Πρίφτης: «Ο Αντεκμπόγιε ήρθε στην ομάδα για έναν μήνα προκειμένου να καλύψει το κενό του Τόμας» | PRESSARIS.

“Ο Αντεκμπόγιε ήρθε στην ομάδα για έναν μήνα προκειμένου να καλύψει το κενό του Τόμας. Στο μυαλό μας υπάρχει ότι ήρθε για έναν μήνα. Όταν θα έρθει η στιγμή θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε. Λογικά όμως ήρθε για έναν μήνα να μας ενισχύσει όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Είχε γρήγορη προσαρμογή. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Βασικός λόγος ήταν ότι είχε εμπειρία από το πρωτάθλημα και η προσαρμογή του θα ήταν άμεση. Δεν χρειάστηκε πολλές μέρες ενώ δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, φτάνοντας γρήγορα εδώ. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του και τη συμπεριφορά του ως χαρακτήρας.

 

Έχει ακόμα 3 παιχνίδια να παίξει με την ομάδα , οπότε σίγουρα θα έχει γυρίσει ο Τόμας. Υποθέτω πως θα δούμε πως πάει το πράγμα και με τους δυο μαζί και θα το κρίνουμε όταν έρθει η ώρα.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

τωρα που το σκεφτομαι θα μπερδευτει το πραγμα και με τους 2 που ειναι ηδη μπερδεμενο στα σεντερ….

nikos

Πάντως άμα αντέχαμε συμβόλαια θα προτιμούσα να παίρναμε στην αρχή της χρονιάς τον κανονίδη μίας που στο 3 πίσω από τον ριντ που δεν τον λες και βαρβάτο υπάρχει το χάος (καραθανάσης…)