Πηγή: «Πολύ καλύτερα τα πράγματα από εδώ και πέρα» | AllAboutARIS.com

Πολλά και καλά είπε ο πρόεδρος.

Για την παραμονή του Πρίφτη:«Αυτό είναι δεδομένο, σχεδόν κλεισμένο. Εχουμε ένα ραντεβού το Σάββατο στην Αθήνα, με τον κόουτς και τον κ. Λάσκαρη, για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Εχουμε δουλέψει ήδη πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά με την έλευση του κ. Λάσκαρη θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα».

Για το θέμα της παραμονής του Βεζένκοφ:«Τον αγαπάμε και το ξέρει. Πέρυσι τέτοια εποχή του αναλύσαμε το πλάνο μας. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος,. Αυτά που θα του υποσχεθούμε, θα τα τηρήσουμε και πιστεύω θα έχουμε μία καλή κατάληξη για τον ΑΡΗ και για τον ίδιο. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Αν και οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρχει συνεργασία, θα γίνει».

Για την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη: «Εχουμε στείλει ό,τι μας ζήτησε η Ευρωλίγκα. Εχουμε καλύψει τα πάντα. Ο ΑΡΗΣ για την Ευρωλίγκα έχει φύγει από τις προβληματικές ομάδες και πήγαμε στις υγιείς. Αναμένουμε τις αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία wild card και παλεύουμε για να την πάρουμε. Εμείς βγήκαμε άλλωστε 4οι».

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Και ελπίζω να μας στηρίξει και ο Χαλβατζάκης που τον ψηφισαμε για πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και να μην αρχίσεις τις κωλοτούμπες,γιατί μετά μην τυχόν και πατήσει παλέ να δεί μάτς!Αντε γιατί γεμίσαμε γεννιτσαρους