Ουσιαστικά οι κίτρινοι περιμένουν την αντίδραση της FIBA στην επιστολή που έχει στείλει η ΚΑΕ από την περασμένη Δευτέρα και αφορά το πλαίσιο στο οποίο ζητά να γίνουν οι διακανονισμοί προς τους έξι πιστωτές (Καββαδάς, Μαρμπλ, Τζένκινς, Μπάκνερ, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν ήδη δικαιωθεί και τους έχουν επιδικαστεί ποσά που συνολικά φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Εφόσον αυτό το πλάνο βρει ανταπόκριση, τότε οι κίτρινοι θα καταθέσουν τις προκαταβολές στους πιστωτές και επί της ουσίας θα έχουν πετύχει άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Αυτό θα σημάνει ενδεχομένως και διαφοροποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά, αν και ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ήδη προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, που ούτως ή άλλως τους ήθελε, και προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα (Νταλό, Βεργίνης, Σλαφτσάκης έχουν συμφωνήσει προφορικά).

Πηγή: Περιμένει την αντίδραση της FIBA για το πλάνο των διακανονισμών – PRESSARIS

Τελειωμένο κι αυτό το λέει…Κυριακή πρωί , γεμάτη ειδήσεις !

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Guardiola3

Αυτό σημαίνει ότι ο Γουλιέλμος πέρα από οργανωτικότητα έχει (βρίσκει) κ λεφτά αφού μπορεί να δώσει 300.000 το λιγότερο για προκαταβολές για αυτούς τους έξι. Μεγαλύτερη σιγουριά νιώθω μ´ αυτόν μεγαλομέτοχο παρά με τον Λάσκαρη πριν 3 χρόνια όταν πρωτοήρθε και δεν υπήρχε διαφάνοια.