Όπως έχει γράψει το AllAboutARIS προ διμήνου, το μνημόνιο μεταξύ του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ για την παραχώρηση των Ακαδημιών στην τελευταία, έληξε τον Ιούνιο, μετά από πέντε χρόνια. Στα τέλη Ιουνίου έγινε μία συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πέραν τούτου, δεν προέκυψε καμία εξέλιξη.

Το θέμα δεν προχώρησε, για δύο λόγους. Αφενός οι σχέσεις μεταξύ Ερασιτέχνη και ΚΑΕ δε διάγουν (εδώ και καιρό) την καλύτερη περίοδό τους, αφετέρου ο Α.Σ. βρίσκεται σε διαδικασία ορισμού νέας διοίκησης, οπότε με τέτοια εκκρεμότητα δε θα μπορούσαν να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση αρχικά του εφηβικού (που έχασε σημαντικούς παίκτες, όπως ο Κουρτίδης, ο Σιδηροηλίας και ο Βλάσιος) και του παιδικού τμήματος. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξουν, κυρίως μέσω Α.Σ. και της νέας διοίκησής του, εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Μένει να φανεί αν οι Ακαδημίες θα επιστρέψουν στον Ερασιτέχνη, ή θα μείνουν υπό τη σκέπη της ΚΑΕ…

 

Πηγή: Παραμένει εκκρεμές το θέμα των Ακαδημιών μπάσκετ | AllAboutARIS.com