Παρακαλώ, διευθύνσεις και ονόματα

Η πλευρά Λάσκαρη τοποθετήθηκε πάνω στο φλέγον ζήτημα που υπάρχει το τελευταίο 48ωρο μιλώντας στο Yellow News.

Αναλυτικά είπαν:

Η πρόταση του επενδυτή υπάρχει αλλά παρουσιάστηκε σφαιρικά, χωρίς όνομα είτε του επενδυτή είτε της εταιρείας του, όπως το ίδιο συμβαίνει και με το θέμα της χορηγίας.

Ζητήσαμε πληρεξούσιο από τον κ. Χριστοφορίδη ώστε να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και ότι όντως τον εκπροσωπεί και είπε ότι θα μας φέρει μέσα στις επόμενες μέρες.

Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση  ώστε να κάτσουμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε αλλά μας είπαν ότι ο υποψήφιος επενδυτής δεν μπορεί αυτήν την στιγμή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι μετοχές της ΚΑΕ δεν είναι δεσμευμένες.

Live οι διαπραγματεύσεις. Καλό αυτό

33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Έχουμε να ακούσουμε μέχρι και για σούπερ Σαγιαν. Μακάρι ότι να γίνει να είναι σωτήριο αλλιώς όχι μόνο ο Πετρατος αλλά θα φάμε πολύ οικονομικό κυνήγι

Bilias6

Δυστυχως βλεπω, ακομα και σε σχολια φιλων Αρειανων, οτι πεφτουμε στην παγιδα τους.
Το ξαναγραφω επειδη αγωνια μου ειναι ο Αρης και οχι ο λασκαρης-αρβανιτης-δασκαλου-χριστοφοριδης και επειδη εχουμε το παραδειγμα του ποδοσφαιρου.
Αδερφια μην παιρνετε το μερος ουτε του ενα- ουτε του αλλου.

Jose

Φιλε το θεμα δεν ειναι να παρουμε το μερος καποιου αλλου. Το θεμα ειναι να απελευθερωσει την ομαδα ο Λασκαρης διοτι ανεξαρτητα απο τη παρουσια ενδιαφεροντος απο επενδυτη οι αντιδρασεις Λασκαρη σε συνδυασμο με τις κινησεις του μεχρι τωρα και το βουνο χρεων που υψωνεται νομιζω οτι η κονη θεση που μπορει να παρει ο Αρειανος ειναι απεναντι του!!

ChrisSiak

Συμφωνώ. Μόνος του έφτασε ο Λασκαρης στη θέση που βρίσκεται τώρα. Με τον κρυψινισμο και την ανειλικρίνεια του. Και τώρα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος σε ποια χέρια θα παραδώσει την ομάδα;

Μεγάλες χορηγίες, γήπεδο, αποπληρωμές. Τα 2/3 υποτίθεται θα γίνονταν πριν από 20 μέρες. Μια εβδομάδα μετά την πρόσληψη του Δράκου. Τα είδε κανεις; Εγώ όχι.

Τελικά είναι ή όχι δεσμευμένες οι μετοχές;

Και μην ξεχνάμε πως η συζήτηση για το αρνητικό πρόσημο του Λάσκαρη είχε ξεκινάει πολύ πριν ακουστεί το υποτιθέμενο επενδυτικό ενδιαφερον.

Είπαμε δεν είναι μεγαλομέτοχος. Είναι διαχειριστής ο Λασκαρης και το δήλωσε και ο ίδιος.

Αρβανιτη βγες μέχρι το βράδυ και πάρε θέση.

Κάτι τελευταίο. Αν όντως είναι ο Καλτσίδης δεν υπάρχει δικαιολογία Λάσκαρη. Αν θέλει την ομάδα θα την πάρει. Ο Λασκαρης μπροστά του είναι αφροψαρο. Όπως και να χει όμως ο κύκλος του Λάσκαρη στον Άρη θεωρώ πως εκλεισε. Και τον
έκλεισε ο ίδιος ο Λασκαρης με τις πράξεις του. Η με την έλλειψη πράξεων όπως θέλετε δείτε το.

Bilias6

Ετσι ελεγε και ο παλιος Σ3 για τον Σκορδα.
Διωξαμε τον οδοντιατρο αλλα διαλυσαμε και το ποδοσφαιρο!

Ίσως η 1η τους σοβαρή αντίδραση,τελευταία…

einai_trellos_o_italos

Λογικά αυτά που λέει ο Λάσκαρης. Αν πρόκειται για σοβαρή προταση, τοτε σε λίγες μέρες θα του δοθεί το πληρεξούσιο προς Χριστοφορίδη, Confidentiality Agreement ή οτι άλλο ζηταει. Αναμένουμε λοιπόν…

xanthoskyli4

Απέχω συνειδητά από τη συζήτηση του ‘ιδιοκτησιακού’, γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα ούτε, πολύ περισσότερο, γνωρίζω νομικά θέματα που προκύπτουν. Σχολιάζω λοιπόν την ανακοίνωση και κάνω κάποιες λογικές, πιστεύω, υποθέσεις: “Η πρόταση του επενδυτή υπάρχει…”… Πώς προκύπτει αυτό; Αφού δεν έχουν όνομα του επενδυτή ούτε γνωρίζουν αν όντως ο κ. δικηγόρος είναι πληρεξούσιός τους! Δηλαδή πήραν ένα έγγραφο με κάποιο πλάνο το οποίο είναι ανυπόγραφο και το βαφτίσαν ΄πρόταση’;! Αυτά με οδηγούν να υποθέσω δύο πράγματα: Ή ο Λάσκαρης γνωρίζει πολύ καλά το όνομα του επενδυτή και δεν το ανακοινώνει, γιατί ‘πάει με τα νερά’ του τελευταίου ή ότι όλα είναι μία ευφάνταστη δημιουργία του Λάσκαρη για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο μέχρι να βρει την άκρη για τα ευρώ του και τα έσοδα της ομάδας. Η πρώτη περίπτωση φαίνεται ως θετική έκβαση…Η δεύτερη πιθανά πίσω της έχει την πίστη της οικογένειας των ιδιοκτητών ότι αργά η γρήγορα θα έχουμε ταμειακή ροή και η ομάδα θα τρέξει ομαλά…Μα θα μου πείτε ‘κι αν η ομάδα δε τρέξει ομαλά στη δεύτερη περίπτωσης;’. Τότε δε βλέπω τι μπορεί να κερδίσει ο Λάσκαρης από τον Άρη. Λεφτά; Άστο καλύτερα! Ασπίδα στη δικαστική του διαμάχη; Αστείο, αφού για μία ακόμη φορά θα αναδεικνύεται η αφερεγγυότητά του και στον δημόσιο αθλητικό βίο.

Pippo

Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Αρβανίτη που για να μην έχει μιλήσει ακόμη κάτι περιμένει αλλά σίγουρα δεν “περιμένει τις εξελίξεις”. Ας ελπίσουμε πάντως ό,τι γίνει να γίνει γρήγορα.

Ian 73

Κ εγώ περιμένω μια τοποθέτηση του Αρβανίτη.Αγαπα τον Άρη,έχει καλύτερη πληροφόρηση,ακόμη κ αν έχει κάνει λάθη ,τα έχει κάνει καλή τη πίστει. Είναι χρήσιμο να μάθουμε τις σκέψεις του,όχι για να “πάρουμε γραμμή” αλλά για να έχουμε καθαρότερη εικόνα.Ο Λάσκαρης έχει χάσει κάθε αξιοπιστία στα μάτια μου.

stp

ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΌ!!!!

J.Massey

henry french στην προετοιμασια

J.Massey

δες ανακοινωση καε

pressaris,Night…

J.Massey

αυτος ο παιχτης δεν υπαρχει στην κυριολεξια εψαξα και βρηκα ελαχιστα

gerorge

Απο eurobasket ο,τι βρηκα.Στο realGM ουτε καν στατιστικα δεν εχει.Δεν βλεπω γιατι να μην κουβαλουσε τα νερα καποιος απο τους μικρους και εφεραν αμερικανο για αυτον τον λογο.

J.Massey

τα ιδια βρηκαμε οποτε..οντως γιατι τετοιο αμερικανο….βεβαια μου ηρθε μια ιδεα οτι ο γιαννακης προσπαθοντας να δειξει την τραγικοτητα της καταστασης και να πιεσει φερνει αυτο τον παιχτη για δοκιμη….απλα μια σκεψη

gerorge

Υποθετω παικτης.Το γραφει το πρεσαρις και για πρωτη φορα θα το πω αλλα τι ειναι αυτο;Παικτης εκτος NCAA με αθλια στατιστικα;Ειναι γιος καποιου γνωστου της διοικησης;Ακομα και για μπαλες να ειναι δεν καταλαβαινω την χρησιμοτητα του

Στα βιντεάκια του youtube,πρόκειται για έναν τύπο που καρφώνει με το ένα χέρι και ταπώνει αβέρτα.Μπροστά σε μισοάδειες κερκίδες!Είμαι 99% σίγουρος οτι δεν έπαιζε καν 1-2 σ’αυτά τα ματς,αλλά αποτελούσε τον ψηλό της ομάδας του(λέω εγώ).Κι όπως πάντα,αυτά τα βιντεάκια είναι άκρως εντυπωσιακά.

Κι ο Αθηναίου!

yellownick

Όνομα του επενδυτή πάντως διέρρευσε. Ως φήμη τουλάχιστον. Night να το πετάξω ή μόνο τα βέβαια?

yellownick

Έγινε.

Kostaris

Yellownick, γράψαμε ήδη για Καλτσιδη από το πρωι

Kostaris

Με νέα επιστολή του ο Χριστοφορίδης λέει πως σε κλίμα αμφισβήτησης δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω επενδυτικό ενδιαφέρον κ εύχεται καλή τύχη στον Λάσκαρη…μπαχαλο με τις μετοχές στο μεταξύ….
Ελπίζω κ εύχομαι να ναι παιχνίδια τακτικής, γιατί με όλους αυτούς τους αστείους π χουμε μπλέξει, τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι!!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Πιάσατε πάτο, το χετε καταλάβει;;;;;;

gerorge

https://www.allaboutaris.com/mpasket/98275/den-mporei-na-yparksei-ependytiko-endiaferon-me-synexi-amfisvitisi
Αφου δεν ανεβαζεις αρθρο ρε συ δινε το λινκ να μην ψαχνομαστε τζαμπα.Σε περιπτωση που ο “ενδιαφερομενος” τα πρατησει τοσο ευκολα πιθανως απλα χρησιμοποιηθηκε ως μοχλος πιεσης στον λασκαρη.Παρολ’αυτα αν ισχυουν οσα γραφει στην επιστολη του τοτε ο Λασκαρης δεν νομιζω να εχει καποια δικαιολογια και απλα το καθυστερει.Γενικα μονο κακο κανει το να μενει αιωρουμενο το θεμα,αφου προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να προχωρησει λογω και των 2 πλευρων.

J.Massey

επενδυτης τελος οποτε???..παντως μπαινουν πολλα ερωτηματα…γιατι απερριψε την χορηγια ο λασκαρης πιστευει οτι θα βρει καλυτερη η υπαρχει δολος????.ειναι η οχι δεσμευμενες οι μετοχες????του εγινε οντως ολοκληρωμενη προταση η οχι?????…μονο ο αρβανιτης μπορει να τα απαντησει αυτα τα ερωτηματα μιας και ηταν στην συνομιλια και πρεπει να το κανει συντομα

Κώστα,ανέβασέ το ρε συ.Μη φωνάζει ο Νight πάλι!

To εχω ανεβασει εγω αλλα περιμενω να εγκριθει