πηγή: pressaris.gr
Συγκινημένος ο Δημήτρης Πρίφτης, βουρκωμένος από την προσπάθεια των παικτών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το συναίσθημα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια του Άρη!
Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Η ομάδα μου πολλές φορές με έχει συγκινήσει φέτος και δεν μιλάω για αποτελέσματα, αλλά για την προσπάθεια και τη νοοτροπία της γενικότερα. Αυτή είναι μια ακόμα τέτοια βραδιά.
Είπα ότι με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών, γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ότι έχουμε καταφέρει, έχει το χαρακτηριστικό του συναισθήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο αισθηματίας, έτσι μεταφράζεται για μένα ο όρος επαγγελματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα”.
Ρωτήθηκε αν υπάρχει ακόμα βενζίνη στο… ντεπόζιτο και απάντησε: “Βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό αλλά υπάρχει συναίσθημα… Παραμένουμε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι”.
Οσοι ειναι αισθηματίες… ειναι και επαγγελματιες! Μπραβο σε προπονητη και παικτες….
πολύ σωστά τα λέει ο πριφτ-πριστ να τα ακούνε και τα δύο αμερικανάκια που χθες ήταν τιμωρημένα. να κάνουμε κ λίγο αυτοκριτική ,ναι μεν αυστηρή κ άδικη η διαιτησία αλλά τσαμπουκάδες κ υφάκια δεν χωράνε στον Άρη. να κοιτάξουν να σκύψουν το κεφάλι κ να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Αυτός είναι ο κόουτς που θέλω για πολλά χρόνια.
Το συναίσθημα δίνει τους τίτλους.
Οι μεγαλύτερες νίκες και τα τρόπαια της ιστορίας μας ήρθαν από αυτό.