-Για τη συνέλευση κάτω στην Αθήνα:

Χθες ήμουν στην Αθήνα με τον κ. Γουλιέλμο. Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κατέβω γιατί ήταν μία έκτακτη γενική συνέλευση. Χρειαζόταν να είναι οι πρόεδροι παρόντες. Μέχρι τώρα εκπροσωπούσε τον Άρη ο Γιώργος Σιγάλας, γιατί ως κάτοικος Αθηνών ήταν πιο εύκολο να πηγαίνει στις συνελεύσεις του ΕΣΑΚΕ. Οπότε είχαμε καλυφθεί μέχρι τώρα. Η παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου ήταν απαραίτητη καθώς και με τις γνώσεις του γύρω από τα νομικά βοήθησε πολύ. Έκανε μεγάλη εντύπωση η δυναμική του Άρη στη συνέλευση.

-Για τον ΕΣΑΚΕ, τις τροποποιήσεις και τη θέση του Άρη:

Ο λόγος της παρουσίας των προέδρων των ΚΑΕ ήταν η τροποποίηση του καταστατικού της ΚΑΕ, ο Άρης σαν ομάδα ή μάλλον σαν ΚΑΕ είναι ο μοναδικός που έχει συγκεντρωμένες απόψεις. Ήμασταν έτοιμοι με συγκεντρωμένες προτάσεις για το κάθε θέμα που έπρεπε να εξεταστεί στην συνέλευση.

-Για την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υπογράψει για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ. Πρέπει να εξετάσουμε πρώτα την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα “επιθέσεις” φιλίας αλλά πρέπει να εξετάσουμε ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας πρώτα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

-Για την εμπειρία του στον ειδικό αθλητισμό:

Όταν ο Άρης μεγαλουργούσε στα μεγάλα παιχνίδια είχαμε βάλει αγώνες επιδείξεις. Θεωρώ ότι είμαι από τους πρωτοπόρους του ειδικού αθλητισμού. Το 1994 ιδρύθηκε ο πρώτος σύλλογος, που ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, το 1997 ο Π.Α.Ο.Κ και το 2003 ιδρύθηκε ο Άρης. Η δική μου παρέμβαση ήταν καθοριστική στο να έχει ο Άρης ειδική ομάδα.

-Για το πως το βίωσε:

Ήταν ο 20ος τελικός και πρώτη φορά που έγινε αγώνας στο Αλεξάνδρειο. Θεωρώ ότι η παρουσία μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναθέσει η ομοσπονδία την διοργάνωση στην ΚΑΕ. Φροντίσαμε να υπάρχουν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως η αιμοδοσία της ΚΑΕ.

-Για τη συνάντηση με τον Νίκο Γκάλη:

Το χάρηκα με την καρδιά μου. Είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Θυμηθήκαμε παλιές μεγάλες στιγμές. Πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια σαν αστραπή. Εκείνο που χαίρομαι είναι ότι η σχέση που έχω με το Νίκο είναι σημαντική. Φαίνεται πως ο αθλητισμός σφυρηλατεί φιλίες χρόνων.

-Για το αν θα έχουμε τον Γκάλη κοντά στην ομάδα κάποτε:

Η άριστη σχέση αποτελεί μια εγγύηση. Είναι τεράστιο κεφάλαιο και πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Άρη. Είναι ένα κεφάλαιο τεράστιο και υπάρχουν θετικές σκέψεις και από τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι τώρα είναι μια χρυσή ευκαιρία τώρα που βρίσκομαι και εγώ στα διοικητικά. Το κλίμα τουλάχιστον σε διαπροσωπικές σχέσεις είναι εξαιρετικό αυτή τη στιγμή

-Για την ομάδα τώρα:

Ίσως χρειαστεί μια άλλη ραδιοφωνική συνάντηση για να το συζητήσουμε. Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ανακοινώσιμη προς το παρόν. Τα οικονομικά είναι δύσκολα στην Ελλάδα αλλά υπάρχει τμήμα μάρκετινγκ στην ομάδα που τρέχει το θέμα αυτό. Ο προγραμματισμός ήταν για τον Δεκέμβριο, αλλά στην πράξη μπορεί να πέσουμε και έξω.

Πηγή: Παπαγεωργίου: “Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που δεν υπέγραψε για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ” | Yellow Radio

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Πέσαμε έξω ε;

dragon_aris

Ο Λάσκαρης ζει.Μαζί με τη τιμητική πλακέτα που θα του φτιάξει ο Γουιλ(όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξη τύπου), όπως φαίνεται επιπρόσθετα αποφάσισε προς τιμήν του να συνεχίσει και το χορηγικό του πρόγραμμα.

Sam Vincent

Χάρη ,ξεκαβάλησε .

Sam Vincent

Τουλάχιστον να μείνει στα καλάμια …Αυτός το τερματίζει .

Jose

Τι σημαίνει δεν υπογραψαμε; Γιατί τότε επιτρέπουμε στην Ερτ να δείχνει τους αγώνες μας; Ικανούς μας έχω να μη παρουμε καθόλου λεφτά στο τελος και να δείξουν και όλους τους αγώνες μας!

Jose

Πιστεύεις ότι αν δε υπογράψουμε εμείς δεν πληρώνεται κάνεις. Εγώ αμφιβάλω. Φοβάμαι ότι πληρώνονται ολοι εκτός από εμάς. Βέβαια δε γνωριζω τι ακριβώς γράφει η συμβαση. Από την άλλη μακάρι να μην έχουμε ανάγκη τα λεφτα και να μην υπογράψουμε καθόλου. Οσον αφορα βέβαια το τι λεφτά θα έπαιρναν χωρίς τον Άρη, δυστυχως τα χρήματα που δίνονται από το κράτος για τα τηλεοπτικά διαφόρων αθλημάτων δεν εχουν καμμια σχέση με την εμπορικότητα και το κέρδος. Μόνο με τους ψήφους.

Sam Vincent

Ο ελιγμός μας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος . Θα φανεί που θα οδηγήσει το ρίσκο -μπλόφα .

vaggelaris

Συμφωνώ απόλυτα με την μη υπογραφή της σύμβασης καθώς οι συγκεκριμενοι όροι μόνο σαν κοροϊδία μπορούν να θεωρηθούν απέναντι στην πιο εμπορική ομάδα της ερτ. Βεβαίως τώρα πρέπει να δοθεί περισσότερη βάση στο χορηγικο κομμάτι για να κλείσει η “τρύπα”. Βέβαια το συγκεκριμένο θέμα μοιάζει να αποτελεί συνέχεια του περσινού σήριαλ με τους Τούρκους…

dorian gray

Kι εγώ συμφωνώ αναφανδόν & συλλήβδην με τη μη υπογραφή της ΚΑΕ μας.
Ραντεβού με όλους σας το Σάββατο στο Παλαί!

Sam Vincent

Εγώ θα συμφωνούσα με σαφή , πασιφανή ,ολοφάνερο, απροκάλυπτο, ορθάνανοιχτο και ανεπιφύλακτο τρόπο ,εφόσον τα λεφτάκια δεν τα είχαμε ανάγκη. Εάν πρόκειται όμως σε λίγες εβδομάδες ν αρχίσουν οι Πετράτοι ,τα άρθρα , οι απληρωσιές ,οι διακανονισμοί ,τα συμφωνηθέντα ,οι εργαζόμενοι οι παίκτες οι απεργίες οι καταλήψεις , τα μπαν και μπουν οι κουμπουριές ,με τα ματς μας να είναι φωτιά ,να τα πάρουμε και να πούμε κι ευχαριστώ.

Jose

Μηπως ομως και να τα παρουμε,εαν ειναι μειωμενα παλι αρχισουν οι κουμπουριες;

Sam Vincent

Πιθανό . Άλλο όμως να σου λείπουν 100 χιλ και άλλο να σου λείπουν 250 χιλ. Υπάρχουν κουμπουριές ,υπάρχουν κανονιές ,υπάρχουν και τα πιστολάκια με τα καψούλια του Πασχα.