Παρατήρηση της FIBA στην ΚΑΕ Άρης.

Οι κίτρινοι πρόσφατα πλήρωσαν την τρίτη δόση προς τον Άαρον Μάιλς και έχει άλλες πέντε, μηνιαίες, για να τον εξοφλήσει. Η παγκόσμια Ομοσπονδία με επιστολή που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρατηρεί την ΚΑΕ Άρης, για τις καθυστερημένες πληρωμές των δόσεων προς τον Αμερικανό γκαρντ.

 

Αυτός ο Μάιλς , από την μύτη θα μας το βγάλει. Καθυστερήσαμε τη δόση , γκρίνια στη Φίμπα…Αμάν…

 

 

 

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Ήθελα να γράψω κάτι για τον Μάιλς τώρα αλλά δεν μπορώ λόγω κανονισμών ιστολογίου. Είπαμε δεν επιτρέπονται χαρακτηρισμοί ε;

nikos

Γράψτο με αστεράκια..

The_Emperor_Is_Dead

Αν το δείς απ την πλευρά του εργαζομένου, έχει δίκιο που ζητά τα χρήματα του!Εξαλλου άρχισε να τα παίρνει μετά απο χρόνια!Τώρα άν είναι υπερβολικός ή ΄οχι,νομίζω ότι κάνει αυτό που δικαιούται!Συμφώνησε σε κάτι και απαιτεί να τηρείται!Εγώ είμαι με την πλευρά του,δεν φταίει αυτός που του χρωστάνε,ούτε φταίει για το συμβόλαιο που του δώσανε όταν ήρθε!Τα ζήτησε τα πήρε!Δεν φταίει που ο πρώην G.M. μοίραζε συμβόλαια δεξιά και αριστερά και δεν πλήρωνε τίποτα!Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα,αν σου έχουν βγάλει την παναγία τόσα χρόνια με εμπαιγμούς και υποσχέσεις!

experience

Ψυχρά νομικά μπορεί να είναι έτσι, εγώ πάντως τον Μαιλς στον Άρη ούτε που τον θυμάμαι σαν παίκτη και τον είχαμε πάρει και σαν όνομα. Τι ίδιο ισχύει και για το Σκορδίλη. Προσπαθούμε να τους πληρώσουμε, τι να κάνουμε;

experience

Αμα γίνω εγώ πρόεδρος αύριο και δώσω στο Χαρίση συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ τι πρέπει να γίνει, να διαλυθεί ο Αρης επειδή εγώ ήμουνα ό,τι να ναι; Αμα θέλει ας τα πάρει από μένα μετά, ο Αρης δεν έχει. Καταλαβαίνω και το σκεπτικό σου αλλά υπάρχει και το ηθικό μέρος.

The_Emperor_Is_Dead

Δεν υπάρχει κάνενα ηθικό θέμα!Μιλάμε για επαγγελματικό μπάσκετ!Σου ζητάω συμβόλαιο,μου το δίνεις,έρχομαι να παίξω! Δεν με πλήρωσες θα βρώ τρόπο με όποιο νόμιμο μέσο έχω να τα διεκδικήσω! Ενα παραπάνω με τον εμπαιγμό τόσων χρόνων!Το ίδιο και ο Σκορδίλης και ο κάθε Σκορδίλης!Είναι εργαζόμενος με συμβόλαιο,ότι συμφώνησε το παίρνει!Εγώ είμαι με το πλευρό του ακόμη και άν η όλη του στάση φαίνεται λίγο ακραία!Αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα,όταν τόσα χρόνια έχει ακούσει ένα σωρό ψέμματα,τώρα με την πρώτη καθυστέρηση θα σκέφτεται “ωχ πάλι τα ίδια,πήρα μια δόση άντε πάλι πιστόλα”! Όλοι όσοι τους χρωστάμε μας έχει φοβηθεί το μάτι τους!Ακόμη και άν ο Αρβανιτης παλέυει να είναι συνεπής,θα πάρει πολύ μεγαλό χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του μπασκετικού Άρη στην αγορά!

nikos

Κοίτα το παράδειγμα σου δεν στέκει μιας που ο Μάιλς πόσο συμβόλαιο να χε; 200χιλιάδες και κάτι το πολύ….

Jim Patras

Hταν κατι παραπανω..Αν και ηρθε αμεσως μετα την εναρξη των επισημων αγωνιστ.υποχρεωσεων..

experience

Εντάξει το παράδειγμα ήταν υπερβολικό αλλά εδώ μόνο δυο ονόματα βλέπω συνέχεια, Μαιλς-Σκορδίλης, τους άλλους τους πληρώσαμε (και δεν ήταν λίγοι) ή είναι ερασιτέχνες και μόνο αυτοί είναι επαγγελματίες; Προφανώς και κανείς δεν κάνει το χόμπι του αλλά ο πρώην υπέγραφε με λεφτά που δεν υπήρχαν. Αν τα έχει κάποιος ας τους τα δώσει, δεν υπάρχουν όμως άρα θα κάνουν υπομονή. Όλοι έτσι κάνανε, δεν γίνεται αλλιώς. Με τον παίκτη είμαι, τον εργαζόμενο (βέβαια ο Μαιλς δε δούλεψε και πολύ, τραυματίστηκε κιόλας νομίζω και δεν είχε και άσχημο συμβόλαιο, πολύ καλό θα έλεγα) αλλά όποιος τα έχει ας τα δώσει. 200+ χιλιαρικά με τα σημερινά δεδομένα είναι αλλού το ποσό.

The_Emperor_Is_Dead

Kάποιοι είναι πιο υπομονετικοί κάποιοι άλλοι όχι και ένα παραπάνω όταν μιλάμε για Αμερικανούς που έχουν άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία πάνω στον όρο “επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής”.Οσο για το παράδειγμα άν δεν σας αρέσει κυριολεκτικά ο όρος “εραγαζόμενος”¨,δείτε τον μεταφορικά.Η ουσία παραμένει μία,υπέγραψε συμβόλαιο,δικαιώθηκε μέχρι και απο ΦΙΜΠΑ,τα δικαιούται!Όσο για τον G.M που υπέγραφε χωρίς να έχει μία στο ταμείο,αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

experience

Ναι να πληρωθεί, και αυτός και όλοι, απλώς έχω την αίσθηση ότι το τράβηξε κιαυτός λίγο. Μακάρι να είχαμε να τα δίναμε, αλλά δεν έχουμε οπότε με δόσεις. Τέλος πάντων, συζήτηση κάνουμε. Τα λέμε.