Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον θα μιλήσει το… χρήμα. Αν δηλαδή η πρόταση του Αρη ικανοποιήσει τον παίκτη, τότε οι διαδικασίες επίτευξης της συμφωνίας θα επισπευτούν.

Βέβαια, σε πρώτη φάση αυτό που απασχολεί είναι να επιτευχθεί συμφωνία. Αν αυτό γίνει στη διάρκεια της ημέρας, τότε η ημερομηνία άφιξής του είναι το δεύτερο (σε προτεραιότητα) ζήτημα. Στον Αρη πιστεύουν πάντως ότι ο Μπένσον ταιριάζει σε αυτό που θέλουν σε ότι αφορά τον βασικό σέντερ. Δεν είναι τόσο aggressive παίκτης όσο θα ήθελαν, αλλά έχει έφεση στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ. Ο 29χρονος έχει στα χέρια του προτάσεις και από τουλάχιστον δύο ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες, φαίνεται όμως ότι στο μυαλό του ο Αρης έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο λόγω της συμμετοχής της ομάδας στο BCL.

Πηγή: Πλησιάζει στον Κιθ Μπένσον – Metrosport.gr

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stp

Δλδ απο οτι κατάλαβα θα παμε με 2 αμερικάνους στο 5 συν σαρικοπουλο. Αριθμητικά κ χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς βγαινε η χρονιά, το θέμα είναι οικονομικά..

Toby B

Χρηστιδης? Εγώ δεν πιστεύω πως θα μείνει ο Σαρικοπουλος.

badgrandpa

Μακάρι να έρθει… Δεν τον ξέρω τον παίκτη, αλλά από αυτά που είδα σε βίντεο , αν τον είχαμε αντί του χαγκινς ίσως περνούσαμε τον παο.. ποιός ραντουλιτσα

gerorge

Ουτε τον Χαγκινς ειχαμε τοτε

badgrandpa

Δεν είχαμε χαγκινς- οκαρο? Τόσο πολύ γερασα;

gerorge

Εννοω ηταν τραυματιας σε ολη τη σειρα με ΠΑΟ

Sam Vincent

Νιώθω κάτι περίεργο με αυτό το παιδί και δεν αφήνω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί . Μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση παίκτη για να έρθει σε μας με τα λίγα που μπορούμε να δώσουμε . Κυρίως σε σύγκριση με τον Μπακ των 250 που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να …πηδάει. ΟΚ η αθλητικότητα μετράει και κοστίζει αλλά ο Μπενσον δείχνει ένας καλός ,old fashion senter ,μακρύς ,καλός ριμπαόυντερ ,τελειώματα με τα δυο χέρια , με ένα σχετικό σουτάκι από τα 3 μέτρα ,στοιχεία που ο Μπάκ δεν τα έβλεπε ούτε στον ύπνο του. To good to be true ,το λεν στο χωριό μου .Μακάρι να αποδειχθεί παικταράς και να μπορεί να μας σηκώσει στις πλάτες του.

Toby B

Καλημερα. Είναι αλλού τύπου παίκτες φίλε Sam. Ό Μπενσον είναι όπως σωστά ανέφερες περισσότερο παλιάς κοπής ενώ ο Μπακ καθαρά αθλητικός ψηλός. Ό Μπακ είχε καλά προσόντα αλλά παρουσιάστηκε υπερβολικά αδιάφορος σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης, το θέμα του το μεγάλο ήταν ο συγχρονισμός. Δεν είχε την σωστή αντίληψη να πάει στην φάση on time. Οι αθλητικοί ψηλοί πληρώνονται πολλά περισσότερα σε σχέση με την αξία τους και αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Επιπλέον, δεν είχαμε τον κατάλληλο pg για να εκμεταλλευτεί έναν τέτοιο παίκτη. Αυτό ήταν λάθος σχεδιασμού. Ό Δράκος δείχνει να μην εχει κάνει αυτό το λάθος αφού εκτός από το pg, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι Αθηναίου, Γουιβερ.

dorian gray

“To good to be true ,το λεν στο χωριό μου”.
Είστε από το Greenwich Village;

Sam Vincent

Yes dear…

AlphaMi

Αν ειναι να μιλησει το χρημα ας παμε κατευθειαν για αλλα…ας βαλουμε αγγελια
“Ζητειται σεντερ που να μην εχει οικονομικες απαιτησεις”

Ody

Το κάναμε και ήρθε ο Σαρικόπουλος!

Guardiola3

Ελπίζω να μη μας στοιχισει μια περιουσία κ μετά να συμπεριφέρεται σαν τον Μπάκνερ. Πολύ βαρύς μου φαίνεται. Κ ελπίζω αν έρθει, να μην κρατήσουν τον Σαρικό εις βάρος του Χρηστίδη.