Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ προσκαλούν τους φίλους της ομάδας, τους παλαίμαχους αθλητές, τους παλαιούς παράγοντες στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος: «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991», που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πέγκος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Τον σχολιασμό του λευκώματος της συγκεκριμένης περιόδου θα κάνουν οι κ.κ. Χρήστος Μιχαηλίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Βασίλης Λυπηρίδης. Θα χαιρετήσουν εκ μέρους της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ο πρόεδρος, κ. Λευτέρης Αρβανίτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Λάσκαρης. Το συλλεκτικό και αριθμημένο λεύκωμα, θα πωλείται την ίδια ημέρα στους χώρους της εκδήλωσης και από τη Δευτέρα 09/05 στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Πηγή: Παρουσίαση του λευκώματος «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991» | Aris BC Official

Μπράβο και πάλι μπράβο. Δεν μπορούν να γραφτούν , να ειπωθούν ή να παραχθούν ποτέ αρκετά πράγματα για την ιστορία του Άρη , πόσο μάλλον για εκείνη τη χρονική περίοδο , την καλύτερη για τον μπασκετικό Άρη!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

night θα έλεγα την καλύτερη περίοδο για ομαδικό άθλημα (πλιν Εθνικής) , για όλους τους Έλληνες

aris6emperor

Γιάννης Πέγκος Respect για τη τιτάνια προσπάθεια που κάνει!