Ο κάθε αθλητής έχει τραγουδήσει συνθήματα πολλών ομάδων. Ειδικά αν είναι γεμάτο το γήπεδο. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάω συνθήματα κι άλλων ομάδων. Έτυχε εκείνη την ώρα να με παίρνει η κάμερα. Βγήκε προς τα έξω να βρίζω και είναι άσχημο. Ο,τι και να πει ο κόσμος, το καταλαβαίνω. Πάντα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται. Δυστυχώς είχα μία άτυχη στιγμή στο συγκεκριμένο. 

Δεν ήθελα να πω αυτό το πράγμα επ’ ουδενί. Δηλαδή έχω τραγουδήσει και συνθήματα άλλα. Ο Άρης, για παράδειγμα, έχει συνθήματα που είναι τρομερά και όλοι οι παίκτες της ομάδας τυχαίνει να τα τραγουδάμε στα αποδυτήρια.

https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/492775/magkia-printezi-itan-proion-montaz-i-ataka-moy-gia-ti-fanela

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jiorgy

Αααα καλά! Έχουμε κάτι συνθήματα… φοβερά! Όπως το “ωωωω π@#&*+- ο μπαμπάς σας… ” κλπ κλπ. Με επίπεδο, έμπνευση ήθος! Να τα λέμε αυτά! (Άσε που δίνουν φτερά στην ομάδα μας κ κόβει τα πόδια στους αντιπάλους μας)

Corto Malteze

Α έχουμε και καλύτερο ”Άρη πη@@ τους τη κ@#$$%^ τους” και ούτω καθεξής.. Μπασκετικός λαός σε στιγμές που διδάσκει ήθος όταν το λέ(ν)ε. Και το ακούς για κάνα δεκάλεπτο σερί, ενώ όντως έχουμε άλλα ωραία συνθήματα.

Jim Patras

Αναδεικνύεται κάτι καλό,γιατί να μη σταθούμε εκεί?

Sam Vincent

Αη Γιώργη ,έλα στον Άρη της καρδιάς σου !!!

Night Audit

Του το είχα πει στην Ισπανία πριν κάτι χρόνια…γέλασε από ευγένεια

Sam Vincent

Πέρα από την πλάκα ,αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για το μπάσκετ και τον αθλητισμό . Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα , δεν έκανε ποτέ θεατρινισμούς , δεν γρίνιαξε ποτέ σε ρεφ , δεν γύρισε την πλάτη στην εθνική ,έφαγε πολλές σφαλιάρες ,σέβεται τον αντίπαλο του δούλεψε πολύ και διαθέτει ένα ένα σπάνιο ηθικό ανάστημα . Αν γίνονταν ο γιος μου ποτέ μπασκετμπολίστας (ούτε να την πιάσει δεν θέλει την σπυριάρα) και δεν θα γίνονταν ο γκάγκστερ ,θα ήθελα να γίνει Γιώργος Πρίντεζης ή Νίκος Ζήσης (με τον κίτρινο θεό στο στήθος ,φυσικά)

Night Audit

συμφωνώ

vaggelaris

Χωρίς πλάκα από τους πλέον “οικουμενικους” παίκτες. Δίνει τα πάντα για την ομάδα του, δε προκαλεί ποτέ κ αν κ δηλωμένος Ολυμπιακός δεν έχει πουλήσει ποτέ οπαδιλικι.

dorian gray

Και που το περίεργο;
Κι εγώ τραγουδώ στο μπάνιο συνθήματα του Άρεως.