Ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, καθώς υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του!
ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπέβαλε σήμερα (09/12) στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή σε συνεννόηση με τον Μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμο. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον κ. Μαρκόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας
Πηγή: Παραίτηση Μαρκόπουλου, έγινε δεκτή από τον Άρη!
Σύμφωνα με τον Συριδη στο Twitter,
στον πρώτο που θα γίνει πρόταση είναι στον Καμπερίδη
Ο Άρης ψάχνει προπονητή! Παραιτήθηκε ο Μαρκόπουλος μετά το 2-8… Καμπεριδης ο πρώτος στον οποίο θα γίνει πρόταση
— George Siridis (@George_Siridis) December 9, 2019
μια καλή αρχή για να βγούμε από το αδιέξοδο…ο Σάββας είναι δικό μας παιδί και αξιόλογος προπονητής με πολύ μέλλον, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος αυτό. Θα επιθυμούσα Λευτέρη Σούμποτιτς, μαζί με τον Καμπερίδη.
Ερώτηση προς όλους τους σχολιαστές:Αλήθεια , γιατί πιστεύετε πως ένας ακόμα semi-retired προπονητής των 80ς θα μας σώσει κι ότι αν πάρουμε τον Σάββα πχ έχουμε ήδη πέσει ; Μετά από τους Γιαννάκη – Μαρκόπουλο , τι ακριβώς σας κάνει να τείνετε προς αυτήν την άποψη , ειδικά από την στιγμή που η μισή Α1 πορεύεται με νέους και πρώην βοηθούς , που μπορούν να μυρίσουν λίγο σύγχρονο μπάσκετ και ίσως να επικοινωνήσουν και καλύτερα με τους παίκτες;
Χτες χάσαμε από ομάδα με κόουτς τον κ Λίνο Γαβριήλ ο οποίος στο τέλος του παιχνιδιού πήρε την ταυτότητα του πολύπειρου Σούλη. Κοουτς του Περιστερίου είναι ο Παπανικολόπουλος .Κόουτς του οσφπ ο Κεμζουρα και κόουτς του παο υπήρξε ο Βόβορας με εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα . Δεν θ αλλάξει και κάτι κατά την γνώμη μου αλλά χίλιες φορές Σάββας από Πίξι. Ασε που του χρωστάμε ήδη αρά ένα μπαν λιγότερο .
Αυτό, ακριβώς!
Τι να πεις βρε Night. Εδώ σε κάποιους δεν άρεσε ο Πριφτης!
Κι ακόμα δεν τους αρέσει πίστεψε με.
Και κάπως έτσι σιγά-σιγά θα πέσουμε Α2 με τον καμπερίδη να μην αντέχει το βάρος να αναστρέψει το κλίμα της ομάδας,οι παίχτες σε λίγο καιρό ενας ενας να ζητάει τα δεδουλευμένα του δκση να μην υπάρχει. Εγινε δεκτή σε συνεννόηση με τον Μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμο υπάρχει αυτός?τον βρήκαν?που κρύβεται?
Του Γουλιέλμου του γράψανε ότι παραιτείται ο Μαρκόπουλος στο μεσαντζερ κι αυτός σήκωσε τον αντίχειρα.
Αν είχαμε 2 νίκες παραπάνω θα αισθανομουν περισσότερη ασφάλεια για Σάββα. Θα μου άρεσε η ιδέα αλλά σε συνθήκες μεγαλύτερης ασφάλειας.
Σούμποτιτς με Καμπερίδη θέλω διδυμο.
Το εξιλαστήριο θύμα για μια ακόμη φορά. Πλήρωσε τον πόλεμο παραγόντων. Και η απορία παραμένει. Πώς πέτυχε στον ΠΑΟΚ; Απλά εκείνοι τα διοικητικά τους προβλήματα τα κάλυπταν και δεν τα φόρτωναν στην ομάδα. Επίσης τις δικές τους διοικητικές έριδες (οι δικές μας δεν είναι έριδες, είναι μαχαιρώματα και πόλεμος εξουσίας πάνω στις πλάτες της ομάδας) δεν άφηναν να επηρεάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Σούμποτιτς ή Καμπερίδης δεν έχει σημασία. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Όσο υπάρχουν μπαν, απλήρωτοι παίχτες, κατάπτωση εγγυητικής, εφορίες, διακανονισμοί, κλπ κλπ κλπ και ο Ντιν Σμιθ να αναστηθεί τίποτα δεν μας σώζει.
Δεν νομίζω με τις υπάρχουσες συνθήκες να μας αναλάβει ο Σουμποτιτσ!!!
Δεν υπήρξα ποτέ φαν του Μαρκόπουλου αλλά δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνες .Οι συνθήκες που εργάστηκε ήταν οι χειρότερες . Ένα ευχαριστώ που μας ανέλαβε το καλοκαίρι και άντεξε μέχρι σήμερα.
Ζούρος. ( ΑΝ θέλει, ΑΝ μπορούμε)
Ζούρος: “Δύσκολο να προπονήσω ξανά στην Ελλάδα”
Να πω κι εγώ την άποψη μου για τον επόμενο , βασισμένη σε καμία απολύτως πληροφόρηση!
Αν καταφέρει ο Ερασιτέχνης και αναλάβει με τη διοίκηση πρωτοδικείου , προβλέπω επιστροφή Καπάζογλου στο προσκήνιο με Μέξα προπονητή και μια προσπάθεια να πληρωθεί γρήγορα το μπαν που έχουμε , αλλαγή Ντράγκι-Γκέτσε ( προφανώς και απομάκρυνση Σάνι )και μετά όπου μας βγάλει …
Στέκει αλλά το σχήμα δεν ξέρω αν έχει παπέλια..τόσα ώστε κ μπαν να λύσει και να ξοφλήσει νυν και να ψωνίσει νέους ( εκτός παικτών Καπάζογλου εννοώ )
Θελεις να σωθεις? Παιρνεις Πεδουλακη, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν θελεις να σωθεις? Παιρνεις Σουμπο-καμπε, τους καις και αυτους, φτιαχνεις την σαρισα 2 και τρως στην υγεια των κοροιδων για αλλα 20 χρονια.
Με ποια λογική θα έρθει σε εμάς ο Πεδουλακης; Πραγματικά περιμένω να μου πεις πως θα έπειθες εσύ τον Πεδουλακη να έρθει σαν πρόεδρος του Άρη.
Δεν καταλαβες, να πιασουν τον βασιλακοπουλο και να τον ρωτησουν ποιον θελει προπονητη στον Αρη. Εκτος και αν εχουν λεφτα να φερουν 4 παικταραδες.
Και για να το παω οπως το εννοεις εσυ. Με ποια λογικη θα ερθει κανονικος προπονητης ετσι οπως ειναι η ομαδα διοικητικα/αγωνιστικα?
Α καλά…Μας κυνηγάει η διαιτησία κι έτσι και τα συστήματα και όλα τα καλά που μας κυνηγάνε πάντα.
Εξαρτάται τι εννοείς κανονικό προπονητή εσύ. Γιατί εγώ τους Χαραλαμπίδη , Παπανικολόπουλο , Γαβριήλ , Ζιάγκο και τον Καμπερίδη και φυσικά τον Μαρκόπουλο τους θεωρώ κανονικούς προπονητές . Μαρκόπουλο και Σούμποτιτς τους θεωρώ ξεπερασμένους όμως και πιστεύω ακράδαντα πως με κάποιον από αυτούς θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα ( φυσικά , δεν μπορώ να το αποδείξω ).
Δεν φταιει η διαιτησια που ειμαστε σ’ αυτην την θεση ρε ναιτ, δεν λεω αυτο. Για να σωθεις ομως απτην στιγμη που δεν εχεις λεφτα πρεπει να βρεις ενα τροπο να σε παιζει η διαιτησια 70/30. Πως θα γινει δηλαδη? Οταν δεν εισαι δυνατος για να επιβιωσεις θα πας με τον δυνατο. Καταλαβαινετε οτι αν πεσουμε δεν μιλαμε για Α2? Θα παιζεις τοπικο ντερμπι με Αιαντα Ευοσμου!
Εγώ πιστεύω πως και με τη διαιτησία να μας παίζει κανονικά, πάλι, με έναν άλλο προπονητή θα πάμε καλύτερα.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Σουλης δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους παίκτες, να δεθεί ή να τους κάνει να δεθουν μεταξύ τους.
Έχουμε χάσει 2 παιχνίδια από αυτόν πιστεύω.
Δεν έχουμε υλικό που θα πέσει άκλαφτο, οπότε δεν πιστεύω πως χρειάζεται να μας παίζουν 70-30 για να νικάμε.
Για το τοπικό που λες έχεις δίκιο, εκεί πιστεύω πως θα καταλήξουμε αν πέσουμε.
Α ρε ναιτ, θα μας φανε ζωντανους!
Ναι , αλλά θα πάμε με ψηλά το κεφάλι 😛
Έχει και έναν υποβιβασμό στο παθητικό του με το Ρεθ.
Φίλοι, άσχετα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλεψε ο Σούλης και ο κάθε Σούλης, όταν είσαι προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα και η ομάδα δεν ρολάρει κάτω από τις οδηγίες σου, οφείλεις να φύγεις. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Σάββα με τα χίλια!
Παιδιά ήρεμα.
Ποιος θα πληρώσει τον Σούμποντιτς και τον Καμπερίδη μαζί!
Εδώ κάνει έρανο η ομάδα να μην φύγουν οι παίκτες!!!
Επιπλέον ο Σούμποντιτς για να έρθει θέλει μπάτζετ!
Εάν θέλουμε να σωθεί η ομάδα πρέπει ο προπονητής να ξέρει τι παίζει, να είναι δλδ ψημένος. Ο Καμπερίδης καλό παιδί, μπορεί να είναι και εξελίξιμος αλλά από την στιγμή που η ομάδα θέλουμε να σωθεί δεν είναι ο κατάλληλος.
Όχι άλλα πειράματα σε τόσο δύσκολες φάσεις μέσα στη χρονιά.
Εγώ εάν ήμουν στην διοίκηση θα έφερνα Φώτη Τακιανό.
Θεωρώ ότι δε θα μας βγει σε καλό αν κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά κάποιος που δεν έχει δουλέψει ποτέ ως head coach..Ούτε να πάμε σε ξαναζεσταμένο φαγητό..Για εμένα κατάλληλος είναι κάποιος που ξέρει να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά,δηλ.να αναλαμβάνει ομάδες που δίνουν μάχες επιβίωσης..Ο Φραγκιάς το έκανε και πέρυσι,με επιτυχία μάλιστα οπότε δεδομένου ότι είναι άνεργος είναι κατ΄εμέ ο καταλληλότερος τούτη τη χρονική περίοδο.
Αν δεν είχε ραγίσει τ γυαλί και δεν τον προλάβαινε η Λάρισα,θαλεγα να ξανάρθει ο Αγγέλου.Ομως ο Φραγκιάς που μας γλεντήσε , είναι η πιο σοβαρή επιλογή,Τζιμ,ναι.Μην ξεχνάμε όμως ότι όποιος και να ρθει δεν θα καταφέρει να κάνει τον Ντραγκι να παίξει άμυνα.
Δεν παίζουν οι προπονητές,οι παίκτες παίζουν εκτός κι αν λέγονται Σκότ Σκαιλς.
Δε θα ήθελα κπ που έχει δουλέψει πάλι εδώ,οι επιστροφές συνήθως φέρνουν καταστροφές.
Για Φραγκιά πάντως δεν ακούγεται κάτι οπότε πάλι με την επιθυμία θα μείνω..
Πιστεύω πολύ στη δύναμη του προπονητή που μπορεί ένα μετριότατο σύνολο να το ανεβάσει επίπεδο και στον αντίποδα ένα καλό σύνολο να το κάνει κακή ομάδα.
YΓ.Σχολίασα στο άρθρο του αγώνα όσα ανέφερες περί Σλαφτσάκη και όχι μόνο
Ο Αγγέλου δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στον Άρη.
Επίσης, ο καινούργιος προπονητής μπορεί να κάνει τον Ντραγκίτσεβιτς να παίζει λιγότερα και ποιοτικότερα λεπτά, από το να τον έχει εξουθενωμενο στο παρκέ στο τέλος
Γιατί να μην ξαναφέρουμε το Γιαννάκη, που τον εδιωξε ο Γουλιέλμος, ειδικά τώρα που φεύγει ο Γουλιέλμος; Ε Σαμ;
Πέραν της πλάκας όσο κι αν έχει προσωπικότητα ο προπονητής και τα κοτσια για να μας σώσει θα πρέπει η διοίκηση να κάνει τη δουλειά της. Επίσης αν έχουμε σκοπό να κρατήσουμε το Σάνι, τον προπονητή θα πρέπει να τον επιλέξει αυτός. Προτιμώ πιο… καθαρές λύσεις ωστόσο.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν είναι να μείνει ο Σανικίτζε, προπονητής πρέπει να είναι κάποιος δικός του, αλλιώς πάλι θα έχουμε τα ίδια.
Ακριβώς εδώ είναι το ζουμί γιατί η ομάδα δεν αντέχει άλλη διχόνοια. Κ Σανι κ Μαρκόπουλος δεν το τρώγαν γλυκό που λέμε…Εγώ πάντως προτιμώ Καμπερίδη από Πίξι γτ ξερει περισσότερο το ελληνικο πρωταθλημα κ το περιβαλλον Αρη . Επισης θα ήθελα να φυγει κ ο Σανικιτζε γτ φερει κ αυτος ενα κομματι ευθυνης κ αρρωστειας.
Φωνάξτε τον Φλώρο για κοουτς!!Επέτειο 20 χρόνων έχουμε από την τελευταία φορά που το καναμε!!!Και αν δεχτεί,Γιατζόγλου!!
😃
Και μια κουβέντα με τον αρχηγό της ομάδας θα βοηθούσε σε ο,τι αφορά την κατανόηση της επίδρασης των παικτών στο κλίμα της ομάδας. Τι νόημα θα χει ναρθει ο επόμενος προπονητής και σε 5 αγωνιστικές που θα χει καεί κι αυτός να ανακαλύψουμε ότι το κλίμα το χαλούν κάποιοι παίκτες στην ομάδα;
Στη φάση που είμαστε το πρώτο ζητούμενο είναι η θέληση των παικτών. Να θυμίσω την τελευταία άτυχη χρόνια του Πρίφτη (με το πούλμαν κα) που η ομάδα κρατήθηκε σε καλύτερη κατάσταση καίτοι απλήρωτη και έχοντας θέματα με το Λάσκαρη.
Εγινε κατι που επρεπε ηδη να εχει γινει. Ο μαρκοπουλος απετυχε παταγωδως κ δε φταιει μονο το οικονονικο. Εχει πολλες ευθυνες κ ο ιδιος. Δε καταφερε ποτε να εμπνευσει τους παικτες του. Αυτη τη στιγμη χρειαζομαστε καποιον που να παρει οτι καλυτερο μπορει απο αυτο το υλικο. Ουτως η αλλως αλλοι παικτες δυσκολο να ερθουν. Η λυση σουμποτιτς ειναι για γελια. Ο καμπεριδης αν μπορεσει να τα βρει με τον σανικιτζε κ δωσει κινητρο στους παικτες μαλλον ειναι η καλυτερη λυση. Αλλωστε η μιση Α1 με βοηθους προχωραει…
Η Α1 μπορεί να πορεύεται με βοηθούς αλλά δεν έχουν όλες οι ομάδες τα προβλήματα του Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή.
Έμπειρο προπονητή στην Α1 που οι παίκτες θα τον σέβονται και παράλληλα θα έχει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Είμαι της άποψης, όχι πειράματα με Καμπερίδη γιατί δεν έχει την πολυτέλεια η ομάδα. Εάν ήταν αρχή της χρονιάς και όλα κυλούσαν ομαλά στην ομάδα… τότε Σάββα με τα χίλια!