Το διάβασα σε όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ του Άρη , ότι ενδιαφερόμαστε για τον Πελεκάνο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν τον θέλει .

Το συμβόλαιο του είναι για ακόμα 2 χρόνια/1 εκ. συνολικά (500 ανα χρονιά ) . Η πρόταση μας είναι να του δώσουμε φέτος το 40 % του συμβολαίου του (200 χιλιάρικα δηλαδή ) τα υπόλοιπα να τα πληρώσει ο Ολυμπιακός και την επόμενη χρονιά να τον υπογράψουμε εμείς με ελεύθερη μεταγραφή ( με απολαβές περίπου στα 200-250 χιλιάρικα ) .

”Ανοίγω τα φτερά μου για τον Άρη”

Αυτό βολεύει τον Ολυμπιακό ( γλιτώνει 200 φέτος και 500 του χρόνου ) , εμάς ( τον παίρνουμε σε τιμή ευκαιρίας για 2 χρόνια ) αλλά καθόλου τον Πελεκάνο ( που χάνει 200-300 χιλιάρικα ) .

Τώρα αν το δει όπως το είδαν οι άλλοι δύο , σαν μια ευκαιρία δηλαδή να κάνει κάτι σημαντικό και να παίξει μπάσκετ , αντί να κουνάει την πετσέτα στην άκρη του πάγκου , τότε μπορεί και να έχουν βάση αυτά που ακούγονται .

Αλλά δεν τα πιστεύω αυτά μέχρι να δω επίσημη ανακοίνωση ! Μέχρι τότε θα τα λέω παπαγαλάκια .

Αγωνιστικά κάτι τέτοιο ( όλα τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Ταπούτος ισχύει ότι και να γίνει με τον Πελεκάνο ) θα μας έκανε να κινηθούμε προς Αμερικάνο 4-5 , θα έκανε την άμυνα μας ακόμα καλύτερη στην περιφέρεια , θα έφερνε ενθουσιασμό και νομίζω ότι θα μας γέμιζε την ομάδα…

Αλλά είπαμε… ψυχραιμία … μέχρι να γίνει κάτι επίσημο … όλα είναι παπαγαλάκια…