Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση αλλά και ο κόσμος έχει δώσει πολλές φορές εξετάσεις, έχουμε και πρόσφατα παραδείγματα για να μην αναφερθούμε στις ένδοξες μέρες, γιατί πέρυσι σε ένα παιχνίδι που θυμάμαι χαρακτηριστικά ο κόσμος ήταν πάλι με τα κουπόνια.

Όλοι οι σύνδεσμοι και κυρίως οι συνδεσμίτες του Super 3 βλέπουν με πολύ καλή πρόθεση και είναι άψογοι μέχρι τώρα και μπορώ να πώ σίγουρα πως τα τελευταία δυο χρόνια η συνεργασία τους με το σύλλογο είναι άψογη, η άποψη τους είναι πάντα καθαρή και διαυγέστατη.

Για μένα εκείνο που πρέπει όλος ο κόσμος να λάβει υπόψιν του είναι το απόφθεγμα του συγχωρεμένου Βαγγέλη Συρόπουλου «Στα δύσκολα πάνω απ’ όλα ο Άρης». Ο Συρόπουλος, γιατί έτυχε να είμαστε και σύγχρονοι, ήταν και αυτός φοιτητής στο ΑΠΘ, πολιτικές επιστήμες σπούδαζε και ήταν πολύ καταρτισμένος. Πάντοτε οι απόψεις του ήταν οδηγός για όλους του Αρειανούς.

Χαίρομαι γιατί βλέπω ενότητα και συσπείρωση αλλά θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη και μπροστά στα γεγονότα και στα προβλήμα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και να υπάρξει να ενότητα, να λύσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές ή οτιδήποτε άλλο γιατί προέχει η σωτηρία του συλλόγου.

Πηγή: Πλιάκης: «Θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη ενότητα και συσπείρωση και μπροστά στα προβλήματα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας» • Yellow Radio

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μαζί με τη φανέλα του γκανγκστερ και τους τίτλους στο παλε θα πρέπει να βάλουν και την τραγιάσκα αυτού του ανθρώπου πραγματικά.

loukmosh

Κάποια στιγμή στην ΚΑΕ μήπως να τιμήσουμε με κάποιον τρόπο αυτό τον άνθρωπο;;

Dr Nimbelugen

Κύριος με τα όλα του.

emperor73

μακάρι να υπήρχαν 2-3, όχι παραπάνω, άνθρωποι σαν αυτόν… ο “Άγιος Πλιάκης” του μπασκετικού ΑΡΗ

simon says

Απορώ γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν υπήρξε επικεφαλής της ΚΑΕ??? Και έχουν περάσει…………. τόσοι και τόσοι.

ChrisSiak

Γιατί είναι αγνός και απλά αγαπάει την ομάδα. Πρέπει να είσαι λαμόγιο για να σταθείς στον Ελληνικό αθλητισμό.

stepap

Στην φώτο ο κύριος πίσω από τον Πλιακη δεν μοιάζει με έναν βοηθό προπόνητη που είχαμε επί Μπλατ;
Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι το όνομα του.