Παράπονα (πατέρα) Μήτογλου: «Οι προπονητές δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιδί…» | PRESSARIS.

“Οι προπονητές που το ενέταξαν το παιδί στην ομάδα δεν το διαχειρίστηκαν καλά. Δεν μιλάω για τη διοίκηση. Μιλάω για τους προπονητές. Χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής, να μάθει πολλά πράγματα και ειδικότερα σε κομμάτια τακτικής στην Α1. Τον βοήθησαν πολύ οι παίκτες του Άρη αλλά δεν τον δούλεψαν κατάλληλα οι προπονητές για να τον έχουν έτοιμο για την επόμενη χρονιά”.

“Ο Άρης δαπάνησε κάποια χρήματα στον κόουτς Ροδόπουλο. Υπάρχει ένα συμφωνητικό που πρέπει να καταβάλλουμε κάποια χρήματα αν δεν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει δικαίωμα να φύγει αλλά πρέπει να καταβάλλει κάποια λεφτά. Μιλάω με τον πρόεδρο που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος για να βρούμε μία λύση, ώστε αν κάτι για παράδειγμα δεν πάει καλά να επιστρέψει στον Άρη. Δεν θα μείνει ο Άρης έτσι, τουλάχιστον από την πλευρά της οικογένειας”.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Φαντασιόπληκτος πατέρας που θεωρεί ότι ο γιος του είναι το σούπερ ταλέντο…Βρε ουστ…

The_Emperor_Is_Dead

Νομίζω οτι μας έπαιξε μεγάλη μπινιά ο κ. Μήτογλου, αλλά τί να περιμένεις απο ένα μπαόκι! Δε λέω, κάθε γονέας πιστεύει οτι το παιδί του είναι το καλύτερο κτλ κτλ, αλλά μήπως και οι δυό προπονητές κάτι έβλεπαν και δεν τον έβαζαν να παίξει!Μήπως να πεί στον γιό του να παραδειγματιστεί απο Βεζένκοφ και Μποχωρίδη να βάλει το κεφάλι κάτω να δουλέψει και να μην αναριωτιέται γιατί δεν παίζω, αλλά άν η προπόνηση που κάνω είναι αρκετή για να μου δώσει όσα χρειάζεται για να παίξω!