Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης για την γενική συνέλευση:

“Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο έλαβε χώρα η γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ με θέμα την «επόμενη μέρα» της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Η πρόταση που κατατέθηκε από τον Ερασιτέχνη και υπερψηφίστηκε ήταν η πολυμετοχικότητα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Με την έγκριση της γενικής συνέλευσης, αποφασίστηκε η συμμετοχή του κόσμου του ΑΡΗ στο μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ, ώστε η ομάδα μπάσκετ να σταθεί στα πόδια της και να ανταπεξέλθει στις πολλές και άμεσες υποχρεώσεις που έχει μπροστά της.

Αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για όσους ανθρώπους της οικογένειας του ΑΡΗ έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, το λόγος πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Λευτέρης Αρβανίτης.

«Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Ξεκινάω από το 2015 όπου η διοίκηση Πρωτοδικείου παρέδωσε την ομάδα στον Νίκο Λάσκαρη. Από το αποτέλεσμα εκείνης της κίνησης μπορούσα να πω ότι θα έπρεπε να το δούμε λίγο καλύτερα αυτό το θέμα, όμως εκείνη η εποχή ήταν μία αναγκαία κίνηση. Αν δε γινόταν, η ομάδα θα είχε πολλά προβλήματα. Ενώ την πρώτη χρονιά πήγαν όλα καλά, τα επόμενα δύο χρόνια δεν κύλησαν καθόλου καλά παρόλο που υπήρχαν αντιδράσεις μέσα στην ΚΑΕ. Ο οργανισμός ΑΡΗΣ δεν είχε τα αντανακλαστικά, ίσως επειδή και το ποδόσφαιρο είχε προβλήματα. Θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε πολλά τα οποία τώρα αναλάβαμε να πληρώσουμε. Η κατάσταση στην ΚΑΕ ενώ γνωρίζαμε ότι δεν πάει καλά στηριζόταν από κάποιους ανθρώπους και από τον πολύ κόσμο γιατί δεν ήξερε.

Η ΚΑΕ μεταβιβάστηκε τον Μάριο του 2018 στον Δημήτρη Γουλιέλμο ενώ είχα προτείνει να επιστρέψει η ομάδα στη διοίκηση που προηγήθηκε του κ. Λάσκαρη. Τη λειτούργησε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα προβλήματα που παρέλαβε.

Τον Δεκέμβριο του 2019 μας ζήτησε να αναλάβουμε την ομάδα γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Εμείς είχαμε δύο λύσεις. Η μία να πούμε ότι δεν μπορούμε, να βρούμε δικαιολογίες και να αφήσουμε την ομάδα. Η άλλη ήταν να βγούμε μπροστά και να παλέψουμε για να σωθεί η ομάδα που ήταν τελευταία.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να βγούμε μπροστά. Κι αυτό κάναμε. Κατά τη διάρκεια της θητείας μας η ομάδα είχε πολλές αντιδράσεις σε κάθε ήττα και ύβρεις προς τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης, τους κ.κ. Ρουσιαμάνη, Οικονόμου, Μωϋσιάδη, Παπαγεωργίου που άντεξαν σ’ αυτήν την πίεση και συνεχίσαμε να δουλεύουμε ώστε να λειτουργεί η ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα και να πληρώνει υποχρεώσεις. Μία ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο να παίζει και να μπορέσει να σωθεί. Ήταν ντροπή για τον ΑΡΗ, πρώτη φορά για τόσο μεγάλο διάστημα ήταν τελευταίος, όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να σκύβουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο. Λίγο πριν τη διακοπή η ομάδα ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον Πανιώνιο και είχαμε μία προοπτική που έδειχνε ότι η ομάδα θα σωζόταν αγωνιστικά. Να μην πέφτουμε στην παγίδα ότι ο ΑΡΗΣ σώθηκε λόγω του κορωνοϊού.

Έκτοτε με τη διακοπή πέρασαν δύο μήνες λόγω του lockdown. Μία μέρα πριν διακοπεί το πρωτάθλημα πληρώσαμε τους παίκτες όμως όλα διακόπηκαν κι έτσι έκλεισε το ψυχοφθόρο πρωτάθλημα.

Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας προσπαθούσαμε να βρούμε τι θα κάνουμε για την επόμενη μέρα. Εγώ προσωπικά έκανα πολλές επαφές με ανθρώπους που πιθανόν να ενδιαφερόντουσαν να εμπλακούν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Επικοινώνησα με τον κ. Μπούμπουρα δύο φορές. Ήταν ξεκάθαρος ότι ναι μεν συμπαθεί τον ΑΡΗ, όμως δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα δρώμενα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Υπήρχαν κι άλλες συζητήσεις με άλλους επιχειρηματίες που δεν ήταν καταστάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο πρόβλημά μας. Μιλώντας και με τον κ. Γουλιέλμο μας είπε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Ζητήσαμε να περάσουν οι μετοχές σε 19 μεσεγγυούχους ώστε η ομάδα να απεμπλακεί από τον κ. Γουλιέλμο. Έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε μία λύση που μοιάζει με μονόδρομο.

Τα τρία κεφάλαια

«Το πρώτο κεφάλαιο αφορά τα χρέη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτήν τη στιγμή είναι λίγο πάνω από 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Τα 2.5 εκατομμύρια αφορούν παίκτες, μάνατζερ, προμηθευτές, γενικώς τρίτους και τα υπόλοιπα χρέη προς το Δημόσιο.

Το δεύτερο έχει σχέση με τη νέα σεζόν με την επιστολή της ΦΙΜΠΑ προς την ΕΟΚ και αφορά στις ομάδες που έχουν ban. Θέλουμε να εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας με τη ΦΙΜΠΑ ώστε να κάνουμε ρόστερ. Η ΦΙΜΠΑ είδε με καλό μάτι την προσέγγισή μας, είχε πολύ καιρό να επικοινωνήσει με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Πρέπει να δείξουμε κι εμείς ένα πρόσωπο που θα δείχνει προσπάθεια εξόφλησης των δεσμεύσεων. Η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει ακόμη, είμαστε σε ένα διάλογο, πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική. Ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα, ότι δουλεύουμε και παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας και πετυχαίνουμε τους στόχους μας παρότι είμαστε μία διοίκηση Πρωτοδικείου..

Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η προηγούμενη διοίκηση Πρωτοδικείου με ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς από το ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Ένας μηδενισμός και μία αφαίρεση βαθμών να γίνει ξανά το ματς και κόσμο και ρόστερ που θέλαμε εμείς. Δείχνει ότι και παράγοντες υπάρχουν και η ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη και μπορεί να κάνει πράγματα χωρίς ιδιοκτήτες. Το λέω αυτό για να μη φοβάστε. Γιατί κι εμείς δε φοβόμαστε να αναλάβουμε ευθύνες που δε μας αφορούν. Έχουμε ένα μεράκι, μία διάθεση, μία θέληση να αφιερώνουμε τη ζωή μας στην ομάδα χωρίς να σκεφτόμαστε το προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό κόστος. Θέλουμε να την ξαναβάλουμε σε μία σωστή ρότα όπως κάναμε από το 2012 ως το 2015.

Το τρίτο θέμα είναι το γηπεδικό. Ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις μας ως Α.Σ. Είχαν γίνει και παλιότερα επαφές. Όταν αλλάζει η Κυβέρνηση, αλλάζουν τα πάντα. Το προχωρήσαμε πολύ γρήγορα με διάθεση, επαφές, χρόνο, πολλές φορές και με κόντρες. Την Τρίτη η διοίκηση των ΕΑΚ θα εξετάσει το μπίζνες πλαν η εισήγησή της θα είναι θετικό και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να πετύχουμε το στόχο. Το γήπεδο αυτό ιστορικά συντηρήθηκε από τον ΑΡΗ δίνει μία μεγάλη προοπτική. Στον υπουργό είπα ότι πρέπει να δώσει το γήπεδο για 49 χρόνια. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα για παραγωγή εσόδων με την αξιοποίηση του γηπέδου. Το γήπεδο θα δοθεί στον Α.Σ. και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και όχι σε κάποιο ιδιώτη. Να αφήσει η γενιά μας στα παιδιά μας κάτι, να είναι ήσυχοι να παράγουν έσοδα για τον Α.Σ. και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Η υπόθεση πάει καλά, θα χρειαστεί μεγάλη πίεση από όλους.

Η εύρεση επενδυτή

Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστια ομάδα, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας. Υπάρχει η λέξη επενδυτής στον αθλητισμό; Υπάρχει ίσως στο ποδόσφαιρο. Σας υποσχόμαστε ότι η προσπάθειά μας να βρεθεί κάποιος μεγαλομέτοχος θα είναι μεγάλη. Το έχουμε αποδείξει ότι μόλις είδαμε μία ευκαιρία, μεταβιβάσαμε την ομάδα. Από δω και πέρα ο ΑΡΗΣ θα έχει τη δύναμη, τη γνώση και το ψυχικό σθένος ότι δε θα φύγει η ομάδα εύκολα και να φτάσουμε σε ποσοστά 90-10».

Η πολυμετοχικότητα

«Μιλάμε για μετοχές, για συμ-μετοχή. Να γίνουμε όλοι κοινωνοί αυτής της προσπάθειας. Να μπει στο δρόμο της η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Να μη χρωστά, να μη δέχεται επιθέσεις, να μη ζητά χάρες, να είναι ανεξάρτητος και να μπορεί να ρυθμίζει τη μοίρα του μέσα από το λαό του. Έχουμε την τεχνογνωσία και την έξωθεν καλή μαρτυρία, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Μετοχές σημαίνει συναποφασίζω, ρυθμίζω την τύχη της εταιρίας, εμπιστεύομαι κάποιους ανθρώπους, αν δεν κάνουν τη δουλειά τους διώχνω, γενικά συμμετέχω ενεργά, με ευθύνη, αγαπώ την ομάδα μου, τη λατρεύω και δίνω όλες τις δυνάμεις μου για να την κάνω μεγάλη και όπως την ξέραμε».

Ο ορκωτός λογιστής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, εξήγησε:

«Κάναμε το Άρθρο 99 και πήγε καλά. Οι επιλογές που έχει η διοίκηση είναι περιορισμένες. Ή να βγει κάποιος να βάλει κάποια χρήματα, αλλά λόγω κορωνοϊού όλοι έχουν προβλήματα. Η πρόταση που τέθηκε, της πολυμετοχικότητας είναι αυτή που φαντάζει μονόδρομος. Αυτό που συστήνεται από συμβούλους, δικηγόρους, λογιστές είναι ότι η ομάδα σε επίπεδο οικονομικού αντιμετωπίζει αρκετές ζημιές που είναι περισσότερες από το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου, καθιστώντας άσχημη την εικόνα της ομάδας.

Η σύσταση είναι να γίνει μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για να καλυφθούν οι ζημίες της ΚΑΕ. Αυτή θα φέρει σε πιο προσιτό επίπεδο την εικόνα της οικονομικής κατάστασης είτε αν θέλει την ομάδα κάποιος επενδυτής είτε αρχίσει να εφαρμόζεται η πολυμετοχικότητα. Η συμβουλή είναι να προβούμε σε μία εξυγίανση της εικόνας της εταιρίας. Ο κόσμος θα είναι συμμέτοχος και θα είναι ενεργός στις αποφάσεις. Να ανοιχτεί λογαριασμός που θα γίνονται καταθέσεις. Η μείωση που θα γίνει θα ισοσκελιστεί από ισόποση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς ζημίες. Για οποιονδήποτε θέλει να ενισχύσει την ομάδα, ο σωστός τρόπος είναι διά της εταιρίας, επίσημα. Είτε με χορηγία, είτε με μετοχές»”.

Πηγή: Πολυμετοχικότητα το πλάνο του Ερασιτέχνη για το μπάσκετ του Άρη – PRESSARIS

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

4.5 εκατομμυριακια κ με μπαν. Αρα ξεκιναμε παλι απο την ιδια αφετηρια. Να περιμενουμε τα 20αρικα του κοσμου, τις καταθεσεις στο viva μεχρι να ερθει κανενας ασχετος παλι κ να συνεχιστει ο κυκλος του παραλογου των τελευταιων ετων…

Dr Nimbelugen

Βρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει…κοιτα να δεις….

dorian gray

Είναι ντροπή τα 4,5 εκ. ευρώ χρέη για μια ομάδα που εδώ και χρόνια υποτίθεται ότι είναι σε διαρκή προσπάθεια εξυγίανσης.
Η νυν διοίκηση του ΑΣ υπό την ηγεσία του Αρβανίτη, κατ’ εμέ εξαιρετικά αμφιλεγόμενου, δεν είναι η λύση.
Για να μπορείς να πάρεις τα λεφτά του κοσμάκη, πρέπει να μπορείς και να εμπνεύσεις.
Προσωπικά δε θα συμμετέχω στο νέο εγχείρημα του αέναου σωτήρα Αρβανίτη που θέλει να διοικεί αυτός με λεφτά άλλων, αν κι έχω την οικονομική δυνατότητα.
Ο κ. Αρβανίτης έχει άλλη επαγγελματική ενασχόληση εκτός του να είναι παράγοντας του Άρεως;
Κι άλλα θα ήθελα να γράψω, αλλά ας μην τα γράψω.

ChrisSiak

Ντοριαν δεν σε ξέρω προσωπικά και δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά τέτοιου είδους μισόλογα μας έφτασαν ως εδώ. Εξηγούμαι.

Καλως ή κακώς ο Αρβανίτης αυτήν την στιγμή είναι επι κεφαλής. Και ζητάει για άλλη μια φορα τον οβολό του κόσμου. Όποτε ο καθένας ξεχωριστά θα ζυγίσει αν θέλει να βαλει και ποσα μπορεί και αναλόγως θα πράξει. Θα ζυγίσει δηλαδή αν όπως είπες κ εσυ ο Αρβανίτης τον εμπνέει ή όχι.

Το να λέμε έχω να βοηθήσω αλλά δεν το κάνω και να αφήνουμε αιχμές και μισόλογα δε νομίζω ότι βοηθάει. Ή πες ότι έχεις να πεις αναλυτικά και εμπεριστατωμένα ή μην πετάς σπόντες. Βοήθησε αυτον που είναι οριακά να βοηθήσει ή όχι με την αναλυτική άποψη σου!

Και λέω και πάλι πως δεν σε ξέρω προσωπικά και δεν ξέρω πως κινείσαι στα της ομάδας απλά πήρα το ερέθισμα από το ποστ σου φιλε.

vaggelaris

Δυστυχώς ας το καταλάβουμε οτι αυτό είναι το μέλλον του Άρη παιδιά. Μίζερο, μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας. Από τον ένα διαχειριστή στον άλλο κ από τον ένα πικραμένο “μεγαλομετοχο” στον άλλο που νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον Άρη. Τα χρέη είναι τεράστια κ πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Ας προσγειωθουμε στο τι είναι τώρα ο Άρης γιατί αλλιώς δε γίνεται. Μόνο με αλήθεια μπορούμε να προχωρήσουμε κ η διοίκηση η τωρινή κ η επόμενη θα καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο αν επιτέλους ξυπνήσουν όλοι από τον “αυτοκρατορικο” λήθαργο. Κ βέβαια όσο δε βρίσκεται ένας πραγματικός οικονομικός ηγέτης για την ομάδα όλες οι διοικήσεις θα τα ακούν. Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο…

Bilias6

Πλακα κανεις Χρηστο ετσι? Φταιμε εμεις που ειμαστε απλοι οπαδοι και δεν ειμαστε μεσα στα πραματα για να μιλησουμε με ονοματα και διεθυνσεις?
Ο ανθρωπος ειναι 20 χρονια παραγοντας και ειμαστε στα ιδια μη πω και χειροτερα. Εχουν πουληθει παιχτες, εχουμε πει ευχαριστω σε μεγαλομετοχους που εχουν βαλει 1εκ, εισιτηρια, ερανους και τα χρεη εκει… κολλημενα.
Στο ξαναγραφω, μεσα στα πραματα δεν ειμαι για να εχω αποδειξεις αλλα τα παραπανω για μενα ειναι μια σοβαρη ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα.
Τωρα, δεν ειναι ο μονος αιωνιος παραγοντας υπαρχουν και αλλοι τριγυρω του που τον στηριζουν. Επισης δεν βλεπω να λενε τιποτα και οι οργανωμενοι, οποτε ολα αυτα εμενα μου θυμιζουν τις καλες εποχες στο ποδοσφαιρο με τους μπροστινους των κοτσιδων.
Και εδω που τα λεμε, αν δεν γινοταν το απιθανο με τον ιο, θα βλεπαμε το αντιστοιχο ντερμπι του Αρη με τον Καμπανιακο και στο μπασκετ.

ChrisSiak

Όχι δεν κάνω πλάκα και προφανώς δεν κατάλαβες τι είπα. Όποτε το ξαναλέω για να το καταλάβεις.
Αν κατάλαβα καλά παρεξηγηθηκες επειδή κατανόησες πως υποστηρίζω Αρβανιτη. Υποστηρίζω οποιονδήποτε επικεφαλής της ομάδας βοηθάει μέχρι αποδειξεως του εναντίον. Ο Αρβανίτης γενικά με αφήνει αδιάφορο αλλά αφού αυτός είναι αυτός ο οποίος μάζεψε τους 19 κ σαν διαχειριστής έχει δείξει κάτι παλιοτερα οκ ας είναι. Λέω διαχειριστής γιατί επενδυτής της προκοπής δεν πρόκειται να σκάσει στον Άρη κ στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα εις τον αιώνα τον απαντα.

Δεύτερον. Η παρατήρηση μου στον Ντοριαν ήταν ότι άφησε κάτι να αιωρείται ως προς το γεγονός ότι έχει μια οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα και δεν το κανει λόγω Αρβανιτη. Άφησε δηλαδή αιχμή για τον τελευταίο κ ότι ήθελε να πει περισσότερα αλλά δεν τα λέει. Και το σχόλιο μου ήταν το εξής. Αν ξέρει κάποιος το οτιδήποτε καλύτερα να το λέει γιατί αυτός ο κρυψινισμος και τα μισόλογα δε βοηθανε. Έχεις μια ένσταση για κάποιον; Την λες επειδή ίσως αλλάξεις την γνώμη κάποιου προς το συμφέρον της ομάδας.

Τώρα το κατάλαβες φιλε; 😊

Bilias6

Επενδυτης με την εννοια οτι θα βγαλει λεφτα απτο αθλημα δεν υπαρχει, το καταλαβαινω. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως εδω και 30 χρονια εχουν βρεθει εκατονταδες αφραγκοι που και καλα βαζουν το κεφαλι τους στα σκ…. και δεν εχει βρεθει ενας ας πουμε τρελος που εχει λεφτα.
Βεβαια ο Γκαλης(και χρονια του πολλα) ηρθε επειδη βρεθηκαν καποιοι τρελοι με λεφτα! Και μαλιστα οταν το αθλημα δεν ηταν γνωστο.
Επισης, με τους διαχειριστες δεν εχω προβλημα και εγω. Αρκει να βλεπω αποτελεσμα. Εσυ στην τελικη εχεις δει αποτελεσμα απτην διαχειριση του Αρβανιτη? Δηλαδη μετα απ αυτον το χαος? Αλλος διαχειριστης καλυτερος δεν υπαρχει ρε παιδι μου.

ChrisSiak

Όσον αφορά την διαχείριση με προλαβε ο Σαμ παρακάτω που με καλύπτει απόλυτα με την απάντηση του όποτε να μην τα γράφω πάλι.
Όσον αφορά τους τρελούς με τα λεφτά τώρα. Ήμασταν τυχεροί με τον Χάρη και εκείνη η ομάδα σήκωσε πρωτάθλημα όποτε ήρθε και η συγκυρία με τους τρελούς και τα όχι πολλά λεφτά και έφεραν -στον τότε πρωταθλητή-Άρη τον γκανγκστερ. Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες δηλαδή. Υπήρχαν που λες αυτοί οι τρελοί. Αλλά δεν υπήρχε η Αθήνα στον μπασκετικό χάρτη γιατί όταν ξύπνησαν τότε έσβησαν όλοι οι άλλοι και η τρελα τους μαζί. Περί τρέλας και χρήματος σαν συνδυασμός πέθανε με τον Παύλο Γιαννακοπουλο.

Το μπάσκετ σαν προϊόν έχει απαξιωθεί όσο πάει όποτε φιλε όχι δεν περιμένω κανέναν τρελό με χρήμα. Τρελός χωρίς χρήμα ναι ίσως εμφανιστεί, ο Γουιλ τέτοιος ήταν, χρήμα χωρίς τρελό πάλι ίσως εμφανιστεί-αλλά θα αποσκοπεί αλλου, βλέπε Κοντομηνά-συνδυασμός όμως τρελού, οπαδού και με χρήμα όχι δε θα εμφανιστεί ποτε.

dorian gray

O Αρβανίτης θεωρώ ότι έχει προσωπικό συμφέρον να είναι διοικητικός στον Άρη. Ήταν και παλιότερα έμμισθος πρόεδρος στην ΚΑΕ, σωστά; Δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη. Δεν είναι στρατιώτης του Άρεως, είναι μισθοφόρος, αυτό ΞΕΚΑΘΑΡΑ πιστεύω.
Από μένα ούτε ευρώ, είμαι σαφής και ευθύς.
Γι’αυτό εξάλλου δεν έχω δώσει και τα 5+20 ευρώ για να είμαι μέλος στον ΑΣ.
Δεν τον γουστάρω με την καμία.
Πέρσι είχα διαρκείας στο Παλέ, φέτος ούτε διαρκείας.-

ChrisSiak

Οκ φιλε. Είσαι σαφής. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά εφόσον αναφέρεις το έμμισθος σημαίνει ότι κάτι ξέρεις. Απάντησες κ σε ευχαριστώ.

Sam Vincent

Δλδ πως ένας άνθρωπος θα τρέχει 24 ώρες για τον Αρη χωρίς να πληρώνετε; Ποιος θα το έκανε; Οι βουλευτές οι δήμαρχοι οι αντιδήμαρχοι οι υπουργοί είναι λαμόγια επειδή πληρώνονται; Τι κι αν έχει κάποιος παράλληλα οφέλη αν δουλεύει και προσφέρει;

dorian gray

Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης είναι η κυριότερη πηγή εσόδων του εν λόγω. Αν ήταν τόσο δουλευταράς και genius θα είχε και άλλες εταιρείες. Κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν τη στήριξη στο εγχείρημα και την εισδοχή στο μετοχολόγιο της ΚΑΕ, απλά εκφράζω την προσωπική μου στάση και θέση:o Άρης διοικητικά δεν έχει τόση ανάγκη από άφραγκους Αρβανίτηδες αλλά από ανθρώπους που θα προσφέρουν ανιδιοτελώς και δε θα ζουν τις οικογένειές τους από τα λεφτά του κόσμου του Άρη, αν δε με απατά η μνήμη μου από την ΚΑΕ έπαιρνε 4.000 ευρώ το μήνα κάποτε, κι όταν σταμάτησε να πληρώνεται σταμάτησε να έρχεται και στο γήπεδο. Μαγκιά του και δικαίωμά του.

vaggelaris

Ο Άρης εδώ κ χρόνια έχει ανάγκη από ανθρώπους που είτε έχουν χρήμα είτε έχουν τον τρόπο να φέρουν χρήμα στην ομάδα. Κοινώς επαγγελματίες στον τομέα τους. Κ βέβαια ανθρώπους που να ξέρουν από τον χώρο του μπάσκετ. Κ όχι άσχετους που βλέπουν την ομάδα ως παιχνίδι basketball manager. Με λίγα λόγια θέλουμε ανθρώπους που να φέρουν αποτέλεσμα. Άρα το πρόβλημα του Άρη δεν είναι ένας εμμισθος παράγοντας αλλά το τι προσφέρει. Δε χρειαζόμαστε άτομα που απλά να περνάνε τις ώρες του με την ομάδα…

Ο Αρβανίτης έχει επιχείρηση επίπλων

Διόρθωστε με,αλλά Μάρτιο του 18 ανελαβε ο Γουλιέλμος;Επίσημα εννοεί μήπως;
Έπειτα: “Η κατάσταση στην ΚΑΕ ενώ γνωρίζαμε ότι δεν πάει καλά στηριζόταν από κάποιους ανθρώπους και από τον πολύ κόσμο γιατί δεν ήξερε”.Δε ήξερε τι;
Άλλο: “Αν δε γινόταν, η ομάδα θα είχε πολλά προβλήματα”.Ξανά κωλοτουμπα,κε Αρβανίτη;Τελευταία(κάποτε) δεν είχατε πει πως μπορούσατε κι αλλιως χωρίς τον Λάσκαρη;
Κι άλλο:”Κατά τη διάρκεια της θητείας μας η ομάδα είχε πολλές αντιδράσεις σε κάθε ήττα και ύβρεις προς τη διοίκηση Πρωτοδικείου”.
Τι ν’ τούτο;Ποτέ πρόλαβαν κ σας έβριζαν βρε;😹Σαν ν’ακούω τον Γουίλ ,να δηλώνει που δεν του αναγνωρίζουμε τις θυσίες…Αμαν πια με αυτό το σύνδρομο του δολοφονημένου Καίσαρα..!

Α,και κάτι ακόμα:Ο Άρης γράφεται Ά ρ η ς γιατί είναι όνομα.Οχι ΑΡΗΣ με κεφαλαία σαν αρκτικόλεξο.Δεν είναι Πανθεσσαλονικειος η Σύνδεσμος Φιλάθλων. Ποιος κάνει την απομαγνητοφώνηση κι έχει τέτοιο κόμπλεξ από το πουθενα;Η πλάκα ειναι οτι στον τίτλο το Ρressaris το γράφει σωστά.
Bonus: Η σημαία του συλλόγου,επάνω στο βήμα,με το οριζόντιο κοντάρι….

Sam Vincent

Λοιπόν, το αποφάσισα: από σήμερα, δεν θέλω άλλους διαχειριστές. Ούτε φτωχομπιν3δ3ς με ψίχουλα. Θέλω μεγαλοεπενδυτες και μεγαλοχορηγους και δεν δίνω φράγκο. . ΑΡΒΑΝΙΤΗ , ή θα μου βρεις έναν τέτοιο ή αλλιώς τον π$£#@ .Αυτά.

vaggelaris

Εκεί που υπήρχε κ μια ελπίδα για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά αυτη χάθηκε. Ο παο συνεχίζει cosmote για λόγους ρητρας. Οπότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Κ το χειρότερο πρόβλημα όλων επιμένω είναι το μπαν. Δε μπορείς να φτιάξεις ομαδα. Είσαι αλυσοδεμένος κ σε κάνουν ότι θέλουν. Ήδη ο παοκ άρχισε κινειται(γκριφιν, ζάρα, νωντα). Εμείς ελπίζω να έχουμε πραγματικά κάποιο πλάνο γιατί ο χρόνος περνάει. Σε σαιτ γράφτηκε ότι είχαμε κλείσει τον γκριφιν αλλά η οφειλή προς μπελ μπλόκαρε τη συμφωνία. Πόσο γελοιοι είναι?. Αφού υπήρχε μπάν πως θα τον περνάμε? Για τόσο ζώα μας περνάνε?

Sam Vincent

Ας υποθέσουμε πως ο Αρβανίτης είναι διαχειριστής χειρίστου είδους . Υπάρχουν άλλοι διαχειριστές που όμως τους κρατά κριμένους σε κάποιο υπόγειο ? Έχει ακούσει κάποιος έναν διαχειριστή που τον έκαναν στην άκρη ? Πως ανέλαβε τον Άρη ? Με πραξικόπημα? Εκλέχτηκε από τον ΑΣ ή όχι? Αυτοί που τον εμπιστεύονται είναι άλλη ομάδα? Ήρθε ποτέ κάποιος φραγκάτος αλλά ο Αρβανίτης τον πέταξε στο πηγάδι ? Έκανε κάτι κακό ο Αρβανίτης στον Άρη? Αύξησε τα χρέη όπως τόσοι άλλοι στον Άρη? Είπε ποτέ ότι θα βάλει λεφτά αλλά δεν το έκανε?Διαχειρίστηκε ποτέ κάτι …large αλλά απέτυχε? Χρέη δεν καλείτε πάντα να διαχειριστεί ή όχι ? Έχει κληθεί κανείς να διαχειριστεί χρέη χωρίς ανάλογα έσοδα? Γνωρίζει κανείς άλλον διαχειριστή που έβγαλε το κάρο από την λάσπη χωρίς χρηματοδότη ?

Bilias6

Απανταω και στον Χρηστο-
ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε όταν ανέλαβε ως νέα διοίκηση: ” Τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε το σχέδιο για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Με έξυπνη στρατηγική και απόλυτη μυστικότητα καταθέσαμε την αίτηση την παραμονή των Χριστουγέννων και μετά πήραμε την προσωρινή διαταγή και φτάσαμε μέχρι το τέλος. Στις 23 Μαΐου 2012 παραλάβαμε 5,5 εκατομμύρια χρέη. Όταν έγινε η κατάθεση για την υπαγωγή, τα χρέη είχαν μειωθεί στα 4,7 εκατομμύρια ευρώ.
επίσης ο νομικός της ΚΑΕ Χρήστος Γρόλλιος τόνισε: “Η εξυγίανση έχει χρονικό ορίζοντα 4-5 ετών, υπάρχει μια συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο 7,5 ετών και για 5 χρόνια με το ΙΚΑ. Η προσπάθεια τώρα ξεκινάει. Θα πρέπει να είμαστε όλοι απερίσπαστοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να πληρωθεί και το τελευταίο ευρώ“.
Τα χρεη ποσα ειναι το 2020?
Επισης φυσικα και εκανε κακο ο Αρβανιτης, ποιος εδωσε την ομαδα στον Λασκαρη? Εγω?

vaggelaris

Αυτό με τον Λάσκαρη δυστυχώς θα τον ακολουθεί για πάντα. Άγχος για λύση, κακο ψάξιμο για το τι είναι ο Λάσκαρης? Κανείς δε ξέρει. Ευθύνες υπάρχουν. Όμως παραμένει καλώς ή κακώς η μοναδική διοίκηση που είχε δείξει καλή οργάνωση, συσπείρωση κ καλά αποτελέσματα αναλογικά με τις καταστάσεις. Εμένα πάλι ακόμη δε μου κάθεται το πως εμφανίστηκε ξαφνικά στα πράγματα ένας Γουλιέλμος που μας “έσωσε” από τον Λάσκαρη. Κ που αν κ Αρειανός όπως λέει δε δεχόταν καμία βοήθεια από κανέναν. Ας τα αφήσουμε αυτά όμως γιατί η κατάσταση δε παίρνει για διχονοιες ξανα(!!!). Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα κ πρέπει να εστιάσουμε εκεί κ όχι πάλι στις φαγωμαρες μας. Δε υπάρχουν περιθωρια

Bilias6

Ενταξει ρε Βαγγο. Να του κανουμε του κυριους και κανα ταμειο να παρουν συνταξη στα γεραματα. ΤΣΑΠ-Ταμειο Συνταξεων Αρειανων Παραγοντων.
Οι διπλα λενε μια ομαδα μια πολη, εμεις θα λεμε μια ομαδα ενας παραγοντας και ενας δικηγορος. Αντε καλο βραδυ.

Jim Patras

Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο σχέδιο δεν τύχει θετικής ανταπόκρισης(κάτι που δυστυχώς μοιάζει πιθανό)υπάρχει άραγε plan b..

vaggelaris

Αν περιμένουν μόνο από τον κόσμο δεν έχει τύχη το πράγμα. Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που θα βγουν πάλι μπροστά τώρα οκ. Αλλιώς μπορεί να ζούμε το τέλος εποχής. Είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζονται κ πολλά τα μέτωπα ανοικτά. Με νούμερο 1 θέμα SOS το μπάν. Χωρίς μπάν φτιάχνεις ομάδα κ μπορείς να κλείνεις τα χρέη σιγά σιγά. Με μπάν πως συνδυάζεις χρέη κ ροστερ? Με τιποτα