Επιτέλους ( ξανά ) ξεκινάμε !

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Το Περιστέρι παίζει για τη ζωή του. Δεν είναι καλή ομάδα , αλλά όταν παίζεις για την παραμονή σου στην κατηγορία γίνεσαι επικίνδυνος.Επίσης , έχει και πολύ καλή έδρα , έχοντας και τις 6 νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα , μέσα στο Περιστέρι !

Είναι όμως η δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (96,3 αποτελεσματικότητα ) και η δεύτερη χειρότερη άμυνα (111,4 αμυντική αποτελεσματικότητα ).

Εκτός του ότι δεν είναι εύστοχη ομάδα , κάνει πολλά λάθη και επιτρέπει τους αντιπάλους της να παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Έχουν την ικανότητα να πηγαίνουν στις βολές ( 40% free throw rate ) και εμείς είμαστε μια ομάδα που στέλνει τους αντιπάλους στις βολές.

Σμούς Πάρκερ και Μίτσελ είναι οι κύριες επιθετικές του αιχμές .

Ο Μάντζαρης είχε αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην επίθεση της ομάδας , οπότε ο τραυματισμός του είναι ένα καλό γεγονός για εμάς.

peristeri 24

ΕΜΕΙΣ

Έχει το Περιστέρι ισχυρό κίνητρο , αλλά έχουμε κι εμείς!  Οι διακοπές Η 6η θέση είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για αυτήν είναι να νικάμε.

Παρόλο το μεγάλο χρονικό διάστημα από το τελευταίο μας παιχνίδι ( 2 βδομάδες ) τα προβλήματα δε χάθηκαν. Ο Χάντ είναι απίθανο να παίξει , ο Ασημακόπουλος θα παίξει τραυματίας κι ο Τσακαλέρης τραυματίστηκε στη μέση.

Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι η αντίδραση της ομάδας σε ένα εχθρικό περιβάλλον κι αν θα έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τις δυσκολίες του παιχνιδιού σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.

 

Τα στατιστικά μας,μπορείτε να τα βλέπετε  εδώ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 team stats 24

ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(7/26)

Το ρεκόρ μας φέτος είναι 14 επιθετικά.Θα το σπάσουμε στο Περιστέρι !

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Τσακαλέρης

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

5-10

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο “Ανδρέας Παπανδρέου” , Σάββατο 20/04 , στις 16.00 ,  τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1