Κληθείς να σχολιάσει το ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν είχαν εμπειρία από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είπε

Οι 4 Αμερικάνοι που είχαμε πέρυσι ήταν παιδιά τα οποία κάποια εξ αυτών είχαν εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν είχαν Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Όταν φύγαν όλοι το καλοκαίρι φύγαν με προτάσεις για αύξηση 30-50%. Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο από όσο είδαμε πέρυσι με εξαίρεση τον Οκάρο που ήθελε να παίξει στο NBA και ακόμα και αν δεν τα κατάφερε επέμεινε να μείνει εκεί ώστε να κυνηγήσει το όνειρο του.

Στο κομμάτι Μακ Νιλ έγιναν σοβαρές υπερβάσεις, έγιναν τρεις προτάσεις, έγινε μια πρόταση που υπερέβαινε το 60-70%, όμως στην συνέχεια καταλήξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε καλύτερους αθλητές, με καλύτερες περγαμηνές, γιατί εάν θέλει να κάνεις το βήμα παραπάνω βγαίνεις στην αγορά ώστε να αποκτήσεις αθλητές με μεγαλύτερα συμβόλαια με την προσδοκία ότι θα σου αποδώσουν αυτά που θέλεις.

Ο Κάμινγκς είναι ένας παίκτης που εγώ πιστεύω ότι θα μιλάει για αυτόν όλη η Ευρώπη σε δυο μήνες, ο Τζέκινς έδειξε κάποιες πτυχές του ταλέντου του με τον Προμηθέα και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει έτσι.

Τριάρια στην Ευρώπη πολλά και ικανά δεν υπάρχουν, ο Μαρμπλ είχε 50 παιχνίδια στο NBA και είχε κάποια χαρακτηριστικά που τα ήθελε ο κόουτς, δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Για τον Μπάκνερ, σε επίπεδο αθλητή είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα πρέπει να τον περιμένουμε.

Πηγή: Yellow News – Παπακυριάκης: Οι επιλογές του καλοκαιριού, η περίπτωση Γιάνκοβιτς και ο Νίκος Λάσκαρης

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Επιτέλους μερικές τοποθετήσεις για να σταματήσουν οι φήμες σε μερικά θέματα.

kaptsik

Αν πιστεύουν στη διοίκηση ότι ο Καμινγκς θα έχει τόσο εντυπωσιακή εξέλιξη, μήπως θα πρέπει να προλάβουν για μία επέκταση συμβολαίου πριν μπει στο μάτι των ευρολιγκατων;

aka Θεούλης

Cummings πουλέν μου… ξεδιπλώσου αγόρι μου!
Όπως και Γουότερς πέρσυ στο πρώτο μισό της χρονιάς, έχει μέτριο σουτ, αστάθεια στον χειρισμό, και κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση.Παρόμοια μηχανική στο σούτ επίσης. Είναι όμως δουλευταράς, δεν είχε ιδέα από Ευρώπη (ούτε για αναψυχή) , πολύ γρήγορος-εκρηκτικός, και σκυλιάζει στην άμυνα.

experience

Επίσης κανείς δεν αμφισβητεί τα αθλητικά προσόντα του Μπακνερ, αν ξέρει μπάσκετ αμφισβητούμε