Παρταλίδης: “Καλεσμένη του κ. Γουλιέλμου η κα. Αμβροσιάδου…

Για τις χορηγίες: “Εμείς φέτος είχαμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια δεν θα υπήρχε στην εμπορική αγορά και αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ αντίδραση κυρίως γιατί ο Άρης είχε αντιδράσει πολύ άσχημα σε κάποιες εταιρείες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Παρόλα αυτά οι μεγάλες εταιρείες ασχολούνται με τα πάντα, παρακολουθούν τα πάντα δεν αφήνουν κάτι να πέσει κάτω Τα χρήματα είναι πολύ συγκεκριμένα και πηγαίνουν εκεί που ξέρουν ότι θα έχουν ανταπόδοση. Όταν αναλάβαμε πέρυσι, εγώ στο κομμάτι του μάρκετιγκ τον Απρίλιο περίπου, η ΚΑΕ είχε τρεις υπογεγραμμένες χορηγικές συμβάσεις από τις οποίες η μια ήταν του ΕΣΑΚΕ. Αυτήν την στιγμή έχουμε 25 και έχουμε ξεκινήσει ήδη για τις επόμενες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για όλες τις εταιρείες και για κάθε χορηγία είτε μικρή είτε μεσαία είτε μεγάλη. Οι συμβάσεις όλες είναι κατατεθειμένες στον ΕΣΑΚΕ, μπορεί πολύ εύκολα κάποιος αν θέλει να βρει αλλά η συνεισφορά και η βοήθεια των εταιρειών ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης ήταν ένας σκοπός πάνω και από τον χρηματικό. Όσο δύσκολη κι αν είναι η φετινή χρονιά που πρέπει να εξυπηρετήσει χρέη του παρελθόντος και δυσμενείς καταστάσεις και να βρει και χρήματα για να εξυπηρετήσει τα μπαν ή οτιδήποτε, αυτό ήταν πάνω από αυτά.

Για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών: “Όπως έλεγα κι ότι από τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη παλεύουμε για τις χορηγίες και πολλοί το παρεξήγησαν, επειδή είχα πει τον Νοέμβρη ότι είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε μια μεγάλη χορηγία. Ναι ήμασταν κοντά αλλά γίνονται πολλές ανατροπές και βλέπετε ότι δεν σταματήσαμε λεπτό ακόμα και λίγο πριν το τέλος της σεζόν εμείς βρήκαμε χορηγό και λέω εμείς γιατί δεν δουλεύω μόνος μου, δουλεύουμε όλοι μαζί στα γραφεία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπαν. Αυτό ξέρω, αυτό επικοινωνούμε και από την πρώτη μέρα γίνονται προσπάθειες για την άρση του μπαν. Παρόλα αυτά αν η ομάδα ξεκινούσε με διαφορετικό τρόπο και ήμασταν πιο άνετοι και πιο χαλαροί θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη και σε αυτο το κομμάτι. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και όταν έχεις σταθμευμένο το μυαλό σου και το βλέμμα σου πίσω για το τι θα γίνει στην ομάδα. Ας μην νομίζουν πως η λύση του μπαν, ειδικά για φέτος θα έλυνε όλα τα προβλήματα του Άρη. Το χρειαζόμαστε και το είπε και ο κ. Γουλιέμος την προηγούμενη εβδομάδα ότι “ο Άρης του χρόνου δεν θα έχει ban”. Ο Άρης κεντρικό χορηγό στην φανέλα του είχε τελευταία φορά το 2017 και ήταν η “Εγνατία” τράπεζα, κρατική χορηγία δηλαδή. Δεν μέμφομαι, και αυτές χορηγίες είναι απλώς ξέρετε ότι πλέον κρατικές χορηγίες δεν θα δείτε πλέον σε καμία φανέλα ομάδας γιατί τα λεφτά δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Είναι μια διαδικασία διαφορετική”.

Για την κα. Αμβροσιάδου: “Ήταν το Σάββατο καλεσμένη του κ. Γουλιέλμου, έχουν κάποιες επαφές. Αυτό γνωρίζω τώρα για τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψετε να μην μιλήσω. Ένας τέτοιο πρόσωπο δεν θα έχανε τον χρόνο του για να πάει να δει έναν αγώνα μπάσκετ σε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ο κ. Γουλιέλμος από την πρώτη μέρα έχει πει ότι θέλει να κάνει μια διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό επιδιώκει και προσπαθεί. Από εκεί και πέρα μακάρι οι συνομιλίες που έχει σε όλα τα επίπεδα και να προχωρήσουν.

Για τον Σωκράτη Φάμελλο: “Υπάρχει από την αρχή της χρονιά το θέμα με το Παλέ. Νομίζω ότι ο κ. Γουλιέλμος είναι σε αγαθή συνεργασία από την αρχή την χρονιάς, εκτός από τον Α.Σ., δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορετική στάση και απο τον ΑΣ. Όπως είδατε δίπλα ήταν και ο κ. Αλεξανδρίδης, δεν υπάρχει διαφορά πάνω σε αυτό. Υπάρχει κάποια συνεργασία από την αρχή την χρονιάς με τον κ. Φάμελο και με την Υφυπουργό την κ. Νοτοπούλου  και τον κ. Βασιλειάδη. Και από τους τρεις έχει βγει ο…λευκός καπνός ότι προχωράμε και θα προχωρήσουμε. Η φόρμουλα νομίζω λείπει. Είναι θετικά τα μηνύματα.

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Αυτη η αμβροσιαδου που ολοι ξαφνικα τη λιγουρευομαστε τι ρολο βαραει? Γιατι αυτοι που εχουν σχεση με funds κ επενδυτικες τραπεζες δε ξερω κατα ποσο θεωρουντε αξιοπιστοι επιχειρηματιες. Ουσιαστικα κερδοσκοποι δεν ειναι? Μη πεσουμε σε τιποτα λασκαρηδες παλι. Αντε παλι βρηκαμε να ασχολουμαστε. Μας το πεταξανε το τυρακι…