Για το αν θα προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση είπε: “Είναι υπό σκέψη γιατί παίζουμε έναν αγώνα τη βδομάδα. Τον χρειαζόμαστε και δεν τον χρειαζόμαστε. Αριθμητικά δεν τον χρειαζόμαστε, αλλά ποιοτικά τον έχουμε ανάγκη”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Βίκτορ Σανικίτζε φέτος είπε: “Πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Σανικίτζε, έχει πολύ λίγες πιθανότητες. Δεν μπορεί σε έναν μήνα να είναι ικανός επειδή τρέχει ή κάνει πλάγια βήματα γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόοπτο του αγώνα. Δεν είναι εύκολο, είναι λίγες οι πιθανότητες, εκτός κι αν πάει η χρονιά σε μάκρος…”.

Πηγή: Πρίφτης: “Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Σανικίτζε…” – PRESSARIS

Δύσκολα ο Σάνι λοιπόν…

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John Havlicek

Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις … Ήξεις αφήξεις ουκ , εν τω πολέμω θνήξεις

Kyriakouleas

βλέποντας τα στιγμιότυπα του αγώνα, μου ήρθε μια σκέψη λίγο περίεργη μεν, έχει βάση δε, και την οποία αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ….ως γνωστόν οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να τελειώσουν το πρωτάθλημα, με όσους ξένους αρχίσουν, ή ίσως με όσους μπουν στο β γύρο, δεν είμαι σίγουρος…μήπως οι δικαστικές φάπες, μας ανάγκασαν να μην πάρουμε έκτο ξένο, για να μπορούμε να κλείσουμε τη σεζόν με λιγότερους, αποδεσμεύοντας κάποιο συμβόλαιο, και αρα εφαρμόζοντας το δόγμα σόιμπλε, λιτότητα και πάλι λιτότητα;; αφορμή και η δήλωση πρίφτη, ότι αριθμητικά είμαστε κομπλέ….για δείτε το λίγο και πέστε καμια γνώμη…

timemaster

Ο κανονισμός έχει να κάνει με την αρχή της περιόδου (αν θυμάμαι καλά).
Όμως πιστεύω πως ο λόγος που δε πήραμε 6ο ξένο το Καλοκαίρι ήταν για να κάνουμε προσθήκη Αμερικανού το Χειμώνα μιας και το Καλοκαίρι θα έπρεπε να πάρουμε κοινοτικό. Όμως ο τραυματισμός του Γεωργιανού έδωσε τα λεφτά που πιθανόν υπολογίζαμε για προσθήκη στον Ντραγκίσεβιτς.

Kyriakouleas

αυτό λέω…πήραμε ντραγκι, και ουσιαστικά με πέντε ξένους είμαστε…ποιός μπορεί όμως να μας πει σίγουρα, ότι και στα χαρτιά δεν είμαστε με πέντε;; μήπως η δηθεν προσθήκη το χειμώνα δεν επρόκειτο ποτέ να γίνει;;

Jose

Θεωρητικα το δικαστικο θεμα προεκυψε τον Οκτωβρη. Επισης αν δεν εχεις λεφτα παιρνεις ενα παικτη τυπου JJ που παιρνει οσα ο Χαριτωνιδης στη football league και καθαριζεις!

Toby B

Δυστυχώς υπάρχει επιβεβαιωση οσον φώναζαν για απόκτηση 6ου ξένου και αντικατάσταση Σανι. Τώρα και συμβόλαιο πληρώνουμε (λογικα) και παίκτη δεν έχουμε και ο παίκτης δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Toby B

Night ξέρουμε τι έγινε μισθόλογικά? Πήρε όλο το συμβόλαιο η άκουσες κάτι για νέα συμφωνία μειωμένη κτλ κτλ?

MrT

Σωστος! Και καλυτερα να μην παιξει καθολου φετος να είναι ετοιμος για του χρονου.

Ody

Με τη βαριά κατάθλιψη που έχει ο coach στην επόμενη συνέντευξη τύπου θα προβλέψει την έξοδο της χώρας απ’ το ευρώ.

Danis

Για συνέντευξη τύπου μετά από Eurogroup είναι τέλειος.

Ody

Ναι. Σε βραδιά πανωλεθρίας να ανακοινώνει αλλαγή νομίσματος, capital controls και κούρεμα καταθέσεων μαζί.

Ody

Και να ζητάει λιγότερη γκρίνια!