Τη βαθμολογία μπορείτε να τη βλέπετε εδώ

Η προηγούμενη αγωνιστική:

  • 74-62
  • Νετζήπογλου 22
  • Μιλόσεβιτς 9
  • Τσάλμερς 7
  • 1/3/1

  1. Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα; ( 1 βαθμός για τη σωστή ομάδα , 2 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ μιας ομάδας με +/- 3 πόντους , 3 βαθμούς για τον νικητή και το ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ μιας από τις 2 ομάδες ,4 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ και των 2 ομάδων +/- 3 πόντους , 5 βαθμούς για τον νικητή , το ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ μιας από τις 2 ομάδες και το σκορ της άλλης στο +/- 3 και 10 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ του αγώνα. )
  2. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον παίκτη και τους σωστούς πόντους )
  3. Ποιος θα είναι ο πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον σωστό παίκτη και τα σωστά  ριμπάουντ )
  4. Ποιος θα δώσει τις περισσότερες ασίστ στον αγώνα ; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον παίκτη και το σωστό αριθμό των ασίστ)
  5. Πόσα ριμπάουντ θα πάρει ο Τσαιρέλης, πόσα τρίποντα θα βάλει ο Μάντζαρης και πόσους πόντους θα βάλει ο Σκορδίλης ;(  1 βαθμό για το 1 σωστό , 3 βαθμοί για τα 2 και 5 για τα τρία )

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Όσοι συμμετέχουμε από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στο ”be a champion”,μπορούμε πέρα από την πρόβλεψη μας,να ψηφίσουμε σχετικά με το εάν ήταν έγκυρη ή άκυρη η συμμετοχή του Jiorgy 2 αγωνιστικές νωρίτερα.Έτσι με πλήρη διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες θα έχουμε απόφαση.Για όποιον δεν γνωρίζει το θέμα ο Jiorgy έστειλε τις προβλέψεις του για τον αγώνα της Ρόδου με καθυστέρηση μιάς ώρας,δηλ.με την έναρξη της 3ης περιόδου..Μετά τον θεωρητικό μηδενισμό,κατέθεσε ένσταση τονίζοντας ότι στο preview αναφερόταν ως ώρα έναρξης 5μ.μ.αντί του ορθού 4μ.μ.

Jiorgy

Οκ, συμφωνώ με τη διαδικασία, αν και νομίζω δημιουργείται ολόκληρο ζήτημα, για κάτι απλό… Παραθέτω παρακάτω το σκεπτικό της ένστασής μου, όπως ακριβώς το έγραψα και τότε:
“Παρόλο που γενικά σέβομαι απόλυτα τους κανόνες (σε ότι κι αν παίζω), έχω να διαμαρτυρηθώ στο εξής και να κάνω την ένστασή μου (ελπίζοντας Night να την δεχτείς): στο Κολοσσός-Άρης preview έχεις γράψει ότι ο αγώνας ξεκινάει στις 17.00. Λαμβάνοντας αυτό υπόψην και μην έχοντας από καπου αλλού ενημέρωση, έστειλα την πρόβλεψή μου στις 17.00. Το ότι ο αγώνας ήταν ήδη στο ημίχρονο ήταν κάτι που με αιφνιδίασε κι εμένα όταν ανοίγοντας το ερτflix είδα σκορ ημιχρόνου… (αφού νόμιζα ότι έδειχνε άλλο αγώνα σε επανάληψη). Αν είχες γράψει σωστά την ώρα έναρξης του αγώνα θα είχα στείλει κι εγώ σωστά στην ώρα της την πρόβλεψη. Δεν θα ρίσκαρα να κάνουμε αυτή την κουβέντα τώρα…! Είπαμε, δεν παίζουμε μ’ αυτά! 🙂”
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, αναμένω την (θετική) κρίση σας! 😊 Ευχαριστώ!
ΥΓ. Α! Ψηφίζω να γίνει δεκτή η ένσταση του Jiorgy!

Mario Mponi

84-76
Πετεγουει 19
Μακλιν 11
Τζοουνς 6
3/1/4

atsakala

70-73 1. Ντραγκι 18, Μιλο 9, Μάντζαρης 5, Τσαιρέλης 6, Μαντζαρης 1, Σκορδίλης 4

Admiral Votsis

67-77
Chalmers 18
Milocevic 8
Φλιωνης 8
5-3-5

Σε ένα απρόβλεπτο άθλημα είναι δύσκολο να προσεγγίσεις το ακριβές αποτέλεσμα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η ένσταση να γίνει δεκτή αλλά να αφαιρεθούν τα 2/4 των πόντων που κέρδισε ο Γιώργος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εάν ο Γιώργος ενημερώνεται για τις ώρες διεξαγωγής από αυτό το σάιτ μόνο τότε πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ευθύνη του να διασταυρώνει τις πληροφορίες του. Δηλαδή ακούει/βλέπει ειδήσεις πχ στο ΣΚΑΙ και πιστεύει ότι η χώρα τα πάει θαυμάσια;

Επείσης ο υπεύθυνος υπολογισμού της βαθμολογίας να βγει από το lockdown στο οποίο έχει περιέλθει παρακαλώ.

Καλή δύναμη και Καλή Ανάσταση με περισσότερο «φως» για όλους μας.

YELLOW GUARD

1.88-74
2.Πετεγουει 20
3.Μακλιν 10
4.Πετεγουει 5
5.5-3-7

YELLOW GUARD

Όσο για το θέμα που προέκυψε η απόφαση θα βγει αφού τελειώσει ο διαγωνισμός οποτε θα γνωρίζουμε αν υπάρχει διαφορά του Jordy με τον άλλο.Θα τα μαγειρέψουμε να δούμε τι βολεύει όπως γίνεται στην Ελλάδα.Αν παρόλα αυτά ισοβαθμισουν θα δώσουν τα προγνωστικά τους για έναν αγώνα Α2 του τσεχικου πρωταθλήματος.

Babis cool

Καλησπέρα,
1. 85-67
2. Νετζηπογλου 16
3. Μακλιν 8
4. Φλιωνης 4
5. 4/2/4

chrisaris

1.70-75
2.Tσαλμερς 16
3.Μακλιν 10
4.Φλιωνης 5
5.3/2/3
Οσον αφορά την ψηφοφορία, η γνώμη μου είναι να μην μετρησουν οι προβλέψεις, αφού ήταν με καθυστέρηση, έστω και μιας ώρας.
Ο λόγος είναι ότι και στο παρελθόν, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν μετρούσε, είχα πάθει κάτι αντίστοιχο.
Επιπλέον, αν υπήρχε μεγάλη διαφορά με τον επόμενο, οκ.. Αν όμως είναι μικρή, θα είναι άδικο..
Αφού έτσι είναι ο κανονισμός, να τον τηρήσουμε. Βέβαια ας εκφράσουν κι άλλοι τη γνώμη τους.. Και βάση αποτελέσματος αυτό να γίνει.
Καλό Πάσχα σε όλους!

Admiral Votsis

Για το μπαράζ με πρόβλεψη από Α2 Τσεχίας όντως με εξιτάρει .
Τι λες για μπαράζ πρόβλεψη από την Α1 της Ιρλανδίας που δεν γνωρίζουμε πραγματικά τίποτα;

Jim Patras

5 ψήφοι ήδη και 5 διαφορετικές γνώμες!
Έχουμε μια ψήφο υπέρ της ένστασης του Jiorgy από τον ίδιο,μία κατά της ένστασης από Chrisaris,μία άκυρη(αλά ελληνικά)από Yellow Guard,μία μεσοβέζικη από Ναύαρχο Βότση και ένα λευκό από Night Audit.

Jiorgy

Jim, εσύ που είσαι και ο άλλος άμεσος ενδιαφερόμενος, τι λες;

Jim Patras

Κοίταξε η θέση μου είναι περίεργη.Είχα ”λευκή επίταγη” από N.Audit δεδομένου ότι έχω αναλάβει την ενημέρωση της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος.Όμως αν ψηφίσω κατά της ένστασης σου,θα θεωρηθεί ότι το κάνω εκ του πονηρού προκειμένου να βρεθώ στην κορυφή ενώ αν ψηφίσω υπέρ,βλάπτω τα συμφέροντα μου.Προσπαθώντας να το δω όσο αντικειμενικά γίνεται,εκτιμώ ότι η μεσοβέζικη λύση του Admiral Votsis είναι η πλεόν κατάλληλη μολονότι θα με φέρει στο -1,5

Jiorgy

1) 81-72
2) Peteway 19
3) Milosevic 10
4) Φλιώνης 4
5) 4-1-3

Jim Patras

1.79-65
2.Petteway 18
3.Milosevic 8
4.Μάντζαρης 4
5.4/0/6