Η εντολή για την αντικατάσταση των Γκάρι Τάλτον, Τζόρτζε Γκάγκιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει δοθεί από τον Γουλιέλμο. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει καταρχήν να βρεθούν οι παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις τους, οι οποίοι και αναζητούνται στην αγορά, ενώ θα πρέπει ο Γουλιέλμος να πληρώσει δόσεις διακανονισμών σε παίκτες που είχαν επιβάλλει απαγορευτικό μεταγραφών, ώστε να μην επανέλθουν τα ban από την FIBA.

 

Υπάρχουν ήδη «προειδοποιήσεις» για να καταβληθούν συγκεκριμένα ποσά, ενώ η ομάδα έχει ένα ban από τον Κάιλ Γουίβερ, που επίσης πρέπει να πληρωθεί και παρότι πρόσφατα είχε συμφωνηθεί ο διακανονισμός, πληρωμή ακόμα δεν έχει γίνει.

 

Επιπροσθέτως, πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες της τρέχουσας ομάδας, να λυθούν τα συμβόλαια αυτών που θα αποχωρήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος και όλα αυτά δημιουργούν μια κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη για τον Γουλιέλμο, αλλά αυτό είναι ένα πολύπλοκο θέμα που μόνο ο ίδιος πρέπει να λύσει.

Πηγή: Πριν τις αλλαγές προέχουν οι πληρωμές για τους διακανονισμούς των ban

Γενικά, για να μη ξεχνάμε και το ότι πληρώνουμε περίπου 35 παίκτες, χώρια όλα τα υπόλοιπα χρέη…

17 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Καλώς ή κακώς αυτά είναι τα σημαντικότερα προβλήματα της ομάδας..

Και στην τελική για αρχή ας γίνει μια αλλαγή, εμείς λεφτά δεν έχουμε θέλουμε να αλλάξουμε 3. Ας πάρουμε έναν αθλητικό ψηλό που χρειαζόμαστε άμεσα και ας πληρώσουμε τους διακανονισμούς..

Sotiris

Night, για αυτό ο σχεδιασμός της ομάδας έπρεπε να έχει γίνει πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικά και όχι στο πόδι μια βδομάδα πριν το πρωτάθλημα όπου ο καθένας έφερε από 2-3 παίκτες που ήθελε/ήξερε. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η αλλαγή/ες είναι μονόδρομος και να ελπίζουμε όταν γυρίσει ο μποχω να είναι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ο Μόρις να μην έχει κάτι σοβαρό πάλι. Αλλιώς τι; Περιμένουμε το μοιραίο;

Toby B

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε όσο συνεπείς μπορούμε στους διακανονισμούς. Δεν πρέπει η ομάδα να μπει πάλι σε μονοπάτι υπερχρέωσης, πόσο μάλλον σε χρονιές οι οποίες έχουν ταβάνι την 8η-9η θέση και οι επιλογές είναι λίγες. Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε ενίσχυση, τόσο σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα, αφού έχουμε μείνει να πίζουμε με 6-7 παίκτες. Για μένα ο παίκτης που πρέπει να αλλάξει χθες γιατί και πέρασαν τα χρόνια και δεν ταιριάζει, είναι ο Μιλόσεβιτς. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρει ομάδα που να του καλύπτει τόσο ψηλό συμβόλαιο. Η αλλαγή του Γκάγκιτς και η χρησιμοποίηση του… Περισσότερα »

Sam Vincent

Έδωσα εντολή στην γυναίκα μου ν αγοράσουμε καινούριο ψυγείο (το παλιό βγήκε off ) . Της είπα πρώτα να πληρώσει τα φροντιστήρια των παιδιών που χρωστάμε από πρόπερσι ,τις καθυστεριμένες δόσεις για το δάνειο του σπιτιού , και την δόση του αυτοκινήτου να βάλει έναν τόνο πετρέλαιο για την θέρμανση ,να αγοράσει 6 παλέτες ξύλα για το τζάκι ,να πληρώσει ΔΕΗ , ΟΤΕ ,COSMOTE , νερο την πιστωτική το…. Με έβρισε και μπράβο της !!!

spire

Με βάση το παράδειγμα σου μάλλον χρωστάμε ακόμα και τα γεννητούρια στη κλινική

Sam Vincent

Χρωστάμε και τα μπετά της κλινικής που γεννήθηκε το παιδί…

kaptsik

Το ψυγείο είναι ο Γιάνκοβιτς να υποθέσω;

Sam Vincent

Όπου ψυγείο διαλέξτε μεταξύ αθλητικού ψηλού , pg ,και Βλάντο …
Πάντως το ψυγείο μου έχει χαλάσει στ αλήθεια .

Sam Vincent

Εγώ πάντως την εντολή την έδωσα .

kaptsik

Αυτοί που δέχονται τις εντολές του Γουλιέλμου είναι κάτι παλιόπαιδα… Μα κάτι παλιόπαιδα!

kaptsik

Σαμ το ψυγείο που θα πάρετε είναι με λιζινγκ;

Sam Vincent

Γίνεται αυτό? Ωραία ιδέα , με εγγύηση 15π 8ριμπς κ 7 ασ. Αλλιώς το γυρνάς πίσω χωρίς να δώσεις μια.

spire

Τι 35 τι 38

planick

Ακριβώς. Και βέβαια είναι επίσης πολυτέλεια να πληρώνουμε και 2ο προπονητή. Άρα ελπίζουμε με την επιστροφή Μόρις, Μποχωριδη να γίνουμε η ομάδα που περιμέναμε και να ξεμπερδεψουμε από άγχος και περιπέτειες. (Για γκρίνια δεν το συζητάω, από αυτή δεν ξεμπερδευουμε ποτέ ☺)

vaggelaris

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα είναι η όλη κατάσταση. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε οι αλλαγές είναι αναγκαστικές. Με αυτη την ομάδα δε ξέρω πόσο μπορεί να τη γλιτώσουμε φέτος. Κ μάλιστα φέτος που το πρωτάθλημα δείχνει πολύ πιο απρόβλεπτο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το πιο πιθανό σενάριο θα μας έχει στο 1-9 κάτι που θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα κ που θα δημιουργήσει νέες άσχημες εσωτερικές εξελίξεις.