Να είμαστε οικογένεια. Από την πρώτη μέρα το ζητάω αυτό. Να συνεργαστούμε. Πληρώνουμε υποχρεώσεις από το 2004. Για το ban τα χρήματα ήταν 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Για να εξοφλήσουμε τα ban τώρα θέλουμε 500-550 χιλιάδες ευρώ. Για να το σπάσουμε κα να κάνουμε διακανονισμό τώρα θέλουμε 250.000 ευρώ. Τα μισά από αυτά θα τα έχουμε από τη διοίκηση. Δικά μου λεφτά. Τα 125.000 ευρώ μπορώ να τα διαθέσω για το ban. Η εμπειρία της φετινής χρονιάς μας έδειξε ότι με ban, οι παίκτες κάνουν ό,τι θέλουν.

Η ομάδα Καπάζογλου είχε πει θα έβαζε 350.000 ευρώ. Τους φώναξα συμφώνησαν αλλά δεν προχώρησε κάτι.

Η συμφωνία με Μαρκόπουλο έχει ολοκληρωθεί. Ο σχεδιασμός προχωράει. Ο κόουτς επικοινωνεί με Έλληνες και ξένους παίκτες. Θέλουμε να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Το καθαρά αγωνιστικό μπάτζετ θα είναι 500.000 ευρώ.

Πηγή: Παρακολουθείστε από το PRESSARIS την κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ Άρης – PRESSARIS

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ήμουνα μέσα από πριν αρχίσει κι έφυγα στο τέλος,κατά τις 12:30.
Θα ήθελα να συμπτυχθούν τα πολλά άρθρα σε ένα για να μη πρέπει να σχολιάζουμε σε τόσα πολλά.Εχω να αναφέρω κάποια πράγματακια,όπως ότι ο Μαρκόπουλος ΔΕΝ έχει υπογράψει ακόμα.Μαλιστσ στην αρχική του ομιλία ο Γουίλ δεντον ανέφερε καν ονομαστικά,έλεγε “ο προπονητής”,προφανώς για να είναι καλυμμένος νομικά(;).
Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι πήγε πολύ καλύτερα από ότι την περίμενα η γενική συνέλευση.
Περισσότερα αύριο,με το καλό.

gallistis237

Πληρώνουμε υποχρεώσεις από το 2004 , γιατί τότε έγινε η αλλαγή στο αφμ και τα προηγούμενα χρεη γράφτηκαν στο χιόνι. Αλλιώς θα χρωστάγαμε ακόμη στο Κοκκολάκη