Είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Αγγέλου, διότι έχει αθλητικά προσόντα, είναι καλός αμυντικός κυρίως πάνω από τη στεφάνη, τρέχει καλά το γήπεδο και είναι ιδιαίτερα προσιτός οικονομικά.
Υπάρχουν ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον παίκτη στο Λας Βέγκας, γιατί από εκείνη τη περιοχή κατάγεται ο Κάιζερ και μπορεί εύκολα να βρεθεί εκεί.
Πηγή: Πιθανή συνάντηση στο Λας Βέγκας και με τον Κάιζερ – PRESSARIS
Να το κάνουμε να φανεί τυχαίο όμως , μη νομίζει ο Κάιζερ ότι τον θέλουμε και πολύ…
Ωχ, Κάιζερ; Κι εσύ εδώ;;; Τι σύμπτωση!
Και πριν καταλάβει ο Κάιζερ με ποιον μιλάει, εμφάνιση Παπαθεοδώρου (τυχαία) με μια απόχη στο χέρι…
Ξερουμε που παιρνει καφε το πρωι;
Τέτοια χαρακτηριστικά έχει και ο τζαστιν Τζάκσον……
Δηλαδή από ότι κατάλαβα ποντάρουμε στη πειθώ κυρίως του Άγγελου γιατί με την εικόνα μας τα τελευταία 2 χρόνια δε καταλαβαίνω πως μπορούμε να προσελκύσουμε παίκτες με μικρότερες οικονομικά προτάσεις. Κ στις 2 περιπτώσεις δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Μακάρι να τους κλέψουμε τους παίκτες…
.
Τώρα ο ιωάννου για μποχωρίδη !!Ο αρης τον βοήθησε αλλά είναι παίκτης Euroleaque και όποιος κατάλαβε τι θέλει να πει!!και τι ο ομάδα είναι ο Ιωάννου!!
Καλά μη τρελαθουμε καλος είναι αλλά όχι κ παίκτης Ευρωλίγκας ο Λευτεράκης. Αυτοί που πραγματικά έχουν ανέβει επίπεδο κ με έχουν εντυπωσιάσει από εθνική είναι οι μητογλου κ θανασης
Ο Ιωάννου είπε ότι τώρα θα πρέπει να κατάλαβε ο Μποχωρίδης ότι έκανε λάθος επιλογή να πάει στον πάναθηναικο και να χάσει τόσα χρόνια σκουπίζοντας τον πάγκο..και εννοούσε ότι “ευτυχώς πήγε σε ομάδα που πήρε παιχνίδια στα πόδια του”..
ο μποχωριδης ειναι σχεδον ετοιμος για ευρωλιγκα…Για μενα θελει μια χρονια ακομα, να βελτιωσει καποιες αδυναμιες του(βολες π.χ.) και να σταθεροποιησει την αποδοση του…Εχει σπουδαια αθλητικα προσοντα για τη θεση του και εξαιρετικο μπασκετικο iq. Ποιος μαντζαρης δλδ….
Το μεγάλο πρόβλημα του Λευτεράκη είναι η έλλειψη έκρηξης και ταχύτητας . Φαίνεται πως έχει μια ταχύτητα . Μοιάζει το μυαλό πρόθυμο και το σώμα ασθενές .Αυτό τον οδηγεί πολλές φορές να μπλοκάρεται εύκολα από τους αντιπάλους και να του παίρνουν την μπάλα ή να κάνει λάθη . Τέλος ,εμφανές είναι και το πρόβλημα χειρισμού της μπάλας .
Ε ναι πλέι μεικερ με κακό χειρισμό μπάλας δε γίνεται. Άρα η θα το βελτιώσει η θα παίζει σαν τριάρι σε χαμηλά σχήματα. Γενικά θέλει δουλειά ακόμη. Η Ευρωλίγκα δεν είναι bcl.