Ο Αϊζέια Κάζινς μάλλον δεν θα προλάβει να συμπληρώσει ούτε εβδομάδα στο ΑΡΗ. Το πρόβλημα τραυματισμού που “έβγαλε”, από την πρώτη του κιόλας προπόνηση, είναι τέτοιο που τελικά θα αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό γκαρντ.

Η απόφαση αυτή έχει παρθεί ήδη από τις προηγούμενες μέρες και όπως φαίνεται μένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, με τον ΑΡΗ να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

 

Πηγή: Πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου ο Κάζινς – AllAboutARIS.gr

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos3118

Ααααα, ωραία. Το πρόβλημα τραυματισμού δεν το είχε καλέ όταν ήρθε, το έβγαλε στην πρώτη προπόνηση. Που βγήκατε μερικά καχύποπτα παιδάκια και λέγατε ότι τον υπογράψαμε πριν βγουν τα ιατρικά. Θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο μία συνεπής και άκρως επαγγελματική και αξιόπιστη διοίκηση σαν τη δική μας; Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Βέβαια υπάρχει και η άλλη πιθανότητα, να είμαστε τόσο χαρούμενοι που λύσαμε επιτέλους τα Μπαν και δε χρειάζεται να παίζουμε με χοντρούς και αδιάφορους, που ότι παίκτης έρχεται σε μαύρο και αθλητικό τον υπογράφουμε. Έτσι για την αλητεία.

nikos3118

Night το διόρθωσα σε δευτερόλεπτα, πριν καν δω ότι με επιπλήττεις. Εχεις δίκιο. Άνθρωπος είμαι κι εγώ 😁😁

pro

Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά…

vaggelaris

Ευχαριστουμε τον αθλητη καζινς για την προσφορα του. Καλη συνεχεια στη καριερα του…

nikos3118

😂😂😂