Την προσεχή Παρασκευή (25/02) στις 20:00, στο Αλεξάνδρειο θα γίνει συνάντηση όλων των επιφανών Αρειανών, κατόπιν πρόσκλησης που εστάλη από τον Ερασιτέχνη.
Ο Αυτοκράτορας περνάει κρίσιμες ώρες και η στήριξη απ’ όλες τις Αρειανές δυνάμεις είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Ερασιτέχνης έστειλε πρόσκληση σε όλους τους επιφανείς Αρειανούς, να βρεθούν την Παρασκευή στις 20:00 στο Παλέ, για να δούνε τι ενέργειες μπορούν να κάνουν και κυρίως τι χρήματα μπορούν να διαθέσουν, προκειμένου να βγει η ομάδα από την δύσκολη κατάσταση και ν’ απεμπλακεί από το Νίκο Λάσκαρη το συντομότερο.

Source: Παρασκευή στις 20:00 η συνάντηση των επιφανών Αρειανών | AllAboutARIS.com

Περιέργως , εμένα ακόμα να με καλέσουν…

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Πεθαινεις να γινεις το 6ο μελος της πενταμελους, παραδεξου το!

aris6emperor

Ποια είναι η ταρίφα;

aka Θεούλης

Και εγώ είμαι πολύ ζορισμένος και έχω ληξιπρόθεσμα σε δημόσιο και τράπεζες και κάτι ψιλά σε ιδιώτες… αλλά δεν με κάλεσαν

aka Θεούλης

ναι έχω κάνει ρυθμίσεις, αλλά έπαψα να τις πληρώνω γιατί δεν έχω πλέον.. γιαυτό μου έκανε εντύπωση

Toby B

Τόσο καιρό στην απέξω και τώρα προσκλήσεις για να συνδράμουν και πάλι την στιγμή που χάρισαν τόσα χρήματα στην ομάδα. Δεν λέω πρέπει να βοηθήσουν και επειδή είναι πραγματικά άρρωστοι με την ομάδα μπορεί και να το κάνουν. Βέβαια για να γεφυρωθεί το χάσμα Θέλουμε ακόμα 20 άτομα να βάλουν από 100χιλ. Πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ωστόσο ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να μπουν άλλα 400 500 χιλ εγγυημένα ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες λύσης.

Toby B

Αλήθεια ακούστηκε αν μαζεύτηκαν καθόλου λεφτά από κουπόνια στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι?

John Havlicek

είχε υπερδιπλάσιο κόσμο στο ποδόσφαιρο με Καρδίτσα , απλά δεν ήταν διαδέμόνο ευρέως και καθόλου ορατό ( εννοώ τα κουπόνια )

Sam Vincent

Έβαλαν μυαλά .Τέρμα τα ξενοδοχεία και οι καπουτσίνοι . Σπαστό Κυφωνίδης και νερό από την βρύση .

aka Θεούλης

στα 4all δίνουν δωρεάν το νεράκι.. μήπως συμφέρει?

Sam Vincent

Είναι οπαδοί του συμπολίτη .Άσε που έμαθα πως συχνάζει εκεί ο Μανωλάκης.

John Havlicek

υπάρχει όμως και η φήμη πως σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε το παλέ σαν επιλογή

Sam Vincent

Γιατί? Το καφέ του παλέ δεν διατίθεται στο κοινό?

Arion3

Αν υπηρχαν τοσα χρονια δυνατοι επιφανεις θα χαμε ξεφυγει και απο την οικονομικη μετριοτητα,αφου γινετε π γινετε η συζητηση ας προσπαθησουν ο καθενας να βοηθησει με καποιους συγκεκριμενους τροπους,πχ εξευρεση 2-3 δυνατων χορηγιων,η αν εχει κονε καποιος να τα ενεργοποιησει μηπως βρεθει κανας πραγματικος επενδυτης να βρουμε την ακρη του νιματος,επιχειρηματιες ειναι καποιοι θα εχουν μερικα κονε ας βοηθησουν σε αυτο τ πραγμα…