Ο Δημήτρης Γουλιέλμος προχώρησε σε πληρωμές προς τα μέλη της ομάδας αλλά και την πλευρά του Νίκου Πετράτου, προκειμένου να καλύψει μέρος των οφειλών.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν μερικές ημέρες και έτσι προχώρησε σε πληρωμές όσον αφορά την ομάδα των «κιτρίνων», σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Επίσης κατέβαλλε το 50% της οφειλής προς τους πέντε καλαθοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος και οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής, μία υπόθεση που έχει πάρει αναβολή για τις 9 Μαίου. Μέχρι τότε λογικά θα καλύψει ολόκληρο το ποσό της οφειλές και θα αποσυρθεί η αίτηση από την μεριά των παικτών, ενώ υπάρχουν ακόμα πέντε δόσεις προκειμένου να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: Πληρωμές από Γουλιέλμο σε παίκτες και Πετράτο | SDNA

Για να μην λέμε μόνο όσα δεν γίνονται. Να λέμε και όσα γίνονται, έστω και αν είναι τα αυτονόητα…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Και διοικητικό προσωπικό επίσης λένε.
Αυτό το υπάρχουν 5 δόσεις για να τελειώσει οριστικά το θέμα είναι το κλειδί.
το 17-18 ήταν η χρονιά με το τελευταίο μεγάλο ποσό για το 99 , κοντά στα 300 χιλιάρικα , 110 το δημόσιο και τα υπόλοιπα οι ιδιώτες πιστωτές ( και οι 5 πελάτες του Πετράτου φυσικά.
Από το 18-19 θα είχαμε μόνο το δημόσιο για άλλα 4 χρόνια!
Οπότε , αν 5 δόσεις έμειναν για τους παίκτες ( κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη εξοφληθεί ) αυτό σημαίνει πως είμαστε στα κοντά για να τελειώσει ένας τεράστιος βραχνάς που υπάρχει πάνω από την ΚΑΕ.
Μας μένουν βέβαια , αρκετοί ακόμα , αλλά αυτός είναι ο μεγαλύτερος.
Και φυσικά υπάρχει η λίστα με τους ανθρώπους , αλλά και τις εταιρείες , που αποφάσισαν να κουρέψουν μισθούς ή συμφωνίες κατά 50% και να πάρουν τα υπόλοιπα σε 4 χρόνια ( κι ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί , κάποιοι έχουν και καινούρια χρέη ), έβαλαν πλάτη κοινώς για να σωθεί η ομάδα.

Πείτε με ψεύτη,αλλά το ότι βγήκαν τα κακά νέα προχτές μου φαίνεται ελεγχόμενο,κάτι σαν κρούση καμπάνας προς κάθε ενδιαφερόμενο και μη.Σαν ένα γενικό προσκλητήριο.Αδυνατω να παρακολουθήσω προς το παρόν,τον “διάλογο”(!) που ξεκίνησε ξανά εδώ -δεν μπορώ την ίδια μιζέρια.Ο σταλεγακισμος δεν έχει νόημα.Πραξεις θέλουμε και προς το παρόν,έχουμε από τέτοιες.

Nikolas

Στην όλη συζήτηση των ημερών λοιπόν, για το αν ο Γουλιέλμος ανταποκρίθηκε ή όχι σε αυτά που υποστήριξε στην αρχή της χρονιάς, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνουμε την αγωνιστική χρονιά χωρίς να μας φύγουν παίχτες στη μέση της χρονιάς ως απλήρωτοι. Αυτό δείχνει πως υπήρχε τακτική διαδικασία πληρωμών (με καθυστερήσεις φαντάζομαι) και πιστεύω ότι πρέπει να του πιστωθεί.

Αν, σήμερα που μιλάμε, είχε καταφέρει να τελειώσει το μέγα ζήτημα των μπαν, θα μιλούσαμε τελείως διαφορετικά γι’ αυτόν.

Sam Vincent

Θα ξαναπώ πως ο Γουιλ ,με όλα τα λάθη και τις παραλήψεις , είναι εδώ και δίνει τον αγώνα του . Κουβαλάει έναν σταυρό . Πληρώνει τα χρέη κάποιων άλλων . Δεν στάθηκε εμπόδιο σε κάτι καλύτερο . Το μέλλον δεν φαντάζει ανθηρό αλλά είμαστε ζωντανοί ,ας μην δημιουργούμε εμείς περισσότερα .

vaggelaris

Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί. Δεν είναι μεγιστάνας. Το θέμα είναι το άμεσο μέλλον…