Περνάει στην αντεπίθεση η ΚΑΕ, κινείται νομικά για την ηθική δικαίωσή της!

 

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο στο Αλεξάνδρειο αποφασίστηκε – με την έγκριση του Νίκου Λάσκαρη – να κινηθεί η ΚΑΕ νομικά κατά της εταιρείας και του εν Ελλάδι εκπροσώπου της. Η επιστολή που εστάλη χθες ήταν ανυπόγραφη, χωρίς σφραγίδες και πρωτόκολλα, κάτι που αναδεικνύει την προχειρότητα της κατάστασης. Επί της ουσίας οι κίτρινοι θα κινηθούν νομικά, γιατί είναι ηθικώς θιγόμενοι από όλη αυτή την ιστορία.

Ο Κίκι Κλαρκ είχε στα χέρια του συναλλαγματικές 100.000 ευρώ και αυτό το ποσό είναι η μόνη πιθανή οφειλή, αν και κάποιες (ίσως και όλες) οι συναλλαγματικές έχουν λήξει, καθώς έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε.

Το γιατί όλοι αυτοί ξαφνικά ενημέρωσαν με ανυπόγραφη επιστολή για μια τέτοια οφειλή, είναι ηλίου φαεινότερο. Το γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαν προσφύγει ούτε στα ελληνικά δικαστήρια, ούτε στη FIBA και το κάνουν τώρα είναι επίσης ένα ερώτημα. Το γιατί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να προσβάλλουν την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 είναι επίσης ένα ερωτηματικό… Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι προφανώς και δεν υπάρχει θέμα, κάτι άλλωστε που έχουν ξεκαθαρίσει και οι ιθύνοντες στην ΚΑΕ.

 

Ωραία , ελπίζω να δικαιωθούμε

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SteliosK

Επιτέλους μια διοίκηση που πρέπει να δείξει ότι δεν ανέχετε το κάθε “λαμόγιο” να παίζει στις πλάτες του Άρη… Τι να πω…

The_Emperor_Is_Dead

Για να αποφάσισαν να περάσουν στην “αντεπίθεση” και να κινηθούν νομικά,σίγουρα έχουν σε κάποια σημεία δίκιο!Περαν φυσικά της οφειλής των 100χιλ ευρώ που σχεδόν την αναγνώρισαν όλες οι πλευρές!Πάντως άν έχουν δίκιο να το κυνηγήσουν το θέμα,για να κοπεί ο αέρας απο πολλούς γυμνοσάλιαγκες

vayio

Πρεπει με καθε τροπο αυτες οι υποθεσεις να λυθουν μια και καλη, ωστε να μη βγαινει καθε τρεις και λιγο ο καθε τυχαρπαστος και αποπροσανατολιζει τη διοικηση απο τους στοχους της. Παντως ολα καταδεικνυουν τη γυμνια και την προχειροτητα ποιυ χαρακτηριζε την ομαδα τα προηγουμενα χρονια.
Υ.Σ. Night κατα λαθος μπηκε αρνητικη ψηφος στο αρθρο… για θετικη πηγαινα!