Περιμένουν την απάντηση του Μήτογλου

Αύριο (20/08), Πέμπτη προγραμματίζεται συνάντηση των διοικούντων του Άρη με τον Κώστα Μήτογλου. Οι κίτρινοι έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση στο νεαρό αθλητή προκειμένου να αφήσει το πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην επαγγελματική καριέρα. Λογικά αύριο στην συνάντηση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, η πλευρά του αθλητή θα απαντήσει στην πρόταση.

Μάλιστα…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

δυσκολα θα αφησει το πανεπιστημιο…

Toby B

Ελπιδοφόρος παίκτης ο οποίος έχει ήδη ένα χρόνο εμπειρίας στο NCAA. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να παραμείνει στην Αμερική να δουλέψει σκληρά και να βελτιώσει αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του, όπως πχ το σουτ και το κόψιμο στο καλάθι. Επίσης, πρέπει να γίνει ακόμα πιο αθλητικός απο ότι ήδη είναι για να μπορεί να έχει μέλλον σε ομάδες επιπέδου Euroleague. Για NBA πιστεύω πως είναι δύσκολο να αγωνιστεί. Όσον αφορά τον Άρη μας, θα ήταν σίγουρα μια καλή προσθήκη, ωστόσο αφενός είναι δύσκολο να αφήσει τώρα το κολλέγιο και αφετέρου, δεν χωράει στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Άν είναι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης για μένα πρέπει να είναι ο μπράμος ( αθλητικό 3αρι με εμπειρία Euroleague) ή ένα καθαρό 5αρι ( Καββαδάς) για τη βρώμικη δουλειά, κυρίως με ομάδες που δουλεύουν το post παιχνιδι, όπως πχ ΠΑΟ με Ραντούλιτσα. Επιπλέον, κάθε νέος ελπιδοφόρος παίκτης, μέλος των μικρών εθνικών ομάδων είναι ευπρόσδεκτος στον Άρη. Άκρως σημαντικό θέμα είναι η συνεργασία με μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, την οποία μπορούν να στελεχώνουν μαζικά νέοι παίκτες του Άρη, να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Guardiola3

Αυτο γραφει για τον Μητογλου στο Basketplus.gr

Αν και του έκαναν οι συνεργάτες του Νίκου Λάσκαρη, άκρως δελεαστική πρόταση και έδωσαν σκληρή «μάχη» να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, ο νεαρός αποφάσισε, τελικά, να συνεχίσει την δική του «μάχη», στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ο Άρης «δένει» τον Κώστα Μητογλου για άλλα τρία χρόνια οπότε θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια το επόμενο καλοκαίρι.

Ξερεις Night Audit αν ειναι αληθεια οτι εχει υπογραψει για τα 3 επομενα χρονια καποιο συμβολαιο?