Μαζι τα κάνανε, τουλάχιστον ας έχει το σθένος αν όχι να τον στηρίξει,να τον προστατεύσει από τα κακόβουλα δημοσιεύματα .Σαν καπετάνιος (και )του βουνού(και)του κάμπου, που είμαι βέβαια,ξέρω ότι “τα παληκάρια τα καλά, σύντροφοι τα σκοτώνουν”….

Μακάρι να μιλούσαμε για …εποακούμβιση καπετάνιε μου .Στα δυο κόπηκε το ναρκοθυρευτικό και το πλοίο κρίνεται ήδη μη επισκευάσιμο . Τίτλοι τέλους και δεν αξίζει ούτε για παλιοσίδερα αφού είναι πλαστικό .Ο νάυαρχος είπε τα δικά του αλλά το ζήτημα είναι πως ο πλοιοκτήτης (ιδιοκτήτης) θα ρίχνει πάντα τις ευθύνες στον καπετάνιο (προπονητή) . Αυτός θα πληρώσει το μάρμαρο μέχρι τα ρυμουλκά να μην μπορούν να μεταφέρουν το κουφάρι στο λιμάνι και στο τέλος βυθιστεί αύτανδρο .Τότε δεν θα γλυτώσει κανείς .

Ship happen……😂

Bilias6

Καλα εκανες καπιταν και ανεβαζες τετοια αρθρα. Αν δεν ησουν και συ θα ειχαμε τρελαθει εδω μεσα.
Για το δουλεμα που λες το χουν σπουδασει οι ανθρωποι. Και δεν μας δουλευουν 5 μηνες, αλλα 20 χρονια. Ο αλλος διοικηση ηταν με τον κομπολογα και ακομα μας κουναει το δακτυλο.

Bilias6

Μιλας σε αλλους τομεις π.χ πολιτικη? Ναι ετσι γινεται δυστυχως. Εχουμε 40 χρονια δικομματισμο αλλα γινονται και τεχνασματα(πασοκ-συριζα). Σε μας ομως το πραμα παραπαει.
Εμεις εχουμε παραγοντες που λεφτα δεν βαζουν και για να εχει η ομαδα εξωαγωνιστικη τυχη αναγκαζεται να παρει παραγοντα αλλης ομαδας. 20 χρονια τι σκ..α εμαθαν να κανουν?

Sam Vincent

Ο Σάββας είναι μια χαρά .Ας μην κλείσουν πόρτες ,θα χρειαστεί στο μέλλον .

Jim Patras

Ξέχασες τον Μιχαλήτσο,πιστό στρατιώτη.

Aναστοπουλος βρε κουτά (αφού πέσουμε 😬).Ο Σάββας θα δεχόταν να μείνει ως βοηθός του -και καλα-καινούριου η θεωρεί εαυτόν πρώτο πλέον;

vaggelaris

Αφου θες να την κανεις την αλλαγη καντη κ σωστα. Ολα τα πραγματα εχουν τον τροπο τους. Εδω ειναι ολα λαθος

Sam Vincent

Ο Πετράτος και το δικηγορικό του γραφείο που πλεον ασχολείται full time με τα …ορφανά μας ,έμαθα πως ζητά συνεργάτες δικηγόρους ,εξειδικευμένους στο εργατικό δίκαιο ,ΑΕ, ΚΑΕ εγγυητικές κτλ για να μπορέσει ν αντεπεξέλθει στον επερχόμενο φόρτο εργασίας .

Bilias6

Τι αρθρο ειναι αυτο ρε παιδια. Θα μας πουν οι δημοσιογραφαρες για ποιο λογο ειναι απογοητευμενος? Τι περιμενει απτην διοικηση και δεν το εχει? Παικτες, εξωαγωνιστικη βοηθεια, ενα καλο λογο? Τι???

vaggelaris

Προφανως η μη καθαρη σταση της διοικησης τις τελευταιες ωρες. Γιατι αν μαθαινει απο τα σαιτ οτι η διοικηση του ετοιμαζει απολυση ειναι φαουλ. Κ απο την αλλη μπορει να πιστευει οτι δεν εχει τη στηριξη που θα ηθελε στη διοικηση.

Sotiris

Όπως έγραψε και ο ναιτ το μόνο που λείπει είναι άρθρο περί στήριξης του Σάββα από την διοίκηση.
Να το λοιπόν https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1527735/aris-i-paysi-epafon-me-lykogianni-o-kamperidis-kai-esoteriko-tarakoynima
Άρα, αν δεν μας φτύσει ο Γουλφτζον μετά τον Ηρακλή και την πιθανή ήττα (λόγω και απουσιών) θα έρθει.

vaggelaris

Κ ενδιαμεσα οπως ακουγεται παιζει κ αναβολη πρωταθληματων για 15 μερες. Οποτε θα χουν να το σκεφτουν. Ενταξει θα τη γλιτωσουμε παλι λογω κορωνοιου. Δε ξερω τι σοι πρωταθλημα θα γινεται τι χειμωνα με τα κρουσματα που λενε οτι θα εχουμε