Πριν από λίγη ώρα , η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα δώσει η ομάδα 2 φιλικά παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ στις 09/04 και στις 15/04 και ψάχνουμε ένα ακόμα φιλικό στις 22/04 , πριν από το επόμενο μας παιχνίδι με τα Τρίκαλα στις 25/04.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό – όπως κι αυτό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο – για την 23η αγωνιστική αναβάλλονται , αλλά όχι όλη η υπόλοιπη αγωνιστική.

Οπότε , εμείς θα με τον Παναθηναϊκό θα παίξουμε σε μια εμβόλιμη αγωνιστική. Πότε όμως;

Το επίσημο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ , έχει τις αγωνιστικές που απομένουν , ως εξής : 

  • 18/04 – 23η
  • 25/04 – 24η
  • 08/05 – 25η
  • 11/05 – 26η

Ανάμεσα στην 24η και στην 25η αγωνιστική έχει προβλεφθεί ένα κενό 13 ημερών . Εκεί θα μπει και το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό. Επίσης , οι 2 τελευταίες αγωνιστικές θα παιχτούν την ίδια μέρα και λογικά την ίδια ώρα για ισονομία κι έτσι , άρα αυτές οι ημερομηνίες δεν κουνιούνται.

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα , ξεκινάνε στις 14/04 και τελειώνουν στις 28/04 ( σε όποιες σειρές χρειαστεί και 5ο παιχνίδι ). Αν υποθέσουμε πως και οι 2 μεγάλοι θα φτάσουν μέχρι εκεί , τότε χρειαζόμαστε 2 μέρες για να παιχτούν τα παιχνίδια:

  • Άρης – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 24η.

Το ιδανικό για εμάς θα ήταν να παίζαμε Παρασκευή 01/05 γιατί έτσι θα είχαμε κόσμο στο γήπεδο , μιας και θα είναι αργία και δε θα έχει φύγει ο κόσμος για τριήμερο ακόμα. Και Σάββατο καλό θα ήταν , αλλά νομίζω πως Παρασκευή θα ήταν ιδανικά.

Μετά , την Τρίτη 05/05 παίζουν μεταξύ τους οι Αθηναίοι και στη συνέχεια ακολουθεί το πρόγραμμα κανονικά.

Κάτι τέτοιο θα έκανε το πρόγραμμα μας κάπως έτσι :

  • 25/04 με Τρίκαλα
  • 02/05 με Παναθηναϊκό
  • 08/05 με Ολυμπιακό
  • 11/05 με Ρέθυμνο

Έτσι όπως μας ” έκατσε ” το πρόγραμμα νομίζω πως είναι καλά. Οι δυο Αθηναίοι θα είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια , ψυχολογικά μπορεί να είναι άσχημα ή απλά μπορεί να θέλουν να ξεκουράσουν παίκτες. Για παράδειγμα , αν ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την 1η θέση ( με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού πχ. ) δύσκολα θα ανεβάσει γεμάτο ροστερ εδώ για το παιχνίδι μας.

Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν κάτι , καθώς αυτές οι ομάδες , όπως και να είναι , απέχουν πολύ από το δικό μας επίπεδο.

Απλά , αν είναι να γίνει κανά θαύμα , τέτοια ” μικρά ” πράγματα πρέπει να πηγαίνουν με το μέρος μας…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

γιατί είναι 8/5 η 25η αγωνιστική που είναι παρασκευή και όχι 9/5 που είναι σάββατο;…οι αθηναίου ακόμα και αν περάσουν είναι πιθανόν να παρουσιαστούν ,…ας πούμε λίγο ασόβαροι στα ματς του παλέ…με παο μην το βάλουν κυριακή ώστε να κερδίσουν τα καημένα παιδιά 1 επιπλέον μέρα ξεκούρασης..