Περιστέρι – Άρης preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Αδιάφορο το Περιστέρι, μιας που είναι σίγουρα 6ο, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα πάμε εκεί και θα κάνουμε περίπατο, μιας και όπως είδαμε 3 μέρες πριν, έριξε μια ωραία 20άρα στη Λάρισα.

Κακή χρονιά και για το Περιστέρι, με πολλές αλλαγές, χρονιά που γενικά μυρίζει οικονομικά προβλήματα ( ξέρουμε εμείς από κάτι τέτοια ) και δεν ξέρω τι κίνητρο έχουν γενικά οι παίκτες.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γιατί αδιαφορία ή όχι, στο μπάσκετ η ποιότητα μετράει, αν ξέρεις να τη βάζεις την μπάλα στο καλάθι, θα τη βάζεις είτε είσαι αδιάφορος είτε όχι.

ΕΜΕΙΣ


Πλέον, όπως θα δείτε και παρακάτω, οι πιθανότητες μας να μπούμε στα πλέι οφ είναι κοντά στο 30%.

  • Νίκες Ιωνικού Hellenic Coin, Ηρακλή και Άρη: Θα είναι 7ος ο Κολοσσός H Hotels και 8ος ο Άρης.
  • Νίκες Κολοσσού H Hotels και Άρη (ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Ιβαώφειο): Θα είναι 7ος ο Κολοσσός H Hotels και 8ος ο Άρης
  • Νίκες Κολοσσού H Hotels, Προμηθέα και Περιστερίου: 7ος ο Κολοσσός H Hotels και 8ος ο Άρης

Αυτά είναι τα σενάρια που μας βάζουν πλέι οφ κι όπως θα δείτε και στο αναλυτικό άρθρο, σημαίνει πως ακόμα και με νίκη, δεν είμαστε σίγουροι, αλλά υπάρχει και το σενάριο να χάσουμε και να μπούμε στα πλέι οφ!

Τα σενάρια αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Το πρόβλημα είναι πως και ο Κολοσσός είναι αδιάφορος, μιας και θα πρέπει να χάσει με διαφορά πάνω από 21 πόντους και υπάρχει και σενάριο που θα πρέπει να χάσει με πάνω από 34, για να μη βγει 7ος.

Θα μου πείτε, θα είναι ο Ιωνικός ενδιαφερόμενος; Είμαστε εμείς; Γενικά πιστεύω πως οι παίκτες ( γενικά ) είναι ανταγωνιστικοί και σίγουρα θα πάνε για τη νίκη. Απλά στο μπάσκετ, όταν δυο ομάδες είναι αδιάφορες και παίζουν ελεύθερα, τότε το καλύτερο ροστερ έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο κι εμείς δεν είμαστε το καλύτερο ροστερ στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αλλά, οι μεγάλες μάχες είναι εκτός παρκέ, αν έρθει μια είσοδος στα πλέι οφ, καλώς να ‘ρθει, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό για την ομάδα.

Άντε και καλό καλοκαίρι!

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Περιστέρι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Περιστέρι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

5-11

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μ.Τετάρτη 28/04, 20:00 / ΕΡΤ SPORTS 2

6 ΣΧΟΛΙΑ

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Τα 2 ενδιαφέροντα για μας είναι: α. η παρουσία του Νετζήπογλου και β. αν θα πάρει (και πόσο) χρόνο συμμετοχής ο Κιλκισιώτης Κυριάκος Πετανίδης.
Είναι ωραίο που θα δούμε Άρη χωρίς άγχος.
1% πιθανότητα μας δίνω να κερδίσουμε.-

Pippo

Από εδώ είναι ο Πετανίδης; Πάει κι αυτή η χρονιά…

ChrisSiak

Ο μόνος λόγος για να δει κάποιος τον αγώνα είναι ο Όμηρος.

Να νικήσουμε κ να βγούμε 8οι για να φάμε δυο σαραντάρες από τον ΠΑΟ ευχαριστώ αλλά όχι ευχαριστώ.

Και ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομικό αντίκρυσμα.

Είμαστε ήδη σεζόν 21-22.

dorian gray

Με νίκες Άρεως και Ιωνικού μάλλον θα είναι όλοι ευχαριστημένοι: κάνουμε σούπερ αξιοπρεπές φίνις, μένουμε κι εκτός play-offs, ετοιμαζόμαστε πιο έντονα για την επόμενη (καθοριστική) σεζόν.-

ChrisSiak

Ναι οκ. Δε θα μας χάλαγε να νικήσουμε κιολας δεν το συζητάω. Ολο το θέμα πάντως είναι κ ο κόσμος για την επόμενη σεζόν. Έλειψε πολύ ο κόσμος μας.

timemaster

Δεν πιστεύω πως θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα όμως θα ήθελα να μπούμε πλέι οφ μόνο κ μόνο για να δω για δύο ακόμα παιχνίδια την ομάδα να παίζει με τους πιτσιρικάδες.
Θα είναι ένα καλό τεστ για αυτούς.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com