Πιέζει για Μουράτο ο Μαρκόπουλος στον Αρη

Ο Μουράτος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ελληνας προπονητή για τα στοιχεία που εμφανίζει στο παρκέ και τα οποία δούλεψε στην πράξη τα δύο χρόνια σε Λάρισα και Περιστέρι, όπου είχε ενεργό και ουσιαστική συμβολή στις πολύ καλές πορείες των ομάδων του. Στα 21 του χρόνια έχει πλέον σημαντικές παραστάσεις, έχεις δείξει και χαρακτήρα πρωταγωνιστή.

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Δεν είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο Περιστ,μάλιστα προιόντος του χρόνου μειωνόταν..35 μάτς ποτέ διψήφιος σε πόντους,στο 3π. μηδέν,γενικά δεν ψήνομαι..

Night Audit

Ναι , δυστυχώς είναι κακός και τις 2 χρονιές στη Λάρισα και στο Περιστέρι. Αλλά είναι μια ακόμα λύση στα γκάρντ και καλύτερος από τον Νταλό 😛

Εμένα πάλι δε με χαλάει.Ειναι πολύ μικρός και μπορεί να βελτιωθεί.Στο Περιστέρι συμφωνώ,αλλά υπήρχαν στη θέση του πιο μπροστά σταρουμπες Αμερικάνοι.Δυσκολα να έπαιρνε χρόνο.Στη Λάρισα πάλι ήταν αυτός που ξεχωριζε από την ομάδα,μαζί με εκείνο το τεσαρι που θελαμε, τον ξενο.(Σαφτενααρ;)Λες για το σκορ του,Τζιμ,αλλά πλειμεικερ δεν παίζει;Για δυάρι τον θέλει ο Σούλης;

Sh.g.΄Αλλωστε είχε 1,5 as.μόλις..
Ναι,αλλά ο Ι.Αγραβάνης και ο Καράμπελας διακρίθηκαν φέτος..

Night Audit

1.6 , όσες κι ο Φλιώνης. Βέβαια , 4,8 αστ/λάθος , που τον τοποθετεί 6ο στα γκάρντ στο Πρωτάθλημα. Αλλά , καλή ομάδα , λίγα λεπτά , τον βοήθησε. 2,0 το αντίστοιχο του νούμερο στη Λάρισα. Γενικά πάντως , τα αναλυτικά στατιστικά , δεν τον αγαπάν ( που σημαίνει πως δεν παίζει καλά ). Αλλά , είναι μικρός ακόμα και με λαχεία θα τη βγάλουμε , όπως κι ο Χαραλαμπόπουλος αν ισχύει. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
Και μιας που είμαστε στο θέμα , πες μας Τζιμ ποιους θέλεις εσύ στον Άρη φέτος , να ξέρουμε ποιους δε θα πάρουμε 😛

Jim Patras

Η σειρά προτίμησης από τα guard που ακούστηκαν είναι Ζάρας,Λούντζης,Μουράτος με διαφορά προκρίνοντας τον 1ο αλλά όπως φαίνεται θα καταλήξει στο νεοφώτιστο.Ποτέ Παπαντωνίου.
Οπωσδήποτε εναν εκ των Meier &Milosevic.
Προτιμώ Χρηστίδη από Διαμαντάκο.
Θεωρώ επιτακτική ανάγκη την παραμονή του Μπο ανεξαρτήτως άρσης ή όχι των απαγορευτικών.

Night Audit

Για Ζάρα μαθαίνω πως ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε. Τουλάχιστον ο Μαρκόπουλος fyi

vaggelaris

Αυτά είναι. Έχουμε φτάσει στο σημειο να παρακαλάμε να πει το ναι κάποιος παίκτης μουρατος. Το έχουν πάρει γραμμή στην ΚΑΕ σε τι φάση ειμαστε η ακόμη ο Γουλιέλμος ονειρεύεται ότι έχουμε χρόνο για να φτιάξουμε ομάδα? Κ θέλουν να πουλήσουν κ διάρκειας χωρίς να έχουν παρουσιάσει καμία κίνηση…

Night Audit

Δε νομίζω πως παρακαλάμε τον Μουράτο. Ο Μαρκόπουλος πιέζει να κλείσουμε τον παίκτη. Δε βγαίνει κάπου από το άρθρο αυτό που λες.

vaggelaris

Το αναφέρω με την έννοια ότι εμείς τους έχουμε ανάγκη κ όχι αυτοί εμάς. Παλιότερα μπορεί μόνο με το ονομα να φέρναμε κάποιον. Τώρα ζητάνε εγγυήσεις κ θα πάνε με περισσότερα ακόμη κ στον ιωνικο…

Sam Vincent

Στην κατάσταση που είμαστε , εκτός από τον Μουράτο ,θα παρακαλάμε τον Πετράτο , τον Ραλλάτο τον Μαρκονάτο και φραγκάτο και τον κάθε …κουδουνάτο μήπως και πάμε παρακάτω (που δεν το βλέπω)

aka Θεούλης

Αρα πιάσαμε πάτο;
Σε λιγο ουτε να φαμε ενα πιατο;
Το αφεντικό ομως θα κυκλοφορεί με λατε μακιατο
Θα κανει βολτες στο μοσχατο
Και θα ψωνίζει για ενα μωρο γα…μάτο;
Πάρτο!

Sam Vincent

Απαισιοδοξία εισπράτω , δεν πιάσαμε ακόμα πάτο ,
Έναν κοτσωνάτο από το Εμιράτο ,ορεξάτο και φιγουράτο
γιατί θα έχουμε φευγάτο και τρεχατο.

Dr Nimbelugen

Παίκτη σαν το Ντένις Μαρκονατο Σαμ ούτε με το ραδιοτηλεσκόπιο του Αρεσιμπο βλέπουμε στα χάλια που είμαστε…..

Sam Vincent

Ο Βασιλάκης δεν τον κόβει ούτε και σήμερα..