Ενημέρωσε σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει δείξει πολλάκις τι μπορεί να καταφέρει όταν πρόκειται για το καλό του συλλόγου. Όμως η ανταπόκρισή του στην πρώτη μέρα της λειτουργίας του λογαριασμού (Παρασκευή 8/11) για την ενίσχυση της ΚΑΕ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τον Αυτοκράτορα να σταθεί στα πόδια του. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη κι από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες του Α.Σ., όταν αποφάσιζε αυτό το εγχείρημα προς αρωγή της ΚΑΕ. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ουδεμία έκπληξη νιώθουμε, αφού ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε κάθε κάλεσμα που έχει γίνει για την ενίσχυση τμήματος του συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους. Η προσπάθεια για τη βοήθεια προς την ΚΑΕ σαφώς και δε σταματά εδώ. Πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και στο επόμενο διάστημα, μέχρι τις 30/11. Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει να συνδράμει για την ενίσχυση της ΚΑΕ στον λογαριασμό που έχει ανοίξει στη viva.gr, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό».

Θυμίζουμε ότι ο λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κόσμος να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ είναι στην εξής διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

Πηγή: Πολύ μεγάλη η οικονομική βοήθεια του κόσμου στην ΚΑΕ Άρης – Η προσπάθεια συνεχίζεται – PRESSARIS

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Παιδιά δυστυχώς η ομάδα τα τελευταία χρόνια παραπαίει. Αγωνίζεται για να παραμείνει στην κατηγορία και η ιστορία έχει δείξει ότι όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση μία θα την γλιτώσεις, δύο θα την γλιτώσεις κάποτε θα πέσεις. Κάθε χρόνο γίνονται μπαλώματα αλλά με ταχυδακτυλουργικά τρικ δε θα σώζεσαι για πάντα. Μόνιμη λύση δε φαίνεται στον ορίζοντα και απλά παλεύουμε απλά για να κατεβάσουμε ομάδα και να βγει η κάθε χρονιά. Ερχονται στο Παλέ ομάδες που παλιά δε θα σκέφτονταν καν την περίπτωση νίκης, φεύγανε με 20 πόντους διαφορά και τώρα λένε εντάξει μάλλον θα κερδίσουμε

stepap

Αρχίζουμε να ονειρευομαστε πάλι. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση κ οι άλλοι παράγοντες να παραδειγματιστουν από την αγάπη του κόσμου.

Υγ. Εγώ θα ήθελα κάθε καλοκαίρι να γίνεται ένα τέτοιο άνοιγμα προς τον κόσμο για να έχουμε μια ομάδα με Μπάτζετ 1 εκατομμύριο.

Ian 73

Αυτό μπορεί να συμβεί αν:1)Παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε στόχους ως ομάδα.2)Η οποιαδήποτε διοίκηση ή διαχείριση εμπνέει εμπιστοσύνη,δηλ ο κόσμος είναι σίγουρος ότι τα λεφτά του πάνε στην ομάδα κ όχι αλλού.

Tasosgeo

Συμφωνώ..
Ίσως να ήταν καλύτερο εάν είχαμε 4.000 διαρκείας κάθε καλοκαίρι.
Βασικά εάν από το καλοκαίρι είχε στηρίξει ο κόσμος με διαρκείας και οι παράγοντες με καμία χορηγία,δεν θα φτάναμε εδώ που ήμαστε τώρα.
Μακάρι να έρθουν καλύτερες ημέρες.

Ian 73

Για οσους ζουμε στο εξωτερικό ή μακριά από την Θεσσαλονίκη,αυτός είναι ένας τρόπος να ενισχύσουμε τον Άρη μας πέρα από τα διαρκείας,οπότε το ιδεώδες για μενα είναι 4 χιλ διάρκειας και ένα σεβαστό ποσό από αυτούς του εξωτερικου.😊

stepap

Θα συμφωνήσω με όλους.
1.Χρειάζεται διοίκηση εμπιστοσύνης
2. Ένας λογαριασμός για τους Αρειανους εκτός Θεσσαλονίκης
3. Αύξηση στα διάρκειας

Sam Vincent

Άσχετο αλλά για φαντάσου όπως είμαστε τώρα ,ν αποκλειόμασταν από κανέναν Διαγόρα Δρυοπιδέων !!!